Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

απο την χτεσινη προπονηση/βολτα (στους σταθμους με τα φαγητα καναμε σταση 2-3 λεπτων το πολυ)

απορω παντως πως τρωνε στην προπονηση! εγω στα 20χλμ εφαγα ενα μελομακαρονο και 2 αποξηραμενα σηκα για ενεργεια

και με επιασε το στομαχι !! βιντεο απο χτες

http://www.youtube.com/watch?v=YHoA3O1cfeI&feature=youtu.be

εγω ειμαι με το μπλε αντιανεμικο!

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Οντως....

Ολοι/ολες τρεχουν για να κανουν εμφανιση το καλοκαιρι...

Με τα μπαζιλ(αυτα μ αρεσουν μονο σε αυτες που κανουν σκουοτ), οι αλλοι με τα λαδια λες και θα μπουν στο φουρνο..

Χτες με βλεπει μια κοπελα(πολυ ομορφη), με ειπε παλι και αυτη πως αδυνατισες ετσι...Μου φαινεται εντος λιγων ημερων θα ανεβασω φωτο να δω τι σκατα γινεται.... 

Εγω δεν θελω να φαινομαι, αδυνατος, θελω να μαι κανονικος, αλλα απο μεσα απο την μπλουζα να ειμαι σε ενα καλο επιπεδο και οχι λαπας...

Δημοσ.

δεν πάν να @#@#$ τον ιδρώτα που έχω ρίξει εγώ τα ξεκολ@κι@ που περνιούνται και για ωραίες γκόμενες δεν θα τον ρίξουν ουτε σε 3 ζωές μαζί..

• Like 1
Δημοσ.

το δικο μου ειναι κλειστο κοντα μια βδομαδα.αυριο ανοιγει παλι

2 φορες που πηγα μετα τις 20 δεκεμβριου ηταν αδειο...

Δημοσ.

Έχω κόψει την αερόβια από τα βάρη κάνω μόνο κάνα 3΄ για ζέσταμα και το ίδιο για μετά τα βάρη πριν το streching.
τώρα για τη διατροφή είναι το ζόρι 

Δημοσ.

Έχω κόψει την αερόβια από τα βάρη κάνω μόνο κάνα 3΄ για ζέσταμα και το ίδιο για μετά τα βάρη πριν το streching.

τώρα για τη διατροφή είναι το ζόρι

Γιατι εχεις κοψει την αεροβικη?Ετσι θα χασεις το παραπανισιο λιπος που δεν θελεις οχι με τα βαρη.Με τα βαρη θα σφηξεις θα μεγαλωσουν οι μυες αλλα δεν θα καψεις λιπος.Αν τρως πολυ λιγο απο την αλλη ναι μεν θα χασεις λιπος αλλα θα φυγει και μυικη μαζα.Εγω που εχω στοχο και ογκο και γραμμωση κανω αρκετη αεροβικη(30/40χλμ τη βδομαδα) με 4 μερες κοιλιακους,μερα παρα μερα βαρη 1:30 ωρα και οσο καλυτερη διατροφη μπορω.Εχω ρημαξει τα γιαουρτακια 0% μαζι με μια κουταλια μελη και ξηρους καρπους η βρομη ειναι τελειο.Επισης 2-3 μανταρινια τη μερα μαζι με μια μπανανα και 1 μηλο.Ανα 2 μερες 2-3 κουταλιες ταχινι πανω σε φρυγανιες.Πολλες σαλατες μαζι με τονο η 3-4 ασπραδια αυγων.Για μεσημεριανο να εχει ποικιλια απο οσπρια,λαχανικα μεχρι κοτοπουλο με καστανο ρυζακι η μακαρονια ολικης και κανα ψαρικο(σαρδελα στο φουρνο ειναι κορυφη και φθηνη).

Κανω αυτη τη διατροφη 2 βδομαδες και ειδη βλεπω αποτελεσματα.Σταθεροποιηθηκα στα 64 κιλα και ανεβαινω συνεχως στα βαρη και η κοιλια εχει πεσει τραγικα και οι 4 κοιλιακοι φαινονται πολυ καλα.Το να μην τρως για να χασεις λιπος δεν ειναι η λυση.Το δοκιμασα για λιγες μερες και το μονο που κατεφερα ειναι να πεσω τραγικα στα βαρη λογω ανεπαρκειας ενεργειας απο το λιγο φαι.

Δημοσ.

Χτες με βλεπει μια κοπελα(πολυ ομορφη), με ειπε παλι και αυτη πως αδυνατισες ετσι...Μου φαινεται εντος λιγων ημερων θα ανεβασω φωτο να δω τι σκατα γινεται.... 

Εγω δεν θελω να φαινομαι, αδυνατος, θελω να μαι κανονικος, αλλα απο μεσα απο την μπλουζα να ειμαι σε ενα καλο επιπεδο και οχι λαπας...

Υπολόγιζε έστω στο περίπου τα μακροθρεπτικά σου από τις θερμίδες που χρειάζεσαι, όπως έχουν υποδείξει τα παιδιά εδώ και θα ξέρεις έτσι που βρίσκεσαι.

Εμένα με έχει βοηθήσει αυτό πάρα πολύ.

Πιτσιρικάς πήγαινα για τρέξιμο, έκανα μεγάλες αποστάσεις ειδικά καλοκαίρια και δεν τρεφόμουν καθόλου σωστά μα καθόλου όμως και το αποτέλεσμα ήταν να γίνω κοκκαλιάρης σε 2 μήνες.

Πρόσεξε μην την πατήσεις ειδικά αν ξεσκιζεσαι και σε παίρνει στις θερμίδες, τρώγε καλά και πολύ...

Δημοσ.

έχω κόψει την αεροβική από το πρόγραμμα των βαρών, Αν κάνω αεροβική παράλληλα με τα βάρη θα κάψω και τον ελάχιστο μυικό ιστό που κλαίω και ιδρώνω για να φτιάξω.
Έχω κρατήσει τη μια μέρα αποκλειστικά για διαλειμματική άσκηση υψηλής έντασης που καις λίπος.

Λίγο φλου διατροφή κάνουμε king, πρέπει να μάθουμε να μετράμε τα γραμμάρια των τροφών που καταναλώνουμε 
Προφανώς δεν μπορείς να μη δεν φας, δεν θα έχεις τις απαιτούμενες δυνάμεις για τις προπονήσεις.

Για κοιλιακούς δεν με ενδιαφέρει να φαίνονται θέλω όμως να δυναμώσουν κυρίως για τον σταθεροποιητικό ρόλο που έχουν στον κορμό.

• Like 1
Δημοσ.

να ρωτήσω αν είναι εφικτό να φτάσω σε 55 κιλά με 16-17% σωματικό λίπος;

τώρα είμαι 51.5 με 19-20%

Φυσικα ειναι αλλα θα θελει παρα πολυ χρονο γιατι μιλαμε συν 6-7 κιλα μυικης μαζας σε γυναικα 50 κιλων..

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικα ειναι αλλα θα θελει παρα πολυ χρονο γιατι μιλαμε συν 6-7 κιλα μυικης μαζας σε γυναικα 50 κιλων..

προφανώς θα χρειαστώ 2 με 3 χρόνια, σωστά; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...