Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

μη παρεξηγηθω δεν ειμαι εγω  αλεξ , ειναι κοντουλης ο παιχτης , ειναι παρειστικο το βιντεο ομως γι αυτο θα το κατεβασω , γυμναστης ειναι  το παληκαρι και πολυ καλος στην δουλεα του ..

Δημοσ.

τα κατάφερα και γω με το κάπνισμα, κοντεύω ένα μήνα με άνευ "τζούρας"

πέρασαν στιγμές που πίστευα ότι θα "ξανά κυλούσα"

τα κατάφερα όμως, πλέον δεν μου κάνει αίσθηση.

ακόμα και ψυχολογικά πεσμένη, στρεσαρισμένη και ό,τι άλλο θες δεν με ώθησαν να το ξαναβάλω στο σώμα μου.

Υπήρχαν σκέψεις, δεν το κρύβω, απλά επί τόπου μου ερχόταν η εικόνα να τρέχω και να κρατάω τα μαύρα μου πνευμόνια.

Η άθληση κάνει θαύματα!

Φήμες λένε πως κάθε φορά που κάποιος κόβει το κάπνισμα, ένα αστέρι γεννιέται στον ουρανό!

Δημοσ.

Φήμες λένε πως κάθε φορά που κάποιος κόβει το κάπνισμα, ένα αστέρι γεννιέται στον ουρανό!

θυμάμαι που ειχα κόψει το κάπνισμα κανα χρόνο πριν μπω στρατό 

περπάταγα με άτομα που καπνίζαν, μικρές σχετικά αποστάσεις (30-40 λεπτά ή και 1 ώρα με γρήγορο περπάτημα ) και σερνόντουσαν (κανένας υπέρβαρος αλλα αγύμναστοι)

εγώ ακόμα και καπνιστής μπορώ να περπατάω τουλάχιστον για 1-2 ώρες + χωρίς να λαχανιάσω ή να το νιώσω καν(δεν ξέρω παραπάνω , δεν έτυχε)

όταν το είχα κόψει πάλι ήταν άλλη φάση , μπορούσα να τρέχω για ώρες χωρίς να λαχανιάσω  :-D 

το χειρότερο για μενα ειναι που βλέπω υπέρβαρους(οχι παχύσαρκους)-αγύμναστους-καπνιστές  (μπορεί να ειναι υπέρβαρος και γυμνασμένος κάποιος, για βάρος λέω οχι λίπος) που δε μπορούν να λειτουργήσουν στην καθημερινότητα τους χωρίς να κουραστούν. Είναι λες και βασανίζουν τον εαυτό τους. 

• Like 1
Δημοσ.

Αφού έχετε λεφτά να αγοράζετε τσιγάρα...

Pr στο σκουοτ σήμερα. Υποσχέθηκα -στον εαυτό μου- να σηκώσω 50 πριν τα Χριστούγεννα, το 'κανα.

Πάω να πεθάνω, τα λέμε αργότερα. Καλά Χριστούγεννα!!

• Like 5
Δημοσ.

Αφού έχετε λεφτά να αγοράζετε τσιγάρα...

Pr στο σκουοτ σήμερα. Υποσχέθηκα -στον εαυτό μου- να σηκώσω 50 πριν τα Χριστούγεννα, το 'κανα.

Πάω να πεθάνω, τα λέμε αργότερα. Καλά Χριστούγεννα!!

Για σενα ειναι η ζωη Γιαννηηηηηη.Εμεις δουλευουμε και σημερα ...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

μαους καποια στιγμη θα τη δοκιμασω!!! ;)

μια χαλαρη προπονηση σημερα και ελπιζω αυριο ενα τρεξιματακι στο βουνο!!

• Like 1
Δημοσ.

έγω έκανα κοιλιακούς με το 10κιλο 1σετ χ 16 επαναλήψεις  και 3χ10 επαναλήψεις και δεν μπορώ να κουνηθώ σήμερα..

• Like 1
Δημοσ.

σήμερα κοιλιακούς και ραχιαίους έχει το πρόγραμμα
criss cross
cross over
crunch
flutter kicks
heel touch

έχετε να προτείνετε τίποτα;

για επιδόρπιο έχει Plank

Δημοσ.

Σημερα με λιγους μαθητες μου για παρεα,θα παμε απο Πατησια μεχρι Ακροπολη(Μουσειο)με τα ποδια και επιστροφη παλι πεζοι.

Θα βαλω βαρη εννοειται,αυτα τα ζωνακια με θηκες εχω.Γυρω στις 6 ωρες περιπατος στο αργο εορταστικο στυλ.

• Like 1
Δημοσ.

Στο gym που πήγα σήμερα είχε και ζώνες για να κρεμάς βάρη. Εκάνα 12 dips με 20κιλο και συνέχισα μετά με drop set. Κρίμα που δεν θυμάμαι καθόλου τι έκανα παλια να καταλάβω αν είναι καλά η οχι..

---

Δεν παίζει ούτε χρόνος ούτε όρεξη στην full body προπόνηση για κοιλιακούς και ραχιαίους. Η προπόνηση είναι πολύ απαιτητική κρατάει κοντά 2 ώρες, και στο τέλος νευρικό σύστημα και μύες είναι τελείως off. Επίσης η μέση τρώει χοντρά ζόρια αφού πέφτει επίθεση απο παντού. Εφόσον κάνω squat σε κάθε προπόνηση (10 + reps όμως) λέω να μην ασχοληθώ με κοιλιακούς και ραχιαίους. Πως το βλέπετε?

Δημοσ.

Είχε ο Elliot ένα βίντεο που έλεγε ακριβώς αυτό, ότι δεν μπορείς να κάνεις squat/deadlift και να λες ότι εντάξει έκανα core και δεν χρειάζεται να κάνω κοιλιακούς/ραχιαίους. Βέβαια πλατιάζει πολύ o τύπος και είχε φτάσει να λέει ότι core είναι το κεφάλι και κάτι τέτοια και συχνά (πάντα; ) είναι broscience αυτά που λέει. Αλλά η λογική μου λέει ότι καλό θα ήταν να κάνεις 1-2 ασκήσεις και για κοιλιακούς. Ίσως κάτι σε calisthenics.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...