Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Λόγω γιορτων και επειδη με πιάσανε οι αμυγδαλες μου ειχα μια βδομάδα ρεπο.θελω να πιστεύω οτι από το σαββατοκυριακο θα μπορώ να ξαναξεκινησω...<br><br>

Ισως να ξεκιναγα απο σήμερα αλλα εξακολουθώ να τις νιώθω λίγο πρησμενες. Δεν θέλω να ταλαιπωρησω τον εαυτό μου άδικα. Κανω λάθος? Η γυμναστική επηρεάζει στην ανάρρωση?

Ρε συ ολο αρρωσταινεις πως γινεται αυτο?Πηγαινε κανε εξετασεις μαλλον εισαι φιλασθενη ...

ξερω οτι ειναι λιγο ψιλο "εξτριμ" οι αποψεις μου και ο τροπος που τις εκφραζω

αλλα ετσι ειναι!! η διαλεγεις να εισαι παντα χοντρος ή οχι!

+1

εγω εχω δηλωσει αθεος και οτι για μενα ολες οι μερες ειναι ιδιες!!ουτε χριστουγεννα ουτε πρωτοχρονια,ουτε γενεθλια τιποτα δεν με απασχολει! οταν θελω να φαω με καποιον θα το κανω!οταν θελω να παρω δωρο σε καποιον θα του παρω! δεν θα περιμενω ποτε θα εχει γενεθλια η γιορτες για να το κανω!

Συμφωνω και με αυτο εκτος απο τα γενεθλια ,για μενα ειναι πολυ σημαντικη γιορτη  και η μονη που εχει καποιο νοημα διοτι ειναι η ημερομηνια που ηρθαμε στον κοσμο .Την γιορταζω παντα οσο μπορω καλυτερα ,για την ονομαστικη γιορτη κλαιν δεν μου λεει τιποτα απολυτως.

Δημοσ.

In other news σήμερα επειδή ξύπνησα αργά και βγήκα μετά από προπόνηση έξω, για να βγουν τα γεύματα καθόμουν στην πανεπιστημιου με το ταπεράκι κι έτρωγα. Περισσότερα χαχανιτα δεν παίζει να χω ξανακούσει.

Δεν λες ευτυχώς που δεν στο πήρανε...

• Like 1
Δημοσ.

Έκανα γάμπες σε οριζόντια πρέσα και πρώτη φορά στα χρονικά είχα πιάσιμο που κράτησε 3 μέρες παρόλο που για γάμπες είχα δοκιμάσει τα πάντα και πολύ βαριά (όλα τα μηχανήματα τα τερμάτιζα, ακόμα και αυτό που φορτώνεις δίσκους).

5017.jpg

δοκιμάστε το..

• Like 1
Δημοσ.

In other news σήμερα επειδή ξύπνησα αργά και βγήκα μετά από προπόνηση έξω, για να βγουν τα γεύματα καθόμουν στην πανεπιστημιου με το ταπεράκι κι έτρωγα. Περισσότερα χαχανιτα δεν παίζει να χω ξανακούσει.

Τι να πω κι εγω που παιρνω ταπερακι στο φροντιστηριο και τρωω εξω στο γραφειο υποδοχης. Μαθητες, γονεις, με εχουν συνηθισει πλεον :)

Δε με λετε ρε μαγκες, με δεδομενο οτι ποδια πονας απο πιασιμο 2-3 μερες και οτι κανεις 2 φορες τη βδομαδα, η λογικη λεει οτι καποια στιγμη συνηθιζεις και σταματαει το πιασιμο ή ότι πονας αεναα; Ή ο,τι συνηθιζεις να πονας;

Δημοσ.

A, one more thing. Τα χέρια πόσο ανοιχτά στον πάγκο όταν κάνουμε στήθος με μπάρα; Συνήθως τα έχω στο ύψος των ώμων, χτες δοκίμασα με πιο ευρύ άνοιγμα. 

Δημοσ.

εγώ τα βάζω μια παλάμη απόσταση απο το τέλος της μπάρας.. είναι αρκετά ανοιχτά αλλά σε πιάνει και ώμους έτσι..

Στα πιο πολλά κιλά την πιάνω λίγο πιο κλειστά..

• Like 1
Δημοσ.

ξερει κανεις κανα καλο απλικεσο για το κινητο που να εχει αναλυτικα ασκησεις ωστε να σημειωνω ποτε τις κανω και τι βαρη βαζω γιατι καθε φορα που παω δε θυμαμαι ποσο εκανα τη προηγουμενη φορα και τα 2 πρωτα σετ πανε λιγο τζοκερ.

Δημοσ.

Btw, έχω κανά 2μηνο αποχή από βάρη, μόνο με cardio την βγάζω λόγω ενοχλήσεων στον ώμο. Νιώθω ότι έχω χάσει και την ελάχιστη γράμμωση που (νόμιζα ότι) είχα :P Αύριο ή δευτέρα παίρνω αποτελέσματα μαγνητικής να δω τι έχω..

Η μαγνητική έδειξε Σύνδρομο (υπακρωμιακής) πρόσκρουσης ή αλλιώς τενοντίτιδα του υπερακανθίου. Οι αρθρώσεις είναι καλές απλά μου είπε ο γιατρός ότι το ένα κόκκαλο είναι λίγο πιο γαμψό και ξύνει τον τένοντα του υπερακανθίου.

Στο δια ταύτα, ξεκούραση, αν θέλω φυσικοθεραπείες για να μειώσω τον πόνο και αν χειροτερέψει επέμβαση.

Άρα δε με βλέπω για βάρη άμεσα. :( Κάποιος άλλος με αντίστοιχο θέμα για καμιά συμβουλή?

Thanks!

Δημοσ.

Εγώ πιάνω την μπάρα έτσι ώστε τα χέρια όταν κατέβουν να σχηματίσουν ορθή γωνία.

Έτσι αποφεύγω να μεταφέρω την δύναμη στους ώμους και τον κίνδυνο να τούς τραυματίσω

Επίσης alex δοκίμασε - αν δεν το έχεις κάνει ηδη - για γάμπα με την μπάρα στο smith πατώντας στην άκρη ενός step

Δημοσ.

ξερει κανεις κανα καλο απλικεσο για το κινητο που να εχει αναλυτικα ασκησεις ωστε να σημειωνω ποτε τις κανω και τι βαρη βαζω γιατι καθε φορα που παω δε θυμαμαι ποσο εκανα τη προηγουμενη φορα και τα 2 πρωτα σετ πανε λιγο τζοκερ.

JEFIT  εδω εισαι , ... και δερνει.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πιάνω την μπάρα έτσι ώστε τα χέρια όταν κατέβουν να σχηματίσουν ορθή γωνία.

Έτσι αποφεύγω να μεταφέρω την δύναμη στους ώμους και τον κίνδυνο να τούς τραυματίσω

Επίσης alex δοκίμασε - αν δεν το έχεις κάνει ηδη - για γάμπα με την μπάρα στο smith πατώντας στην άκρη ενός step

ξέρω είναι πολύ καλή άσκηση αλλά με τα κιλά που χρειάζεται να βάλω επιβαρύνεται πολύ η μέση και την δουλεύω ήδη πολύ (την μεση) δεν σηκώνει άλλη κούραση. 

Τι να πω κι εγω που παιρνω ταπερακι στο φροντιστηριο και τρωω εξω στο γραφειο υποδοχης. Μαθητες, γονεις, με εχουν συνηθισει πλεον :)

Δε με λετε ρε μαγκες, με δεδομενο οτι ποδια πονας απο πιασιμο 2-3 μερες και οτι κανεις 2 φορες τη βδομαδα, η λογικη λεει οτι καποια στιγμη συνηθιζεις και σταματαει το πιασιμο ή ότι πονας αεναα; Ή ο,τι συνηθιζεις να πονας;

Πάντα θα είσαι πιασμένος εφόσον τα δουλεύεις σωστα. Σε εμένα στην αρχή ήταν πόνος και πιάσιμο, πλέον είναι μόνο πιάσιμο. Όποτε και να κάνω πάντως κάποιο γερό flex ψιλοπονάνε ακόμα και αν είναι οκ σε everyday χρήση

Παλιά θυμάμαι πήγαινα gym με κάτι φίλους και μετά από 1-2 χρόνια περιφανεύομασταν πως γυμναζόμαστε και δεν είμαστε πιασμένοι όπως παλιά γιατί είμαστε τουμπανα :D. Αυτό γινόταν γιατί μετά από ένα intermedieate επίπεδο δεν μπορείς να γυμνάζεσαι σωστά χωρίς advanced τεχνικές γιατί τα κιλά ανεβαίνουν με πολύ πιο απλούς ρυθμούς και καταλήγεις να κάνεις τις 6-10 επαναλήψεις σου με τα ίδια κιλά για μήνες. 

Πλέον ξέρω ότι ήμουν απλά μαλάκας και δεν ήξερα να γυμνάζομαι σωστα. Όταν σταματάς να πιάνεσαι να ξέρεις ότι θα μένεις ολόιδιος, και είναι ώρα να ψαχτεις με drop set / super set κτλ. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αλεξ στο Σμιθ μια μια τις γάμπες το έχεις δοκιμάσει; αν ναι βάλε κιλά που να μην ζορίζουν τη μέση ανέβασε επαναλήψεις ρίξε διάλειμμα τα.. Εγώ πχ σε ασκήσεις που κάνω χέρι χέρι ξεχωριστά διάλειμμα θεωρώ όση ώρα γυμναζω το άλλο χέρι :-)

Δημοσ.

Ρε εντάξει δοκίμασα πολλά  και μόλις βρήκα την άσκηση που με έπιασε θα μείνω έτσι :D

Θα ήθελα να μου προτείνετε καλές ασκήσεις για κοιλιακούς καλύτερα.. Είναι πολύ δύσκολη ομάδα για εμένα .. Δοκίμασα πολλά πάλι που ξανα άρχισα, αυτό είδα να με πιάνει αλλά είμαι σίγουρος υπάρχει κάτι καλύτερο. Μόνο με αντίσταση όμως.. δεν θέλω να κάνω 100 crunches να ξημεροβραδιάζομαι..

1009-ab-workout-01.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...