yannis27gr Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Καλα, μη χαλιεσαι, εγω την 1η φορα που εκανα κοιλιακους με πονουσε ο αυχενας (!!!) για μερες. Απ' το πουθενα μπορει να τραυματιστεις και στο πιο ακυρο σημειο αν εισαι απροσεκτος/ατυχος 1
bosei Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Μεταξύ των πραγμάτων που μου ήρθαν σήμερα πήρα και Site: αυτό . Έβαλα λίγο σε γιαούρτι να δοκιμάσω και έπαθα την πλάκα μου...φοβερή γεύση και δεν το περίμενα. Κι έλεγα πότε θα σταματήσω να τρώω γιαούρτι χωρίς έστω το λίγο μέλι που βάζω.
Fotis13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Οτι μαλακια μπορεις να φανταστεις εχει βγει ,προσωπικα πρωτη φορα το βλεπω ,αφου δουλευει για σενα ,μια χαρα .
bosei Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Καλά δεν είναι και καινούργια τα σιρόπια ή οι σάλτσες χωρίς θερμίδες. Τι έννοείς όμως με το αν μου δουλέυει ?
Fotis13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Γευστικα εννοω, αφου σε βοηθα να φας το γιαουρτι χωρις μελι .
bosei Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Γευστικα εννοω, αφου σε βοηθα να φας το γιαουρτι χωρις μελι . Α...ναι κατέβηκε αρκετά ευχάριστα. Πάντως η γεύση υποτίθεται είναι maple syrup...δε ξέρω πως είναι κανονικά αλλά αυτό που δοκίμασα μου φέρνει σε μία μίξη σοκολάτας και μελιού
yannis27gr Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ρε συ μπος, 1 κουταλιά μέλι έχει 21 θερμίδες, τόση ζημιά μπορεί να σου κάνουν; Κι έχει, έστω και σε χαμηλό ποσοστό, και βιταμίνες, ιχνοστοιχεια, και τόσα άλλα καλούδια. Και το αντικαθιστάς με μια τεχνητή αηδία με ωραία γεύση. Δε σας καταλαβαίνω ώρες-ώρες, παραγέρασα με φαίνεται 3
Fotis13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ρε συ μπος, 1 κουταλιά μέλι έχει 21 θερμίδες, τόση ζημιά μπορεί να σου κάνουν; Κι έχει, έστω και σε χαμηλό ποσοστό, και βιταμίνες, ιχνοστοιχεια, και τόσα άλλα καλούδια. Και το αντικαθιστάς με μια τεχνητή αηδία με ωραία γεύση. Δε σας καταλαβαίνω ώρες-ώρες, παραγέρασα με φαίνεται Δεν εισαι εσυ γερος Γιαννη ,εμεις ειμαστε πολυ μικροι 2
tehAllantin Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Λοιπόν θέλω τη συμβουλη σας. Συνήθως δουλεύω 06:00 -14:00 (θεωρητικά, μπορεί να πάει και μέχρι 16:00). Ξυπνάω κατά τις 5. Τι θα ήταν καλύτερο; Να σχολάσω στις 2, να φάω στο εστιατόριο προσωπικού, να κάνω ένα ντουζάκι και να πάω γυμναστήριο κατά τις 3; (Δλδ, μία ώρα αφότου σχολάσω και έχω φάει) ή να γυρίσω σπίτι, να ρίξω nap 1,5 ώρας και να πάω μετά στο γυμναστήριο; Δυστυχώς, αν πάω 5-6-7 θα έχει ΠΟΛΥ περισσότερο κόσμο από τις 3. Από την άλλη μία ώρα μόνο μετά το φαγητό; Δεν ξέρω. Ίσως αν μπορούσα να φάω στο φτερό κατά τη 1; Τι λέτε;
Mau-Maus Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Καλα, μη χαλιεσαι, εγω την 1η φορα που εκανα κοιλιακους με πονουσε ο αυχενας (!!!) για μερες. Απ' το πουθενα μπορει να τραυματιστεις και στο πιο ακυρο σημειο αν εισαι απροσεκτος/ατυχος Γιαννη το να ποναει ο αυχενας απ τους κοιλιακους μονο ακυρο δεν ειναι και μονο απ το πουθενα δεν ερχεται ! ειναι το ποιο συνηθες -και επικινδυνο- για καποιον που τις κανει λαθος ! στο γυμναστηριο το πρωτο που πρεπει να κανει ο γυμναστης σε καποιον αρχαριο που τον βαζει να κανει κοιλιακους ειναι να ειναι απο πανω υου συνεχεια να του φτιαχνει το σωμα και να τον μαθει να μη χρησιμοποιει καθολου τον αυχενα για να βαζει ωθηση οταν ανεβει ! επισης και η τενοντιτιδα στο καρπο ειναι πολυ συνηθες για οσους κανουν βαρη - για να μη σου πω πως δεν υπαρχει κανενας που αχολειται για χρονια και δεν την εχει αντιμετωπισει ! αλλοι σε μικρο αλλοι σε μαγαλο βαθμο βεβαια ! σε μεγαλο βαθμο κανει πολυ καιρο να περασει και μπορει να σου στερησει πολλα βραδια υπνου απο τον πονο ... 7
JERONIMO888 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 το οτι προσέχει πως τρώει(σε υπερβολικό ίσως βαθμό και για κάποια διάρκεια)και γυμνάζεται,τη κάνει γνήσιο αρσενικό; Συγγνώμη φίλε αλλα ή βγάζεις σύμπλεγμα ή πολυ απλά ετσι αντιλογιζεις,ανευ λογου. απαντησα στον ntinaras... αλλο ειπα αλλο καταλαβες, δεν ειπα την γκομενα αρσενικο...
nicoc89 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 ακυρώθηκε το χειρουργείο γιατι έπεσαν δύο επείγοντα περιστατικά απο ατύχημα και το δικό μου ηταν το τελευταίο πριν το Πάσχα.ίσως να ειναι και για καλό γιατι αν το έκανα τώρα θα πέρναγα σκατά πάσχα , ούτε να φάω τα κουλούρια μου και τα τσουρέκια ούτε τίποτα καθώς δεν πρέπει να μαζέψεις νερά τις πρώτες μέρες άρα υδατάνθρακες low αλλα και δεν θα μπορούσα να πάω να σουβλησω σαν άνθρωπος χαχΤελικά μου έκλεισε την πρώτη μέρα που αρχίζουν ξανά τα χειρουργεία (σε 15 μέρες)Κάθε εμπόδιο για καλό δε λένε? ε θα ρίξω και καμια αερόβια , θα πάω ποιο στεγνος και θα έχω και καλύτερο αποτέλεσμαπάντως στην αρχή έφαγα μια φρίκη γιατι με έπιασε απροετοίμαστο και νόμιζα οτι θα έχω πρόβλημα με τη δουλειά αλλα εποικινώνησα και όλα καλά.
Fotis13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Λοιπόν θέλω τη συμβουλη σας. Συνήθως δουλεύω 06:00 -14:00 (θεωρητικά, μπορεί να πάει και μέχρι 16:00). Ξυπνάω κατά τις 5. Τι θα ήταν καλύτερο; Να σχολάσω στις 2, να φάω στο εστιατόριο προσωπικού, να κάνω ένα ντουζάκι και να πάω γυμναστήριο κατά τις 3; (Δλδ, μία ώρα αφότου σχολάσω και έχω φάει) ή να γυρίσω σπίτι, να ρίξω nap 1,5 ώρας και να πάω μετά στο γυμναστήριο; Δυστυχώς, αν πάω 5-6-7 θα έχει ΠΟΛΥ περισσότερο κόσμο από τις 3. Από την άλλη μία ώρα μόνο μετά το φαγητό; Δεν ξέρω. Ίσως αν μπορούσα να φάω στο φτερό κατά τη 1; Τι λέτε; επειδη εχουμε κατα το ημιση το ιδιο προγραμμα Εγω αφου φαω την πεφτω καμμια ωρα και μετα παω gym .ετσι εχω συνηθειςη και πλεον οταν αλλαζω ωρες για καποιο εκτακτο λογο δεν αποδιδω το ιδιο καλα. Sent from my ipad4 using Insomnia
alex_000 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Γιαννη το να ποναει ο αυχενας απ τους κοιλιακους μονο ακυρο δεν ειναι και μονο απ το πουθενα δεν ερχεται ! ειναι το ποιο συνηθες -και επικινδυνο- για καποιον που τις κανει λαθος ! στο γυμναστηριο το πρωτο που πρεπει να κανει ο γυμναστης σε καποιον αρχαριο που τον βαζει να κανει κοιλιακους ειναι να ειναι απο πανω υου συνεχεια να του φτιαχνει το σωμα και να τον μαθει να μη χρησιμοποιει καθολου τον αυχενα για να βαζει ωθηση οταν ανεβει ! επισης και η τενοντιτιδα στο καρπο ειναι πολυ συνηθες για οσους κανουν βαρη - για να μη σου πω πως δεν υπαρχει κανενας που αχολειται για χρονια και δεν την εχει αντιμετωπισει ! αλλοι σε μικρο αλλοι σε μαγαλο βαθμο βεβαια ! σε μεγαλο βαθμο κανει πολυ καιρο να περασει και μπορει να σου στερησει πολλα βραδια υπνου απο τον πονο ... το θέμα με την τεοντίτιδα είναι ότι πρέπει να την πιάσεις και να την θεραπεύσεις στην αρχή , πρώτες δύο εβδομάδες και περνάει γρήγορα. Αν δεν ξέρεις τι να κάνεις και συνεχίζεις την γάμησες μετα θέλει μήνες για να στρώσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις