yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Κάνε ένα search στο google με τη λέξη fitness να δεις τι θα σου βγάλει. Όταν μιλάς για fitness μιλάς κατά κύριο λόγο για διατροφή. like it or not. Δεν πιστεύω να παρεξηγιέσαι, ε; Έχω υφάκι γιατί με φαίνεσαι τύπος που σηκώνει τσαμπουκάδες κι όχι σαν κάτι άλλους φλούφληδες που χαλιούνται με το παραμικρό 1
bosei Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Ρε παιδιά στους τίτλους θα κολλήσουμε ? Όταν προκύψει ένα θέμα είτε γυμναστηριακό είτε διατροφικό το απαντάμε. Δεν έχει να κάνει με αποκλειστικότητες.
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=AEDum-jv24E Αυτά είναι ωραία Motivationals. 1
LRoi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αγόρια, την τεστοστερόνη με το κουταλάκι του γλυκού ε, όχι με της σούπας @ Dakon Τα βάρη και η αερόβια παλεύεται φίλε, η πείνα δεν παλεύεται, γι' αυτό όλους τους νοιάζει περισσότερο τι μπορούν να φάνε για να κρατηθούν παρά για το αν θα εκτελέσουν τόσο άψογα τις ασκήσεις τους. Εγώ κολυμπάω και όταν βγαίνω από την πισίνα, θέλω να κατεβάσω ένα Jack Daniels Burger από Friday's και μία μερίδα πατάτες με chedar και μπέικον. Αν δεν ήξερα τι τροφές θα με βοηθήσουν να χάσω και να σφίξω, παίζει και να τα έτρωγα @ Yannis27gr Για κάθε τέτοια έρευνα, υπάρχουν 10 άλλες που την αντικρούουν. Άκρη δεν βγαίνει έτσι. Μπορεί κάποιους ανθρώπους να τους βλάπτει, αλλά εγώ πιστεύω ότι περισσότερο ενεργοποιεί μία υποβόσκουσα κατάσταση το γάλα, παρά το προκαλεί το ίδιο. Με τον διατροφολόγο μου, που είναι κλινικός ο άνθρωπος όσες φορές του έχω πει για το γάλα, μου έχει πει αυτό που σου γράφω παραπάνω. Αντιθέτως μου έχει πει να μείνω μακριά από στέβιες και γλυκαντικές. 10 φορές καλύτερα 4-5 κουταλιές του γλυκού ζάχαρη στον καφέ και 20 λεπτά παραπάνω τρέξιμο στον διάδρομο, παρά γλυκαντικές που δεν έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο. Για την ζάχαρη τουλάχιστον ξέρουμε και τα καλά της και τα κακά της
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Πρέπει να το έχω ξαναπεί αλλά το λέω και πάλι καθώς το παρατηρώ όλο και περισσότερο στο γυμναστήριο. Οι περισσότεροι κάνουν στήθος. Γιατί το στήθος συνήθως καταυτούς είναι το πιο αδύναμο σημείο τους και η πλάτη είναι μεγάλη και δυνατή. Στην πραγματικότητα είναι το αντίθετο. Όλοι καμπουριάζουν και αυτό τους κάνει να νομίζουν πως η πλάτη είναι δυνατή και μεγάλη ενώ είναι το αντίθετο. Το στήθος είναι τόσο δυνατό που αρχίζει και τραβάει τους ώμους προς το μέρος του ενώ η πλάτη που είναι ο ανταγωνιστικός μυς δεν μπορεί να το κάνει. Αυτό μεταφράζεται σε μεταφορά των ώμων προς τα μπροστά και σε συνδυασμό με το καμπούριασμα του σύγχρονου ανθρώπου μπροστά στην οθόνη , σε μεγάλη ανισορροπία στους ώμους και πιθανόν τραυματισμό. Γιαυτό, δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη με ειλικρίνεια. Αν έχετε τέτοιο πρόβλημα αρχίστε καθημερινές διατάσεις για το στήθος , κάντε ποιο βαριά την προπόνηση της πλάτης, προσθέστε Deadlifts και διατάσεις επίσης για τους ώμους. H Πλάτη θα τραβήξει τους ώμους στη θέση τους και πίσω και το στήθος θα δείξει μεγαλύτερο. 3
bosei Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Πρέπει να το έχω ξαναπεί αλλά το λέω και πάλι καθώς το παρατηρώ όλο και περισσότερο στο γυμναστήριο. Οι περισσότεροι κάνουν στήθος. Γιατί το στήθος συνήθως καταυτούς είναι το πιο αδύναμο σημείο τους και η πλάτη είναι μεγάλη και δυνατή. Στην πραγματικότητα είναι το αντίθετο. Όλοι καμπουριάζουν και αυτό τους κάνει να νομίζουν πως η πλάτη είναι δυνατή και μεγάλη ενώ είναι το αντίθετο. Το στήθος είναι τόσο δυνατό που αρχίζει και τραβάει τους ώμους προς το μέρος του ενώ η πλάτη που είναι ο ανταγωνιστικός μυς δεν μπορεί να το κάνει. Αυτό μεταφράζεται σε μεταφορά των ώμων προς τα μπροστά και σε συνδυασμό με το καμπούριασμα του σύγχρονου ανθρώπου μπροστά στην οθόνη , σε μεγάλη ανισορροπία στους ώμους και πιθανόν τραυματισμό. Γιαυτό, δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη με ειλικρίνεια. Αν έχετε τέτοιο πρόβλημα αρχίστε καθημερινές διατάσεις για το στήθος , κάντε ποιο βαριά την προπόνηση της πλάτης, προσθέστε Deadlifts και διατάσεις επίσης για τους ώμους. H Πλάτη θα τραβήξει τους ώμους στη θέση τους και πίσω και το στήθος θα δείξει μεγαλύτερο. Έτσι και μετά πάνε και τους φταίνε οι ασκήσεις που κάνουν και τους δίνουν τραυματισμούς. Παρόμοιες μυϊκές ανισσοροπίες δημιουργούνται και στα πόδια που όλοι πλακώνονται στα τετρακέφαλα και κάνουν για οπίσθιους μηριαίους μόνο Leg curl ίσα-ίσια για την αιμάτωση και όταν έρθει η ώρα να κάνουν Squat πάρε τους πόνους στην μέση.
Andy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 να ρωτησω ρε!η βρωμη δεν ειναι σαν τα δημητριακα?δηλαδη απλα πεταω γαλα και τα τρωω..πρεπει να τα ανακατευεις να γινει κρεμα κτλπ? χαζη ερωτηση αλλα κατι τετοια διαβαζω
bosei Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 να ρωτησω ρε!η βρωμη δεν ειναι σαν τα δημητριακα?δηλαδη απλα πεταω γαλα και τα τρωω..πρεπει να τα ανακατευεις να γινει κρεμα κτλπ? χαζη ερωτηση αλλα κατι τετοια διαβαζω Όπως σου αρέσει την τρως...είτε σε νερό είτε σε γάλα είτε γιαούρτι. Προσωπικά την τρώω με γιαούρτι. Δοκίμασε και δες ποιό σου πάει καλύτερα.
Andy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 να ρωτησω ρε!η βρωμη δεν ειναι σαν τα δημητριακα?δηλαδη απλα πεταω γαλα και τα τρωω..πρεπει να τα ανακατευεις να γινει κρεμα κτλπ? χαζη ερωτηση αλλα κατι τετοια διαβαζω Όπως σου αρέσει την τρως...είτε σε νερό είτε σε γάλα είτε γιαούρτι. Προσωπικά την τρώω με γιαούρτι. Δοκίμασε και δες ποιό σου πάει καλύτερα.Προς γιαουρτι η γαλα με κοβω!θενξ!Sent from my iPhone using Insomnia
bosei Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Προς γιαουρτι η γαλα με κοβω!θενξ!Sent from my iPhone using Insomnia Καλύτερα γιαουρτάκι που έχει και λιγότερη λακτόζη. Απλά κοίτα μην το παρακάνεις με την βρώμη γιατί μετά δεν θα ανακατέβεται με ένα γιαούρτι 200 γραμμαρίων και θα κάνεις 5 λεπτά για την κάθε μπουκιά.
Andy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 2-3 κουταλιες της σουπας ελεγα για ενα γιαουρτι των 200 Sent from my iPhone using Insomnia
bosei Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 2-3 κουταλιες της σουπας ελεγα για ενα γιαουρτι των 200 Sent from my iPhone using Insomnia Ντάξει...μιά χαρά ποσότητα είναι. 1
yannis27gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 @Lroi βρες μου φίλε τις 10 έρευνες που αντικρούουν τη σύνδεση γάλακτος-ΣΚΠ. Είμαι όλος αυτιά -μάτια εν προκειμένω. Σωστές οι συμβουλές Dackon, Bosei για την ισσοροπημένη εκγύμναση του σώματος! Dackon, ανεπτυξε λίγο παραπάνω αυτό με τις καθημερινές διατάσεις στήθος-ώμων. Μια συνταγή, dackon μπορείς να σταματήσεις να διαβάζεις από δω και πέρα , για μπάρες ενέργειας. Είναι του Μπλέτσα και την έχω αλλάξει -απλοποιήσει- λίγο. Χρειαζόμαστε υγρό μέρος και στερεό μέρος. Για το υγρό μέρος χρησιμοποιούμε ταχίνι -250 γρ- και άλλο τόσο μέλι -4 μεγάλες κουταλιές της σούπας. Για το στερεό μέρος βάζετε ότι σας αρέσει: Νιφάδες βρώμης, καλαμποκιού, ξηρούς καρπούς, κτλ Τα διαλύουμε στο μουλτι ώστε να σπάσουν σε πολύ μικρά κομμάτια -δεν είναι ανάγκη να γίνουν εντελώς σκόνη. Ρίχνουμε σε ένα μπωλ το υγρο μέρος και προσθέτουμε το στέρεο καθώς ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το ζυμάρι σφιχτό. Θα ξέρουμε ότι είναι εντάξει όταν πλέον δε θα κολλάει στα χέρια μας. Το βάζουμε σε μακρόστενη φόρμα για κεικ και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά -όχι παραπάνω. Αν δεν πετύχαμε τη ζυμη και μετά το ψησιμο είναι ακόμα υγρό, δεν πειράζει, αφήστε μερικές ώρες να τραβήξει και θα είναι εντάξει. Γυρνάτε τη φόρμα ανάποδα σε μια ξύλινη τάβλα και τη χτυπάτε ελαφρά να βγουν οι μπάρες. Τις κόβετε σε χοντρές φέτες και είστε ετοιμοι! Μια τέτοια μπάρα + φρούτο είναι εξαιρετική τροφή για πρωινό ή δεκατιανό. Πολύ υγιεινή και σας δίνει ενέργεια για όλη τη μέρα!
bosei Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 @Lroi βρες μου φίλε τις 10 έρευνες που αντικρούουν τη σύνδεση γάλακτος-ΣΚΠ. Είμαι όλος αυτιά -μάτια εν προκειμένω. Σωστές οι συμβουλές Dackon, Bosei για την ισσοροπημένη εκγύμναση του σώματος! Dackon, ανεπτυξε λίγο παραπάνω αυτό με τις καθημερινές διατάσεις στήθος-ώμων. Μια συνταγή, dackon μπορείς να σταματήσεις να διαβάζεις από δω και πέρα , για μπάρες ενέργειας. Είναι του Μπλέτσα και την έχω αλλάξει -απλοποιήσει- λίγο. Χρειαζόμαστε υγρό μέρος και στερεό μέρος. Για το υγρό μέρος χρησιμοποιούμε ταχίνι -250 γρ- και άλλο τόσο μέλι -4 μεγάλες κουταλιές της σούπας. Για το στερεό μέρος βάζετε ότι σας αρέσει: Νιφάδες βρώμης, καλαμποκιού, ξηρούς καρπούς, κτλ Τα διαλύουμε στο μουλτι ώστε να σπάσουν σε πολύ μικρά κομμάτια -δεν είναι ανάγκη να γίνουν εντελώς σκόνη. Ρίχνουμε σε ένα μπωλ το υγρο μέρος και προσθέτουμε το στέρεο καθώς ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το ζυμάρι σφιχτό. Θα ξέρουμε ότι είναι εντάξει όταν πλέον δε θα κολλάει στα χέρια μας. Το βάζουμε σε μακρόστενη φόρμα για κεικ και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά -όχι παραπάνω. Αν δεν πετύχαμε τη ζυμη και μετά το ψησιμο είναι ακόμα υγρό, δεν πειράζει, αφήστε μερικές ώρες να τραβήξει και θα είναι εντάξει. Γυρνάτε τη φόρμα ανάποδα σε μια ξύλινη τάβλα και τη χτυπάτε ελαφρά να βγουν οι μπάρες. Τις κόβετε σε χοντρές φέτες και είστε ετοιμοι! Μια τέτοια μπάρα + φρούτο είναι εξαιρετική τροφή για πρωινό ή δεκατιανό. Πολύ υγιεινή και σας δίνει ενέργεια για όλη τη μέρα! Αν ξέρεις τα μάκρος που βγαίνουν ανά 100γρ. γράψτα λίγο...όχι ότι ενδιαφέρομαι να το φάω απλά από περιέργεια θέλω να δω πόσο στον θεό είναι οι υδατάνθρακες και τα λιπαρά.
LRoi Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 @Lroi βρες μου φίλε τις 10 έρευνες που αντικρούουν τη σύνδεση γάλακτος-ΣΚΠ. Είμαι όλος αυτιά -μάτια εν προκειμένω. Βασικά Γιάννη, βρες μου εσύ μία έρευνα που να συνδέει το γάλα με την ΣΚΠ χωρίς να υπάρχει υπόθεση στην έρευνα (του στυλ υπάρχουν ενδείξεις, επιστήμονες υποθέτουν ότι και τα σχετικά) Πάρε εδώ μία έρευνα για αρχή http://www.ucook.gr/cook/ulifestyle/arthra/590-diatrofikes-ereynes-gala.html και τσίμπα και άλλη μία http://www.myfitnesspal.com/blog/diethack/view/10-reasons-why-you-must-drink-milk-at-breakfast-and-before-bedtime-246 και μία έρευνα από Harvard http://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/calcium-full-story/
Προτεινόμενες αναρτήσεις