xlapatsas4000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 την ωρα που πηγαινω πηγαινουμε παντα οι ιδιοι/ιδιες εκτος απο κατι τελευταιες αφιξεις.πανε στον διαδρομο 30 λεπτα και το εχω στο 4km/h αντε και στην καλυτερη το βαζουν καιλ ιγο στο 5.κατεβααινουν απο εκει στην πλειονοτητα μακιγιαρισμενες και πανε στα βαρη και κανουν οτι κανουν με παραπλησια κιλα εδβ και μηνες.Μα με το 4κιλο δεν νιωθει τιποτα το βλεπω εγω στην κινηση της δεν το καταλαιβαινει η ιδια ; τελος παντων το Shoulder Shrug εγω το κανω στο μηχνημα που ειναι για πιεσεις στηθοους θεωρω πως ειναι καλυτερο απο αλτηρα και μπορεις να φορτωσεις ευκολα κιλα τι λετε ;
alex_000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Sova, για μένα ό,τι κάνεις είναι για καλό. Είμαι κατά της καθιστικής ζωής και επιβραβεύω πάντα όσους ασχολούνται έστω και μια ώρα με το σώμα τους. Εξάλλου, σε γκάλοπ που έχω κάνει στον ανδρικό ελληνικό πληθυσμό με μηδαμινή άσκηση στη ζωή του, δλδ γύρω στο 80% του συνόλου των ανδρών, προτιμούν τις γυναίκες με λίγα πιασίματα και όχι μυώδεις. Κατέληξα στο συμπέρασμα, ότι απλά δεν νιώθουν άνετα δίπλα σε ένα γυναικείο μυώδες σώμα ή απλά το θεωρούν κατ'αποκλειστικό ανδρικό πρότυπο.... οι άντρες που μιλάς δεν γνωρίζουν τι λένε καθώς δεν υπάρχει κανένα σοβαρό μοντέλο / ηθοποιός με σωματάρα που δεν κάνει squat με τον personal trainer ανεξάρτητα από το ποσοστό λίπους που έχει.
xlapatsas4000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 αλεξ νομιζω πως οι καλυτερες ασκησεις για γυναικες ειναι το σκουωτ και η κωπηλαστικη με αλτηρα 1
alex_000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Σαν το squat δεν έχει. Η κωπηλατική είναι μίλια πίσω.
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 αλεξ νομιζω πως οι καλυτερες ασκησεις για γυναικες ειναι το σκουωτ και η κωπηλαστικη με αλτηρα Η κωπηλατικη με αλτηρα, aka bent over, οταν την κανει η γυναικα, τοτε γυμναζονται οι οφθαλμοι σας
xlapatsas4000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Σαν το squat δεν έχει. Η κωπηλατική είναι μίλια πίσω. μαλλον δεν με καταλαβες, η δημητρα απο την αλλη... δεν ξερω παντως τετοιο πραγμα δεν εχω δει ακομα μαλλον πρεπει να αλλαξω γυμναστηριο
alex_000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 μαλλον δεν με καταλαβες, η δημητρα απο την αλλη... δεν ξερω παντως τετοιο πραγμα δεν εχω δει ακομα μαλλον πρεπει να αλλαξω γυμναστηριο κάνεις μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι δεν κατάλαβα τι εννοούσες , εσύ δεν κατάλαβες την απάντησή μου. μου συμβαίνει συχνά στο φορουμ, συνέχεια με κατηγορούν ότι δεν καταλαβαίνω τι λένε ενώ πάντα είναι το αντίθετο
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Squat rack και τρελαινομαι. Δυστυχως δν εχουμε κ δουλευω στο σμιθ. Δν ξερω, αλλα νιωθω σε αφυσικη θεση το σωμα μου. Κατεβαινω λιγο πιο κατω απτην παραλληλο. Οι προσαγωγοι κλαινε.
Mau-Maus Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 αλεξ .. σου χω ασκηση να σου κανω πλατη ωμους και τραπ τουμπανο αλλα δε ξερω πως να στην περιγραψω ρε φιλε ! εννοω θα με δυσκολεψει πρεπει να ψαξω να βρω φωτο κτλ για να με πιασεις ! μιλαμε η ασκηση ειναι απιστευτη και θα σου ταιριαζε κουτι !
alex_000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 αλεξ .. σου χω ασκηση να σου κανω πλατη ωμους και τραπ τουμπανο αλλα δε ξερω πως να στην περιγραψω ρε φιλε ! εννοω θα με δυσκολεψει πρεπει να ψαξω να βρω φωτο κτλ για να με πιασεις ! μιλαμε η ασκηση ειναι απιστευτη και θα σου ταιριαζε κουτι ! clean and press?
Mau-Maus Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 οχι καμμια σχεση ! θα προσπαθησω να στην περιγραψω ! θα την κανεις ομως οκ ? και θα με θυμηθεις .. αυτο το μηχανημα χρειαζομαστε και αυτο
xlapatsas4000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Σημερα δοκίμασα να κατέβω πιο κατω (πάντα σταματώ οταν σχηματίσω 90 μοίρες) και ένιωσα καλύτερο πιάσιμο προσέχοντας πάντα το γόνατο να μην ξεπερνά τα δάχτυλα του ποδιού μου αλλα το φοβάμαι το βαθύ κάθισμα για το γόνατο ήδη ακου κάποια κρακ οταν το λυγιζω τώρα...παντως δεν συγκρίνεται η ελευθερη μπάρα με το Σμιθ, το Σμιθ το άφησα τελείως...
Mau-Maus Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Εντάξει υπάρχουν όλα. Ρίξε περιγραφή. μισο , κοπαναω κατι ασπρδια κ ερχομαι ,, σιγα σιγα μην ξυπνησουμε τον Φωτη παλι 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις