Liverpool89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Εγω παρασκευη και χτες που γιορταζε ενας φιλαρακι, ηπια .... Σημερα νιωθω λες και δεν εκανα καθολου προπονηση... Μα τιποτα.... Εχω ριξει πολυ υπνο και φαι... Οχι σαβουρες ομως... Χτες εκανα ενα γαματο σαντουιτς θα το καθιερωσω... 2 ολοκληρα αυγα, ντονατα χτυπιτη λιγο κοτοπουλο, μαυρο ψωμι... Σαν λυσσασμενος το φαγα... Αυτο που λενε οτι το μαυρο ψωμι ειναι μουφα και απλα βαζουν χρωμα... Με βαλε σε υποψιες... Αν ειναι γιατι δεν τρωω λευκή λιμνο.... Κατι ακομα.. Εχουμε στο ψυγειο κασερι/σαλαμι εβλεπα τα θρεπτικα τους συστατικα, εχουν μεσο ορο 20 γραμμαρια πρωτεινη λιγους υδατανθρακες, γιατι να μην δεν τα προτειμισω εναντι της γαλοπουλας; Λογο των λιπαρων;
alex_000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Έχουν περισσότερα λιπαρά και ως αποτέλεσμα περισσότερες θερμίδες. ΙΜΟ τρίχες... η διαφορά είναι πολύ μικρή αν φας 2-3 φέτες. Απλά θέλει προσοχή όσον αφορά τα συνολικά λιπαρά που τρως γιατί έχουν πολλές θερμίδες (1 γραμ λιπος 9 θερμίδες, 1γ υδ / πρωτείνης 4 θερμίδες). 3 φέτες απομονωμένα δεν θα κάνουν τίποτα αλλά αν η διατροφή είναι σαλάμι εδώ , burger με τυρί εκεί, τηγανιτές πατάτες αλλού ... δεν γίνεται έτσι δουλειά.
Liverpool89 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2014 Δηλαδη στην εσχατη περιπτωση που δεν εχω γαλοπουλα να τα προτιμησω ... Δεν χαθηκε και ο κοσμος... Ξερω δεν ειναι για καθε μερα... Πρεπει επειγοντως να αγορασω αυγα.... 1
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Λιβ, ποτε μπαινεις χειρουργειο; Ποσο καιρο θα μεινεις εκτος προπονησεων;
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Το Σάββατο είχα πάει για προπό κ προς το τέλος έσκασε ενας τύπος 30+ με κακό σώμα (υψηλό bf - χαμηλή μυικότητα) και φόραγε κολάν. Μαλλί πατικωμένο προς τα πίσω με ζελέ κ μπλούζα που πετάγανε απο μέσα οι τρίχες του στήθους .έχετε δει κ εσείς τέτοιους ? φάση ειχε πάντως λολ τέσπα στο θέμα~~για κοιλιακούς κάθε πότε λέτε να τους γυμνάζω ? δεν τους έδινα σημασία αλλα τώρα άρχισα να τους γυμνάζω εντατικά το Σαββάτο έκανα πρώτη φορά πλάγιους 5χ15@45kg και ακόμα πιασμένοι ειναι έκανα κ σε μηχάνημα που βάζεις τους αγκώνες για στήριγμα (ουτε π θυμάμαι ονομα) και λέω να έχω μέρα παρα μέρα αυτά την επόμενη σε επικλινή πάγκο στη μεγαλύτερη κλήση και άρσεις ποδιών τεντομένα κλπ.
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 O Maus λέει κάθε μέρα είναι ΟΚ, άλλοι επιμένουν ότι 1-2 φορές τη βδομάδα αρκεί και παραπάνω κάνει κακό. Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να βρεις μόνος σου το καλύτερο για σένα.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Εγώ κάνω Κάθε μέρα.Στους κοιλιακούς Μην βάζεις κιλά. Κάνε επαναλήψεις Δεν θες να κάνεις τεράστια Μέση
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 γιατι ρε σι .. με τα κιλά θα κάνεις μέση; την δύναμη την βάζεις απο την κοιλιά δεν δίνεις με μέση.. Δεν λέω να βάλεις 20άρι .. ενα 5κιλο είναι μια χαρά. Για αρχάριο ο οποίος βάζει αυχένα και κλέβει γενικότερα στη τεχνική εννοείται όχι κιλά..
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Προφ μιλάω για τους πλάγιους που είπε ότι έκανε με 45 κιλά
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 οχι ρε 45 είπαμε..! εγώ με 20 κάνω και ζορίζομαι.. εκτός αν εννοεί μηχάνημα που αν θέλεις κλέβεις αρκετά αλλά και πάλι πολλά είναι
alex_000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 εγώ κάνω σε αυτό τον πάγκο με decline. Ενα δεκάκιλο στο στήθος και ένα 20κιλο το κρατάω με τεντωμένα χέρια τέρμα ψηλά. Κανω 10-12 έτσι , μετα πετάω το 20κιλο κάτω και κρατάω ψηλά το δεκάκιλο κάνω άλλες 8-10 και μετά πετάω το δεκάκιλο κάτω και κάνω άλλους 5-6 2 set 4 φορές την εβδομάδα. Νομίζω τελευταία φορά το 10κιλο το αντικατέστησα με 15κιλο , δεν θυμάμαι. 1
yannis27gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 drop set και στους κοιλιακούς; Δεν παλεύεσαι 1
alex_000 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ολες τις ασκήσεις τις κάνω με drop set. Δεν κατάλαβα οι κοιλιακοί δεν είναι μυς? Στο πηγάδι κατούρησαν?
Fotis13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Ποοο το πιο βαρετο ειναι οι κοιλιακοι αλλα και το πιο σημαντικο . Μετα τα ποδια . 3
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Και οι ραχιαίοι έτσι, οι τοπ σταθεροποιητές του κορμού! και δη για μας τις γυναίκες που τεκνοποιούμε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις