Mau-Maus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 εγω θα σου ελεγα αλεξ οτι Εφόσον κάνεις squat σε κάθε προπόνηση να ασχοληθεις με κοιλιακούς και ραχιαίους ακομη περισσοτερο .. 3
alex_000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μάλιστα, θα πρέπει τότε να κόψω από κάπου άλλου και να βάλω κοιλιακούς και ραχιαίους μέσα έστω 2 σετ. Η μάλλον θα κόψω μια προπόνηση και θα κάνω 7 προπονήσεις ανα 14 μέρες αντί για 4 την εβδομάδα. Θα ψάξω και το βιντεο του elliot τώρα τελευταία έχω γίνει μεγάλος fan ο τύπος είναι καταπληκτικός και ας πλατειάζει (που όντως πλατειάζει). Elliot και broscience δεν πάνε μαζί στην ίδια πρόταση πάντως ρε. Ο πιο αντι-bro science τυπάς στο internet είναι να το το βιντεο ---------------------------------------------------- Λέω να κάνω dumbbell tummy vacuum αφού μας τα έχει πρήξει ο elliot με τα vacuum (έχει κάποιο δίκιο όσον αφορά το αποτέλεσμα των crunches στα hip flexors) Αλλη εναλακτική που σκέφτομαι για abs είναι high pulley crunches 1
nicoc89 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 ξέρω άτομο που η δουλειά του θα μου έφερνε 0 κούραση γιατι έχω κάνει πολύ ποιο βαριά κ δεν είχα θέμα και κλαίγεται οτι κουράζεται . Ειναι αυτό που έλεγα σε προηγούμενο πόστ , βασανίζουν τον εαυτό τους χωρίς λόγο . Μισή με μία ώρα καθημερινά αν αφιέρωναν και έτρωγαν σαν άνθρωποι θα ανέβαινε η ποιότητα ζωής τους κατακόρυφα . 1
mindtrapper Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Elliot και broscience δεν πάνε μαζί στην ίδια πρόταση πάντως ρε. Ο πιο αντι-bro science τυπάς στο internet είναι Καλά, εγώ είμαι περίεργος, ότι δεν έχει links για έρευνες από κάτω το λέω broscience. Σίγουρα είναι καλύτερος από κάτι "το σώμα όταν σταματήσεις τη γυμναστική θα κάνει τους μύες λίπος" κτλ. Αλλά όταν λέει για chaos training με λάστιχα και πέτρες εγώ θέλω να δω links σε έρευνες με biomechanics που να αποδεικνύουν αν και γιατί βοηθάει και αν αξίζει σε σχέση με την πιθανότητα τραυματισμού. Άσχετα αν δυστυχώς δεν υπάρχει όση ερευνητική δραστηριότητα θα ήθελα στον τομέα αυτό.
babble tribe Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 επειδη απο βδομαδα αλλαζω το προγραμμα πλατης εχει κανεις να κανει συστασεις για καλο προγραμμα (σε πλανο ογκου) πλατης? επισεις σε πλατη εδω και καποιο καιρο κανω μια καινουργια ασκηση την οποια την σκεφτηκα μονος. Παω στις τροχαλιες που κανουμε croosover στις κατω και βαζω λαβη λιγο μικροτερη απο το ανοιγμα των ώμων και ουσιαστικα κανω rows με σκημενος οχι τερμα και με ελαφρώς λυγισμενα χερια δινει τρομερο χτυπημα αναμεσα απο φτερα και ρομβοειδη και επισεις προσφερει για καποιο λογω καλο pump σε ολο το χερι εχει γινει απο τις αγαπημενες μου...
bosei Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 επειδη απο βδομαδα αλλαζω το προγραμμα πλατης εχει κανεις να κανει συστασεις για καλο προγραμμα (σε πλανο ογκου) πλατης? επισεις σε πλατη εδω και καποιο καιρο κανω μια καινουργια ασκηση την οποια την σκεφτηκα μονος. Παω στις τροχαλιες που κανουμε croosover στις κατω και βαζω λαβη λιγο μικροτερη απο το ανοιγμα των ώμων και ουσιαστικα κανω rows με σκημενος οχι τερμα και με ελαφρώς λυγισμενα χερια δινει τρομερο χτυπημα αναμεσα απο φτερα και ρομβοειδη και επισεις προσφερει για καποιο λογω καλο pump σε ολο το χερι εχει γινει απο τις αγαπημενες μου... Δώσε παραπάνω info...τι έκανες πρόσφατα, αν έχεις την πλάτη σε δική της μέρα, αν κάνεις και deadlift την ημέρα αυτή κτλπ. Πάντως το ότι πρήζεται το χέρι δεν είναι και ο καλύτερος δείκτης...οκ δεν γίνεται να μην υπάρχει συμμετοχή δικεφάλων αλλά καλό είναι να την περιορίζουμε.
benign Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Επειδη εχετε παθος για την γυμναστικη/δατροφη παιδια,αυτο ειναι ενα βιβλιο που μου αρεσε παρα πολυ : http://www.amazon.com/Brother-Iron-Sister-Steel-Draper-ebook/dp/B006TJNAJY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1387909409&sr=8-1&keywords=brother+iron+sister+steel
Ather Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δε διάβασα τα προηγούμενα posts, αλλά επειδή το δοκιμάζω φέτος με πολύ καλά αποτελέσματα λέω να το (ξανα; )βάλω http://www.mayoclinic.com/health/strength-training/AN00893 Έχω αρχίσει να εμπιστεύομαι περισσότερο τις ιατρικές μελέτες
Liverpool89 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Καλα Γιαννη πως μπορεις και τρως μονο οσπρια κλπ... Χτες εφαγα σχεδον 4 πιατα φασολαδα σε 2 δοσεις και σημερα το μεσιμερι ακομα ενα μπολ κι με πηγε τρεις μια.... Ασε που θα βαλω κι εγω το λιθαράκι μου στην αιθαλομίχλη.....χαχαχααχ 3
alex_000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δε διάβασα τα προηγούμενα posts, αλλά επειδή το δοκιμάζω φέτος με πολύ καλά αποτελέσματα λέω να το (ξανα; )βάλω http://www.mayoclinic.com/health/strength-training/AN00893 Έχω αρχίσει να εμπιστεύομαι περισσότερο τις ιατρικές μελέτες το να ρωτάς ένα γιατρό πόσα σετ και ρεπς θα κάνεις είναι εφάμιλλο του να ζητάς ένα bodybuilder να σου κάνει εγχείρηση. 6
yannis27gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Όσπρια 1 πιατό και αυτό το βράδυ ώστε μέσα στη νύχτα να ξεδώσει -ανώδυνα για τους άλλους- το εντεράκι. 4 πιάτα φασολάδα σε μία μέρα ούτε στον εχθρό μου 2
Liverpool89 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ξανα.... Δεν εχει.... Κοτοπουλο και δοξα ο θεος....
Mau-Maus Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 το να ρωτάς ένα γιατρό πόσα σετ και ρεπς θα κάνεις είναι εφάμιλλο του να ζητάς ένα bodybuilder να σου κάνει εγχείρηση. σωστος ! η θεωρια απεχει πολυ απο την πραξη .. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις