yannis27gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δεν είναι θέμα bd vd fit. Είναι θέμα αρμονίας. Όπως δείχνει άσχημα ένας μπρατσωμένος να έχει αδύνατα πόδια, έτσι και σε σένα δείχνει παράταιρα να έχεις φουσκωμένους ώμους/μπράτσα/πόδια και πλάκα -συγκριτικά με τα άλλα- στήθος. Όπως λέει και ο bosei, άλλαξε τακτική για να το φουσκώσεις λίγο και να δέσει με το υπόλοιπο σώμα. Αφού γυμνάζεσαι που γυμνάζεσαι, τι έχεις να χάσεις; 1
Liverpool89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Ξεχναμε νομιζω οτι καθε ανθρωπος εχει τα καλα του σημεια. Πχ ο spect παιρνει ευκολα στους ωμους. Για αυτο ή πρεπει να μειωσει την ενταση της ασκηση σε αυτη την μυικη ομαδα και να δωσει στις αλλες ή θα ειναι ετσι... Τωρα γιαννη αυτο που λες εσυ ειναι καπως ατοπο. Αυτος τα γυμναζει ολα απλα δεν εχουν τον ιδιο εμφανη ογκο. Ενω οι αλλοι δεν γυμναζουν καν τα ποδια τα παραμελουν . Και τα ποδια ειναι σχεδον το μισο σωμα και αυτα που δεχονται ολο το βαρος μας. Αρα οποιοι τα αφηνουν απλα κανουν ενα τεραστιο λαθος. Χωρις δυνατα ποδια και τρικεφαλλα πιστευω δεν πας παρακατω.... Εγω τι κλαιγομουνα χτες ....Σημερα εχω ενα πιασιμο στην πλατη αλλο πραγμα ναουμε... Καθε Κυριακη τα ιδια... Παλι θα με καταπιει το κραβατι... King βαλε στην αεροβιο οταν τελειωνεις και πας σπιτι περπατημα με αλτηρες... Να δυναμωσει η λαβη σου κανει θαυματα.... Η φωτο που κοσμει το εξωφυλλο μου στο φβ... 1
yannis27gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Διαβαζεις βιαστικα λιβε. Ας το ξαναγραφω. Απ' τη στιγμή που γυμναζεται με βαρη, ας το κανει με τετοιο τροπο ωστε να πετυχει πιο αρμονικο "φουσκωμα", ακομα και κοντρα στο σωματοτυπο του. Οπως εμενα μου βγαινει η πιστη και δινω διπλασια βαρυτητα στο να "φουσκωσω" και να δυναμωσω τα κοκκαλιαρικα ποδια μου. Βεβαια, για το σωμα του μιλαμε, οποτε χεστηκε στην τελικη, δικο του ειναι ο,τι θελει κανει Εσυ κοιτα να βρεις ισορροπια, μην εισαι 2 βδομαδες βαρη 1 βδομαδα αναρρωση. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 σωκρατη παει και παραπανω!!! ειναι ολα θεμα προπονησης! και δεν παιζουν 100%ρολο το ποσα κιλα εισαι αλλα και τι κιλα ειναι αυτα! πχ ειχα δει ανθρωπο 68 κιλα (αρση βαριστα) να σηκωνει τρελα κιλα!! ναι οκ ειναι 68 κιλα αλλα ειναι μονο μυς!! (ναι ξερω ειναι αρση βαριστας ) απλα αυτο που θελω να πω και εγω θα μπορουσα να ημουν 73 κιλα με τους ιδιους μυς και πιο πολυ λιπος!!
Liverpool89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Εσυ κοιτα να βρεις ισορροπια, μην εισαι 2 βδομαδες βαρη 1 βδομαδα αναρρωση. Γιατι ποιος ειπε οτι ειμαι μια εβδομαδα αναρρωση 2 προπονηση??? Απο που βγηκε αυτο? Εγω γυμναζομαι για την γκαυλα μου...Θα παει το σωμα μου μεχρι εκει που μπορει και μετα ειναι στο δικο μου χερι να το αυξησω... Γιατι διαβασα βιαστηκα? Δηλαδη αν εμενα η πλατη μου παιρνει ευκολα, πρεπει να αυξησω τα αλλα στον τομεα προπονηση για να τα φουσκωσω γιατι να μην ελλατωσω την πλατη... Ακονα δεν πιστευω να ειμαι σε φαση οπου θα διαχωρισω μια μυικη ομαδα οτι αυξανεται πιο πολυ ΄και μια οχι. Μετα απο χρονο που το σωμα θα αρχιζει να διαμορφωνεται θα μπορω να αποφασισω που πρεπει να δωσω... Εσυ μου φαινεται βιαζεσαι να δωσεις στα ποδια που νομιζεις οτι υστερουν. Λες και κανουμε 1+ χρονο προπονησεις και εμειναν στασιμα,,,,
Porg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 spect είσαι 1,70 και 70 κιλά; τι ποσοστό λίπους, 10%;
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 καπου εκει!! τωρα πρεπει να χω γυρω στο 12-13% αλλα γενικα εκει παιζω
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 τωρα δεν νομιζω! αν σου δειξω φωτογρφια οταν ειχα 11% το σεπτεμβρη θα δεις οτι ημουν πιο αδυνατος και πιο γραμμωμενος
Liverpool89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Εγω τρωω πολυ τελευταια.. Να ανεβουμε λιγο... Δευτερα προπονηση Τριτη αεροβιο Πεμπτη αν την βγαλω καθαρη την τεταρτη προπονηση Μετα Σαββατο...
alex_000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 καπου εκει!! τωρα πρεπει να χω γυρω στο 12-13% αλλα γενικα εκει παιζω Όχι είσαι 11 η πιο κάτω
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 δεν νομιζω αλεξ! καποια στιγμη που θα εχω να πεταξω 50€ θα τσιμπησω μια ζυγαρια με λιπομετρηση που εχω βρει! ξερω οτι δεν ειναι ακριβειας το αποτελεσμα αλλα ειναι κατι και αυτο!! το να δινω 10€ για να βλεπω που ειμαι δεν αξιζε πιστευω!
alex_000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δώσε 15 και παρε δερματοπτυχόμετρο . Αποτελέσματα αρκετά ακριβή και τζάμπα.
bosei Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 ή το πιό οικονομικό...καθρέφτης. Αρκεί να μην ονειροβατείς. 1
Fotis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Επιτελους δεν νιωθω ενοχλησεις στο γονατο το προσεξα σαν γκομενα να μην εχουμε προβληματα .Απο Τεταρτη επανερχομαι στα ποδια συντηρητικα για αρχη και οτι κοψουμε ... Εχω μεινει σχεδον 1 μηνα πισω στο gym επεσε και πολυ δουλεια μαζεμενη και γενικα εχω πηξει δεν προλαβαινω για τιποτα 4
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 ναι θα μπείς όμως πιο ξεκούραστος και πιο ορεξάτος και θα ανεβεις γρήγορα. Πρόσεξε μην τραυματιστείς μόνο λόγο ενθουσιασμού (μιας και έχεις να πάς καιρό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις