bosei Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μιας και το ανεφερες, ισχυει οτι Τα Warrior lab γενικοτερα τα προοωθουν? Ειχα παει πριν μια βδομαδα να παρω whey γιατι μου τελειωνε, και μου λεει, την εχεις ξαναπαρει την συγκεκριμενη? "Ο οργανισμος συνηθιζει στο ιδιο προφιλ αμινοξεων, ελα να σου προτεινω κατι καινουριο. Μπορω να σε παω σε μια λυση warrior lab, οπου θα παιρνει μια του κιλου για πρωινες ωρες και αλλη μια για post-workout η οποια περιεχει και 4γραμμαρια κρεατινης και θα δεις και καλυτερα αποτελεσματα. Και στα ιδια λεφτα, εχεις ιδια ποσοτητα αλλα μπορεις και ξεχωριζεις για τις διαφορετικες ωρες που χει διαφορετικες αναγκες ο οργανισμος και αλλαζεις και προφιλ αμινοξεων." Ολα αυτα μου ακουστηκαν καπως και απλα ξαναπηρα την ON Gold Standard. Καλα μαλλον δεν εκανα? Στα δικα μας τωρα. Στο καταστημα που μου προτεινες ποσο γρηγορα στα φερνουν? Θελω μεχρι Πεμπτη πρωι που μαι Αθηνα να το χω παρει, μην με παει μετα απο βδομαδα... Επισης εχει και ωμεγα τις Now. Οι αλλες που μου πες απο κει ειναι καλυτερες? http://www.musclemax.gr/component/customfilters/%CE%BB%CE%B9%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CE%BF%CE%BE%CE%AD%CE%B1/now-foods Και το πλεον σημαντικο. Αν το χεις ψαξει, ξερεις πως τις παρασκευαζουνε. Επιμενω πολυ σε Solgar οπως θα δεις γιατι μου χει περασει οτι ειναι βιολογικιες και προερχονται απο τροφες και φυσικες διεργασιες. Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, αλλα ετσι περνανε. Οι υπολοιπες ειναι φαρμακευτικες, εργαστηριακες, χημικες κτλ? ΔΛΔ ON, Now, Orange προερχονται με αντιστοιχες μεθοδους, ή φτιαχνωνται με χημεια στα εργαστηρια. ΔΕν θελω να μαθω τον οργανισμο μου σε τετοιες ουσιες. Σκεφτηκα για +200 αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα αλλαξω βαρος, αλλα θα το δω. Ουτως η αλλως 2 μηνες εμειναν. Απο μαρτιο ξεκιναω στεγνωμα. Αν δεν προλαβω να βαλω μεχρι τοτε δεν θα χω κανει δουλεια το χειμωνα, γιαυτο σκεφτομαι να μην το παω πολυ συντηρητικα. Ασε που με διαιτα τα κιλα φευγουν και ευκολα. Σε 6 μηνες εβαλα 4 κιλα. Με το ζορι 1 ανα μηνα. Στο καψιμο ευκολα βγαζω 2 ανα μηνα. Οποτε Μεχρι Ιουνιο εχω ξανακατεβει 75. Ναι τις προωθούν αβέρτα αλλά μείνε μακριά εσύ...μην ακούς καν τις παπάτζες που λένε. Καλά έκανες και πήρες της ON. Εμένα από τις 9 παραγγελίες που έχω κάνει οι 8 ήρθαν την επόμενη μέρα (αν κάνεις την παραγγελία πρωί ώστε να προλάβουν να την στείλουν). Η μία μόνο ήρθε μετά από 2 μέρες όπου έφταιγε η ACS. Και τις NOW τα Ωμέγα 3 καλά είναι απλά δεν είναι οικονομικά και για τους ποσότητες που χρειάζεσαι θα φύγουν σε 15-20 μέρες. Δεν ξέρω τον τρόπο παρασκεύής τους (τσέκαρε στο κανάλο του will brink στο youtube...νομίζω έχει σχετικό βίντεο) πάντως της NOW και της Allmax η ποιότητα είναι πολύ καλή. Επιπλέον έχουν και οι δύο αυτές εταιρίες cGMP facilities που είναι στα +
yannis27gr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δεν έχει νόημα να βάζεις γρήγορα κιλά καθώς η πλειοψηφία αυτών θα είναι λίπος, το σώμα δε βάζει τόσο γρήγορα μυικά κιλά. Γι αυτό να πηγαίνεις συντηριτικά ώστε να μην έχεις μετά ανάγκη δίαιτας. Παίδες, τρώμε μισό γιαούρτι και το άλλο το αφήνουμε στο ψυγείο. Την άλλη μέρα έχει βγάλει πολλά υγρά. Τι είναι τούτα; Αυτός που πουλάει τα γιαούρτια λέει να τα πετάμε, σε μια σελίδα διάβασα ότι είναι χρήσιμα και δεν πρέπει να πετιούνται. Οπότε; 1
wizzy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Αδειάζεις τα υγρά στο νεροχύτη και συνεχίζεις την κατανάλωση του γιαουρτιού, no worries. (σε εμένα δουλεύει, δεν φέρω ευθύνη εάν πάθεις κάτι! ) 1
bosei Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Παίδες, τρώμε μισό γιαούρτι και το άλλο το αφήνουμε στο ψυγείο. Την άλλη μέρα έχει βγάλει πολλά υγρά. Τι είναι τούτα; Αυτός που πουλάει τα γιαούρτια λέει να τα πετάμε, σε μια σελίδα διάβασα ότι είναι χρήσιμα και δεν πρέπει να πετιούνται. Οπότε; Ισχύει...ειδικά αν το αφήσω σε πάνω ράφι στο ψυγείο κολυμπάει το υγρό. Εγώ τα πετάω...χαλάνε την υφή του γιαουρτιού και σιχαίνομαι κιόλλας. Διάβασες γιατί είναι χρήσιμα ή έλεγε απλά κρατήστε τα ?
alex_000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 +500 θερμίδες=όγκος + λίπος, με το 2ο να κυριαρχεί του 1ου. Και λίγους μήνες πριν το καλοκαίρι ίσως να μην το θες. Πάνε +200 για αρχή και βλεπεις αν χρειάζεσαι κι άλλες. Μην το πάτε + συγκεκριμένο αριθμό παιδιά. Υπολογίστε θερμίδες συντήρησης και παντε + 10%. Αν δεν μπένουν κιλά μετά 3 εβδομάδες πάτε +20% μείνετε εκεί πάρτε κάνα 2 κιλά κάντε τα recomp και μετά αυξήστε πάλι +10%. κ.ο.κ Το λίπος δεν βοηθάει σε τίποτα ούτε ευνοεί κάτι, μόνο επιβαρύνει. ΄Οσο και να θες να βάλεις βάρος το έξτρα λίπος δεν χρειάζεται, η διαδικασία θα είναι αργή αλλά σταθερή, κανείς δεν είπε οτι το άθλημα είναι γρήγορο. στις 2500 θερμίδες το +10% είναι +250.. στις 4000 είναι 400. 1
therock Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Οκ κομπλε, και ετσι για να το ληξουμε να μην κουραζω αλλο, βρισκω και της Σolgar σε καλυτερη τιμη. Αν ο λογος που μου προτεινεις τις αλλες ειναι θεμα τιμης, μηπως εδω με την εκπτωση ειμαι καλυτερα? http://www.healingpowerpharmacy.gr/simpliromata-diatrofis/lipara-oxea-omega-3-6-9/Solgar-Omega-3-700-softgels-60s EPA/DHA -> 380/260 + 60 απο λοιπα. Δηλαδη οσο και της NOW αλλα με 60 καπσουλες αντι για 100? Ακομα ψηλη η τιμη?
Porg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μιας και το ανεφερες, ισχυει οτι Τα Warrior lab γενικοτερα τα προοωθουν? Ειχα παει πριν μια βδομαδα να παρω whey γιατι μου τελειωνε, και μου λεει, την εχεις ξαναπαρει την συγκεκριμενη? Και εγώ πήγα να πάρω τη gold standard, έψαχνα να πάρω νέα γεύση και προσπάθησε να μου πασάρει warrior lab
bosei Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Οκ κομπλε, και ετσι για να το ληξουμε να μην κουραζω αλλο, βρισκω και της Σolgar σε καλυτερη τιμη. Αν ο λογος που μου προτεινεις τις αλλες ειναι θεμα τιμης, μηπως εδω με την εκπτωση ειμαι καλυτερα? http://www.healingpowerpharmacy.gr/simpliromata-diatrofis/lipara-oxea-omega-3-6-9/Solgar-Omega-3-700-softgels-60s EPA/DHA -> 380/260 + 60 απο λοιπα. Δηλαδη οσο και της NOW αλλα με 60 καπσουλες αντι για 100? Ακομα ψηλη η τιμη? Είναι πολύ ψυλή η τιμή τους. Σκέψου με 25ευρώ θα την βγάλεις για 20 μέρες ενώ με αυτά που σου είπα 15 ευρώ για 30 μέρες.
viper2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 γενικα προσπαθουν να πλασαρουν την warrior lab στην ελλαδα. Ισως εχουν μεγαλυτερο περιθωριο κερδους. 1
therock Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Είναι πολύ ψυλή η τιμή τους. Σκέψου με 25ευρώ θα την βγάλεις για 20 μέρες ενώ με αυτά που σου είπα 15 ευρώ για 30 μέρες. Πρεπει να παιρνω 2 την μερα οχι 1 (Solgar)? Ποια ειναι η συνιστωμενη ημερισια ληψη?
yannis27gr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Ισχύει...ειδικά αν το αφήσω σε πάνω ράφι στο ψυγείο κολυμπάει το υγρό. Εγώ τα πετάω...χαλάνε την υφή του γιαουρτιού και σιχαίνομαι κιόλλας. Διάβασες γιατί είναι χρήσιμα ή έλεγε απλά κρατήστε τα ? Λέει ότι είναι whey (ορός γάλακτος) αυτό που βγαίνει κι έχει τις χρήσιμες ουσίες του γιαουρτιού (ασβέστιο, πρωτεινες, κτλ). Οπότε πρέπει να το ανακατεύουμε με το υπάρχον κι όχι να το πετάμε. Κι εμένα μ' ενοχλεί η γεύση αλλά άμα πετάμε όλη την ουσία... Μήπως να το βάζαμε στην κατάψυξη;
bosei Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Πρεπει να παιρνω 2 την μερα οχι 1 (Solgar)? Ποια ειναι η συνιστωμενη ημερισια ληψη? Καλό είναι να στοχέυεις σε 2-4γρ. EPA+DHA την ημέρα. Φυσικά αυτό αν δεν έχεις την δυνατότητα να βρεις συμφέροντα σκευάσματα είναι αρκετά ακριβό οπότε στόχευσε τουλάχιστον στα 2γρ. Λέει ότι είναι whey (ορός γάλακτος) αυτό που βγαίνει κι έχει τις χρήσιμες ουσίες του γιαουρτιού (ασβέστιο, πρωτεινες, κτλ). Οπότε πρέπει να το ανακατεύουμε με το υπάρχον κι όχι να το πετάμε. Κι εμένα μ' ενοχλεί η γεύση αλλά άμα πετάμε όλη την ουσία... Μήπως να το βάζαμε στην κατάψυξη; Καλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι καμία τεράστια ποσότητα...ίσα ίσα καλύπτει την επιφάνεια. άντε να είναι 5γρ. γιαούρτι όλα αυτά τα υγρά. Δεν πετάς καμία ουσία αφού στην πραγματικότητα βάζεις ότι θες από το γιαούρτι. Κατάψυξη ? Σαν παγωτό θα βγει...
nicoc89 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 πριν λίγες μέρες new δεν φαίνεται αλλα έχει αρχίσει και παίρνει το στήθος μου τώρα που το προπονώ σωστά και ας ειναι το χειρότερο σημείο μουεπίσης μια απο πλάτη στα γρήγορα (ούτε να ποζάρω δεν πρόλαβα , ηταν βιαστική η φωτογράφος ) γιατι δεν έχω βάλει. όλα φυσικά φαίνονται χειρότερα λόγο δέρματος αλλα κλαιν , αφού κανονίστηκε και θα το φτιάξω τσίτα δεν με αγχώνει. αυτά 4
alex_000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 H πλάτη μπόμπα και πολύ καλός δικέφαλος. Το στήθος κρατάει και λίγο λίπος μου φαίνεται , ίσως είναι ο φωτισμός, ίσως είναι το δέρμα που λες. Ώμοι επίσης δυνατοί. Μπράβο γενικά φαίνεται ο καιρός που ασχολείσαι τώρα πολύ παραπάνω από ότι στις πρώτες φώτο που είχες ποστάρει. Ειδικά στην πλάτη 2
bosei Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Το στήθος μπορεί βάση όγκου να μην είναι μπροστά αλλά το σχήμα είναι καλό...είχα δεις και τις άλλες φώτο που ανέβασες και έχει καλά μπαλαρίσματα. Ώμοι είναι καλά και εννοείται το μεγαλύτερο + είναι τα χέρια σου. Πλάτη όταν θα πέσεις σε λίπος θα φανεί και το άνοιγμα καλύτερα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις