Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μονο Καΐλες στο γυμναστηριο σημερα! (και μια γκομενα)

bonus vid

χαχαχαχααχ να σαι καλα ρε ντιναρα αυτη ειναι προπονηση χερια ποδια πλατες ωμους τα παντα ολα μαζι !!

ωραιος  :-D

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Το ταχίνι έχω την εντύπωση πως είναι πολύ πιο θρεπτικό απτο φυστικοβούτυρο και πολύ πιο οικονομικό επίσης!

tip, του lidl είναι του χαίτογλου μόνο η συσκευασία αλλάζει και είναι αρκετά πιο φτηνό!

• Like 2
Δημοσ.

μακράν απο τα καλύτερα gym videos που έχω δει 

θελω να πιστευω οτι ειναι τρολλοβιντεο και οχι κατι σοβαρο :P

• Like 1
Δημοσ.

Το ταχίνι έχω την εντύπωση πως είναι πολύ πιο θρεπτικό απτο φυστικοβούτυρο και πολύ πιο οικονομικό επίσης!

tip, του lidl είναι του χαίτογλου μόνο η συσκευασία αλλάζει και είναι αρκετά πιο φτηνό!

Του Μασούτη ειναι του Χαιτογλου, όχι του Λιντλ. Και όσοι γουστάρετε μερέντα, δοκιμάστε ταχίνι με κακάο και θα με θυμηθείτε.

Τον προηγουμενο μηνα μετρησα μπουτι, γαμπα και στηθος κι ετσι σε 1 μήνα +2 εκ στο μπουτι, +1 στη γαμπα, +2 στο στηθος. Καλα δεν ειναι;

Α, ξεχασα. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ!!  :-D

Δημοσ.

Καλή χρονιά, καλές προπονήσεις σε όλους μακριά από τραυματισμούς! Μακάρι να πετύχετε όλοι τους στόχους σας!

• Like 3
Δημοσ.

μονο Καΐλες στο γυμναστηριο σημερα! (και μια γκομενα)

bonus vid

Τώρα τελείωσε ο καφές και το πήρα γραμμή.

Το παλικάρι έκανε 360 με το μηχάνημα...

Kudos

Δημοσ.

Του Μασούτη ειναι του Χαιτογλου, όχι του Λιντλ. Και όσοι γουστάρετε μερέντα, δοκιμάστε ταχίνι με κακάο και θα με θυμηθείτε.

Το lidl έχει του χαίτογλου, ο μασούτης έχει αφοι παπαγιάννη αποτι γράφει η ετικέτα!

Το καταλαβαίνεις και απο τη γεύση, χάλια του μασούτη

Καλή χρονιά!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...