Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators
Δημοσ.

1613955_517727708337387_7568732361525538

αερινος στον αγωνα στο τρεξιμο! κανενα ποδι στο εδαφος :P (εκει τερματιζα μετα απο 28χλμ ποδηλατο και 14 τρεξιμο και ημουν νεκρος αρκετη ωρα πριν :P )

ο χρονος που γραφει η πινακιδα πανω ειναι για το τρεξιμο μονο

• Like 3
Δημοσ.

Μου λέτε δε τρώω...

Γύρισα πατρικό.

Σηκώνομαι χτες 11 η ώρα τρώω το πρωινό μου το κλασσικό (γάλα,μέλι,βρώμη,δημητριακά,ψύχα από καρύδια) μετά 3 η ώρα μου έφερε η θεία μου ένα πιάτο μακαρόνια με κιμά, στη συνέχεια 6 η ώρα το φαϊ της μαμάς (μοσχαράκι κοκκινιστό με πατατούλες) και 9 η ώρα ένα λαχταριστό μεγάλο πιτόγυρο μαζί με ένα σουβλάκι σκέτο.

Α και 3 κομμάτια από κορμό (γλυκό).

Είχε γίνει η κοιλιά μου τούμπανοοοοοο xDDD

Η ζυγαριά έδειξε 60 κιλά :P

Στις 20 περίπου μέρες παίζει να πάρω 2-3 κιλά εδώ :P

Αν δεν γυμναζεσαι σκληρα ό,τι βάλεις θα γίνει λίπος και μετά θα κάνεις δίαιτα να το χάσεις, τσάμπα κόπος. Κοίτα να βάλεις και κανα μυ, σκετη αυξηση κιλων δε λεει τιποτα -ή λέει πράγματα που δε θες να ακούσεις :)

Δημοσ.

μέρες

πεμπτη χειρουργειο και off απο 3 εώς 4ης εβδομάδες (2 αν έχω ταχεία ανάρωση).

έχω βγάλει φωτογραφίες στο δέρμα που έχει πρόβλημα αλλα οι before θα δουν το φως το καλοκαιράκι παρέα με το after. Δεν φαίνεται , αλλα φανταστείτε το δέρμα στον αφαλό κ γύρο γύρο οτι ειναι τόσο που η μέση μου δίχνει διπλάσια. Η πραγματική μέση μου που το είδε και ο γιατρός ειναι μισή απο την φωτογραφία , όπως και μπροστά στον αγαλό υπάρχει ενα στρώμα έξτρα δέρματος που γεμίζει την χούφτα σου.

μια σημερινή (ακολουθόντας τις συμβουλές της γιατρού για το φαγητό για κανα μηνα τώρα . safety first.)

post-212651-0-25027600-1396861383_thumb.jpg

μαλάκες έχω χεστεί με αυτά που βλέπω στο net
όποιος πάει για οποιουδήποτε είδους εγχείρηση μην κάνει μαλακία και το googlάρει. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Like 6
  • Moderators
Δημοσ.

σίρε φάε κανα πρόβειο κεμπάπ  να στανιάρεις, άκου εκει 8% ποσοστό λ΄πους. θα μειντς στον τόπο.

μα δεν εχω 8%! η μετρηση ειναι οτι ναναι!! + οτι αν θελω να βαλω λιπος μπορω με αλλες τροφες μη ζωικες ;)

Δημοσ.

το συνηθίζω, αλλά ακόμη και από το γραπτό μου ύφος καταλαβαίνεις πως δεν εννοώ κάτι. Τελος πάντων, δεν θελω να ειμαι προσβλητικός, περισσότερο σαρκαστικός. 

Μπράβο πάντως που απάντησες έτσι όπως απάντησες, είσαι άντρας και φοράς πανταλόνια.

Δημοσ.

ελα ρε μλκ μη τρολλάρεις , θα γίνει τσακωμός κ εδω μεσα δε το συνηθίζουμε αχαχχαα

• Moderators
Δημοσ.

εγω μπορει να καταλαβαινω πως το γραφεις εσυ καποιος αλλο ομως οχι ;)

δεν δινω σημασια στο τι λενε οι αλλοι αλλα καποια πραγματα ειναι λιγο μαλακια να γραφονται. 

σε προφορικο λογο ειναι τελειως διαφορετικο! 

Δημοσ.

σορρυ ρε παιδια, δεν τρόλλαρα πραγματικά. απλα άλλοι ανέχονται πράγματα και άλλοι όχι. 

ναι ρε άραξε , σε τρολλάρω χαχαα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...