Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Εγω αυτες τις μερες οποτε κανω γυμναστικη κατευθειαν πιανομε. Μαλλον θα ειναι απο την κουραση και τις ασυνιθιστες ωρες που κοιμαμαι...
POLITIS35 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 <p>Διάδρομο κάνεις πριν τα βάρη, κανένα δεκάλεπτο σε χαλαρό ρυθμό για να ξεπιαστείς. Δεν είναι απαγορευτικός ο διάδρομος για λίγο.</p> <p> </p> <p>Τώρα αν μιλάς για άτομα που κάνουν 40 λεπτά αερόβια και μετά θέλουν να σηκώσουν βάρη εκεί υπάρχει θέμα.</p> Δεν επιτρέπεται δηλαδή αυτό;
bosei Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δεν ενδείκνυται...δεν θα έχεις ούτε δυνάμεις στα βάρη ούτε θα χάσεις περισσότερο λίπος σε αντίθεση με το να έτρεχες μετά τα βάρη. 2
POLITIS35 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 <p>Δεν ενδείκνυται...δεν θα έχεις ούτε δυνάμεις στα βάρη ούτε θα χάσεις περισσότερο λίπος σε αντίθεση με το να έτρεχες μετά τα βάρη.</p> Ωραίος. Ευχαριστώ.
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εγώ πάντως τρέχω κανα 2 ώρες πριν τα βάρη και δεν έχω θέμα. Άσχετο, βόλεψε να μου κρατάνε τη μικρή και θα πάω γυμναστήριο για 1 1/2 μήνα. Να δούμε αν θα δω διαφορά σε σχέση με τα βάρη που κάνω σπίτι!
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 http://www.rookiejournal.com/ Ωραίο blogaki
bosei Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εγώ πάντως τρέχω κανα 2 ώρες πριν τα βάρη και δεν έχω θέμα. Άσχετο, βόλεψε να μου κρατάνε τη μικρή και θα πάω γυμναστήριο για 1 1/2 μήνα. Να δούμε αν θα δω διαφορά σε σχέση με τα βάρη που κάνω σπίτι! Περίεργο μου ακούγετε αν κι εσύ πηγαίνεις 2 ώρες μετά για βάρη. Εγώ πιό μικρός που πήγαινα κι έτρεχα καμιά ώρα και μετά πήγαινα για βάρη ήμουν ράκος. Μόνο πρωί με βόλευε και το απόγευμα γυμναστήριο.
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Κι όμως. Το έκανα για 1 μήνα, σταμάτησα να τρέχω για 2 βδομάδες, ξανάρχισα (γιατί μου έλειψε) και διαφορά στα βαρη δεν είδα σχετικά με το αν είχε προηγηθεί ή όχι τρέξιμο. Μιλάμε όμως για 20 λεπτά τρέξιμο, όχι μια ώρα όπως εσύ.
RottenLungs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εντάξη είναι αυτό που λένε και τα παιδιά. Η ποσότητα και η ένταση παίζει ρόλο. Εγω πχ. αν δεν τρέξω ένα χιλιόμετρο πριν τα βάρη (6-7 λεπτά), νιώθω ατονία και ψιλονυστάζω μετα στην προπόνηση. Ενω αν τρέξω ένα χιλιομετράκι πριν έχω ξυπνήσει και είμαι ντούρασελ.
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Τον καθενα οπως τον βολευει , αλλα πρεπει να εχουμε μια συνεπεια σ'ολο αυτο. Ανεβοκατεβασματα θα εχουμε, η ουσια ειναι να μην το παρακανουμε ή να μην το αφησουμε και εντελως. Θεωρω ενα τεταρτο ειναι αρκετο για ζεσταμα, πχ τρεξιμο, διαδρομο, σχοιχανι και αλλα...
LRoi Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εγώ παλιότερα έκανα το εξής:Έτρεχα 20 λεπτά πριν τα βάρη, γύρω στα 3 χλμ έβγαινε και μετά έμπαινα στα βάρη.Έπιανα κοινώς τα 20 λεπτά που χρειάζεται ο οργανισμός για να αρχίσει να καίει λίπος και μετάέκαιγα στα βάρη. Μετά τα βάρη έτρεχα άλλα 30 λεπτά.Τρομερό πήδημα σαν προπόνηση, αλλά να σημειώσω ότι εγώ έκανα βάρη με λίγα κιλά, πολλές επαναλήψεις.Πολλά κιλά δεν θα έβγαζα, είναι σίγουρο.Πλέον δεν το κάνω αυτό, γιατί κάνω αερόβια κάθε μέρα, μια τρέξιμο, μία κολύμβηση και θα ήταν υπερβολικό να τρέχω και πριν τα βάρη. Τέλος, έχω μία ερώτηση: Γιατί ακούω συνεχώς προπονητές (και στην κολύμβηση και στο γυμναστήριο) να λένε ότι 4-5 φορές τη βδομάδα είναι αρκετές και το σώμα πρέπει να ξεκουράζεται? Εγώ κάνω 4 φορές τη βδομάδα γυμναστήριο και 3 κολύμβηση. Μέρα χωρίς γυμναστική δεν έχω, εδώ και 2 βδομάδες και εντούτοις νιώθω καλά. Κοιμάμαι κουρασμένος τα βράδια (σημαντικό για μένα, γιατί λόγω υπερέντασης από τη δουλειά κοιμόμουν χάλια ώρες) και ξυπνάω με όρεξη για γυμναστική, που παλιότερα δεν μπορούσα καν να ξυπνήσω. Υπάρχει κάποιος περιορισμός?
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ναι, οι μυς θέλουν ξεκούραση. Κινδυνεύεις με υπερκόπωση. Παίδες, τι λέτε για τον Σπάρτακο; Είναι πολύ εναλλακτικός ο τύπος!
Liverpool89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δεν ξερω τι λεει ή τι κανει..Αλλα τι ροδα που εκανες εσυ και γω με ελαχιστος κοστος αυτος την πουλουσε καμια 70αρα..
bosei Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εγώ παλιότερα έκανα το εξής: Έτρεχα 20 λεπτά πριν τα βάρη, γύρω στα 3 χλμ έβγαινε και μετά έμπαινα στα βάρη. Έπιανα κοινώς τα 20 λεπτά που χρειάζεται ο οργανισμός για να αρχίσει να καίει λίπος και μετά έκαιγα στα βάρη. Μετά τα βάρη έτρεχα άλλα 30 λεπτά. Τρομερό πήδημα σαν προπόνηση, αλλά να σημειώσω ότι εγώ έκανα βάρη με λίγα κιλά, πολλές επαναλήψεις. Πολλά κιλά δεν θα έβγαζα, είναι σίγουρο. Πλέον δεν το κάνω αυτό, γιατί κάνω αερόβια κάθε μέρα, μια τρέξιμο, μία κολύμβηση και θα ήταν υπερβολικό να τρέχω και πριν τα βάρη. Τέλος, έχω μία ερώτηση: Γιατί ακούω συνεχώς προπονητές (και στην κολύμβηση και στο γυμναστήριο) να λένε ότι 4-5 φορές τη βδομάδα είναι αρκετές και το σώμα πρέπει να ξεκουράζεται? Εγώ κάνω 4 φορές τη βδομάδα γυμναστήριο και 3 κολύμβηση. Μέρα χωρίς γυμναστική δεν έχω, εδώ και 2 βδομάδες και εντούτοις νιώθω καλά. Κοιμάμαι κουρασμένος τα βράδια (σημαντικό για μένα, γιατί λόγω υπερέντασης από τη δουλειά κοιμόμουν χάλια ώρες) και ξυπνάω με όρεξη για γυμναστική, που παλιότερα δεν μπορούσα καν να ξυπνήσω. Υπάρχει κάποιος περιορισμός? Μπορεί τώρα να νιώθεις καλά και να πετάς τις προπονήσεις για πλάκα αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ...στο εγγυόμαι. Θα αρχήσεις σιγά σιγά να έχεις ατονία, να πέφτεις σε δύναμη...μπορεί να ζαλίζεσαι μέσα στην προπόνηση και άλλα. Καλό είναι τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα να απέχεις τελείως από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Ναι, οι μυς θέλουν ξεκούραση. Κινδυνεύεις με υπερκόπωση. Παίδες, τι λέτε για τον Σπάρτακο; Είναι πολύ εναλλακτικός ο τύπος! Στην αρχή το είχα γράψει κι εδώ φαίνοταν καλό και οργανωμένο site...μετά άρχισα να διαβάζω ένα ένα τα άρθρα και ξενέρωσα. Γενικά δεν μπορώ τους ανθρώπους που έχουν κολλήματα και δεν αποκλίνουν σε τίποτα απ' ό,τι λένε. Ε κι αυτός είναι κολλημένος...ξεκάθαρα. Καλά το άλλο τραγικό για την ρόδα δεν το συζητάω...μόνο από αυτό καταλαβαίνεις πολλά. Κρίμα σε αυτούς που την πήραν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις