Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σε καλα φιλε prof.Αυτο το λιπος απο την κοιλια ποσο δυσκολο ειναι να φυγει ρε γαμωτο.Ημουν πιο ευσωμος στους ωμους και χερια αλλα επρεπε να χασω κιλα για να πεσει λιγο η κοιλια και θα τα ξανα βαλω με σωστη διατροφη.

αρκετή αερόβια και διατροφή-δίαιτα( να το πώ πιο σωστά) ... Επίσης θα πίνεις πολλά υγρά. Εγώ έτσι τα έχασα.

Δίνεις επίσης έμφαση σε Κοιλιακούς με βάρη και κυρίως πλάγιους  για να σφίξει και να "μαζέψει" η περιοχή της κοιλιάς.

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

αρκετή αερόβια και διατροφή-δίαιτα( να το πώ πιο σωστά) ... Επίσης θα πίνεις πολλά υγρά. Εγώ έτσι τα έχασα.

Δίνεις επίσης έμφαση σε Κοιλιακούς με βάρη και κυρίως πλάγιους για να σφίξει και να "μαζέψει" η περιοχή της κοιλιάς.

Καλα ειδικα το νερο εκει που επινα ουτε λιτρο τη μερα πινω 2 λιτρα.Διατροφη κανω οπως πριν απλα πιο μικρες μεριδες για αυτο εχασα και λιγα κιλα.Κοιλιακους με βαρη τι προτεινεις?Κανω μονο το p90x μαζι με τρεξιμο 40χλμ τη βδομαδα περιπου.

Δημοσ.

Week 1: 72.3 kg 16.5% bodyfat

Week 12: 74.3kg 5.5% bodyfat

Έβαλε 9kg μυικής μάζας σε 3 μήνες και ταυτόχρονα κατέβηκε 11kg σε λίπος.

Yeah... no

Που να δεις πως ήταν την 24 βδομάδα που κατέβηκε για mr olympia!

• Like 1
Δημοσ.

Καλη χρονια παιδια.

Πριν 2,5 μηνες 

www.insomnia.gr/topic/251324-the-official-fitness-thread/page-364#entry52712185

Σημερα μετα απο φαι και μετα απο 2 μερες χωρις γυμναστικη

http://img14.imageshack.us/img14/5539/4vsg.jpg

Διατροφη κανω 1 μηνα και καλη γυμναστικη 2.5 μηνες.Τελευταια εχω χασει 4 κιλα λογω του τρεξιματος.Το λιπος εχει πεσει αισθητα και παρολο το χασιμο κιλων στα βαρη ανεβαινω συνεχως.

Δεν χαμόγελας επειδη έχασες τα gains?

Που να δεις πως ήταν την 24 βδομάδα που κατέβηκε για mr olympia!

Ήταν μαύρος και εξωγήινος

xD

Δημοσ.

Που να δεις τις γυναίκες να τυλίγονται σε ζελατίνες και να ψήνονται με γνώμονα την λιποδιάλυση / χάσιμο κυτταρίτιδας...

Το έχω δει σε φίλο να τυλίγει τη σαπιοκοιλιά του και να κάνει διάδρομο και όταν τον έλεγα σε παρακαλώ σοβαρέψου να δες τι λένε για αυτά που κάνεις μου έλεγε "έλα ρε νομίζεις τα ξέρεις όλα, αφού έχω δει που το πουλάνε στο telemarketing"  :cry: :cry: :cry:

άντε να τον πείσεις ότι το λίπος δεν χάνεται με τον ιδρώτα

• Like 2
Δημοσ.

Δεν χαμόγελας επειδη έχασες τα gains?

Ετσι βγηκε ρε συ.Τα gains τα εχανα οταν πηγαινα πριν απο τα βαρη για τρεξιμο.Τωρα αλλες μερες βαρη αλλες τρεξιμο και τα gains επανηλθαν και ανεβηκαν κιολας.

Οταν ετρεχα πριν παγκο 65 κιλα εβγαιναν βαρια βαρια μια φορα.Χωρις τρεξιμο πριν και μια κουταλι μελι πριν τα βαρη βγαινουν 4 φορες.Και γενικα σε ολα τα σετ ανεβηκα.Το τρεξιμο με ριχνει πολυ(οπως και ολο τον κοσμο).

Δημοσ.

@king τα κλασικά ρε . κάθεσαι κάτω με τα πόδια λίγο ψηλά και βαράκι 5 κιλο πίσω απο το κεφάλι.. 5 σετάκια 10 επαναλήψεις. αν ζορίζεσαι κάνε 8 επαναλήψεις. δεν θα κατεβαίνεις μέχρι πίσω αλλά 30 μοίρες πάνω απο έδαφος και θα ανεβαίνεις όσο πιο κολλητά στα πόδια μπορείς και θα μένεις 2 δεύτερα..

πλάγιους εγώ κάνω με 22.5 -25 κιλά.. ξεκίνα με 15-20.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό όμως διαφέρει κατά πολύ από την μηδενική κατανάλωση ζάχαρης. Όχι ότι κάνει καλό η κατανάλωσή της, προς Θεού, αλλά άλλο να βάζεις 2 κουταλάκια στον καφέ ημερησίως και άλλο να τρως τον κώλο σου σε κέικ και πάστες.

ok αλλο να βαζεις ενα κουταλακι στον καφε και αλλο να την ξευτιλιζεις δε το συζηταμε αυτο !

ομως μπορεις να μη βαζεις καθολου  ε το κουταλακι  φιλε ?? την παιρνεις την ζαχαρη  σε ενα σορο τροφες καθημερινα δε την χρειαζεσαι  .. το μεγαλυτερο καλο στην υγεια σου θα κανεις αν μπορεσεις κ κοψεις εντελως την ζαχαρη ...

κινγ μια χαρα τα πας μπραβο

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω δει σε φίλο να τυλίγει τη σαπιοκοιλιά του και να κάνει διάδρομο και όταν τον έλεγα σε παρακαλώ σοβαρέψου να δες τι λένε για αυτά που κάνεις μου έλεγε "έλα ρε νομίζεις τα ξέρεις όλα, αφού έχω δει που το πουλάνε στο telemarketing"  :cry: :cry: :cry:

άντε να τον πείσεις ότι το λίπος δεν χάνεται με τον ιδρώτα

Τοξινες ομως χανονται με τον επιπλεον ιδρωτα. Λεμφικο σε καλυτερη κατασταση σημαινει ποιο νεανικη επιδερμιδα και καλυτερη μεταφορα των θρεπτικων συστατικων αλλα και ποιο ευκολη αποκομιδη των αχρηστων στο σωμα

• Like 2
Δημοσ.

μην ειστε ισοπεδωτικοι ρε παιδες ! και ο αλλος πιο πριν που λεει ετρωγε κουτοχορτο για την ζωνη ! δεν ειναι ετσι ..

οκ μην περιμενεις θαυματα , ομως κατι κανει ... σε βοηθαει να ιδρωσεις πολυ περισσοτερο τοπικα ! τα ωφελει του ιδρωτα διαβαστε τα απο πανω μερικα και ειναι κ πολλα αλλα ακομη ...

• Like 1
Δημοσ.

Τοξινες ομως χανονται με τον επιπλεον ιδρωτα. Λεμφικο σε καλυτερη κατασταση σημαινει ποιο νεανικη επιδερμιδα και καλυτερη μεταφορα των θρεπτικων συστατικων αλλα και ποιο ευκολη αποκομιδη των αχρηστων στο σωμα

Τώρα αν σου πω ότι είναι μπούρδες θα σου χαλάσω την κοσμοθεωρία; Ούτε οι ιδρωτοποιοί (ούτε οι μεροκρινείς ούτε οι αποκρινείς) ούτε οι σμηγματογόνοι αδένες (ολοκρινείς) κάνουν αποβολή τοξινών. Αποβάλλουν νερό, νάτριο, κάλιο, ιχνοστοιχεία (ίχνη μεταλλικών στοιχείων) και κάποιες αρωματικές ενώσεις (α ναι και λίγη ελάχιστη ουρία). 

Αν θες να αποβάλλεις τις τοξίνες με το να αφυδατωθείς και να επιδεινώσεις την νεφρική λειτουργία δεν θα το καταφέρεις. 

Κράτα το ήπαρ και τα νεφρά σου υγιή (και τους πνεύμονες σου) και μια χαρά αποβάλλονται οι τοξίνες. Ειδικά τα νεφρά. Εκεί παίζεται το παιχνίδι. 

• Like 3
Δημοσ.

Τώρα αν σου πω ότι είναι μπούρδες θα σου χαλάσω την κοσμοθεωρία; Ούτε οι ιδρωτοποιοί ούτε οι σμηγματογόνοι αδένες κάνουν αποβολή τοξινών. Αποβάλλουν νερό, νάτριο, κάλιο, ιχνοστοιχεία (ίχνη μεταλλικών στοιχείων) και κάποιες αρωματικές ενώσεις (α ναι και λίγη ελάχιστη ουρία). 

Αν θες να αποβάλλεις τις τοξίνες με το να αφυδατωθείς και να επιδεινώσεις την νεφρική λειτουργία δεν θα το καταφέρεις. 

Κράτα το ήπαρ και τα νεφρά σου υγειή (και τους πνεύμονες σου) και μια χαρά αποβάλλονται οι τοξίνες. Ειδικά τα νεφρά. Εκεί παίζεται το παιχνίδι. 

Γιατρέ καλά τα λές. Αλλα μα στράβωσες :D

Btw πες σε μερικούς να μην καπνιζουν ετσι κρατανε τα πνευμονια σε καλή κατασταση. Ελπιζω ολοι οσοι λένε οτι τους πειραζει μια κουταλιά ζάχαρη να μην καπνιζουν ετσι? Για νεφρά πρεπει να πινεις πολυ νερό εχω ακουσει. 

Σημερα ηρέμησα καπως εφαγα γιαουρτι το πρωι με κουάκερ και προ λιγου 1 πιατο φασολαδα. :P

α κατι πολυ σημαντικο. Να τρωμε παντα καθε μερα την ιδια ωρα. Οχι σημερα 3 αυριο στις 5 και μεθαυριο στις 2

Δημοσ.

Τώρα αν σου πω ότι είναι μπούρδες θα σου χαλάσω την κοσμοθεωρία; Ούτε οι ενδοκρινείς αδένες ούτε οι αποκρινείς κάνουν αποβολή τοξινών. Αποβάλλουν νερό, νάτριο, κάλιο, ιχνοστοιχεία (ίχνη μεταλλικών στοιχείων) και κάποιες αρωματικές ενώσεις (α ναι και λίγη ελάχιστη ουρία). 

Κράτα το ήπαρ και τα νεφρά σου υγειή (και τους πνεύμονες σου) και μια χαρά αποβάλλονται οι τοξίνες. Ειδικά τα νεφρά. Εκεί παίζεται το παιχνίδι. 

Οι τοξινες αποβαλλονται με τον ιδρωτα με τα ουρα και με τα κοπρανα και αυτο δεν ειναι μπουρδα. Αν εγω δεν ιδρωνω καθολου, αναγκαζω τα νεφρα μου να δεχονται περισσοτερη επιβαρυνση σε αυτον τον τομεα.

Δημοσ.

Γιατρέ καλά τα λές. Αλλα μα στράβωσες :D

Btw πες σε μερικούς να μην καπνιζουν ετσι κρατανε τα πνευμονια σε καλή κατασταση. Ελπιζω ολοι οσοι λένε οτι τους πειραζει μια κουταλιά ζάχαρη να μην καπνιζουν ετσι? Για νεφρά πρεπει να πινεις πολυ νερό εχω ακουσει. 

Σημερα ηρέμησα καπως εφαγα γιαουρτι το πρωι με κουάκερ και προ λιγου 1 πιατο φασολαδα. :P

Όλοι κάνουν λάθη ειδικά με την υγεία τους χιχι. Θενξ το διόρθωσα. Απλά γράφω από κινητό και μερικές φορές η ορθογραφία πάει περίπατο. 

Ναι να μην καπνίζουν. Για τα νεφρά να πίνεις νερό, να αθλήσαι, να μην παίρνεις φάρμακα, να μην πίνεις πολύ. Ότι και για την υπόλοιπη υγεία δλδ. 

Οι τοξινες αποβαλλονται με τον ιδρωτα με τα ουρα και με τα κοπρανα και αυτο δεν ειναι μπουρδα. Αν εγω δεν ιδρωνω καθολου, αναγκαζω τα νεφρα μου να δεχονται περισσοτερη επιβαρυνση σε αυτον τον τομεα.

Μα είναι. Δεν αποβάλλεις τοξίνες με τον ιδρώτα δεν υπάρχει αυτό το κύτταρο ή ομάδα κυττάρων που να κάνουν αυτή τη δουλειά. Πώς να το πω αλλιώς. 

Τα νεφρά σου φιλτράρουν άπειρα μεγαλύτερες ποσότητες από τις ουσίες που ανέφερα σε μια μέρα. 

• Like 2
Δημοσ.

ok αλλο να βαζεις ενα κουταλακι στον καφε και αλλο να την ξευτιλιζεις δε το συζηταμε αυτο !

ομως μπορεις να μη βαζεις καθολου  ε το κουταλακι  φιλε ?? την παιρνεις την ζαχαρη  σε ενα σορο τροφες καθημερινα δε την χρειαζεσαι  .. το μεγαλυτερο καλο στην υγεια σου θα κανεις αν μπορεσεις κ κοψεις εντελως την ζαχαρη ...

κινγ μια χαρα τα πας μπραβο

Όχι, εγώ προσωπικά δεν μπορώ. Είπαμε να κάνουμε θυσίες, μη χάσουμε και το νόημα της ζωής :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...