Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δηλαδη να κανω 8 επαναληψεις με σταθερα κιλα. Πχ σημερα που ειχα ποδια εκανα 5 ασκησεις οπως τις ειπαμε. Αλλα μαζι με το ζεσταμα βγηκανε 16 σετ.(καλα σημερα εκανα χαλαρη επειδη απο δευτερα διομορφωνω αλλιως το προγραμμα) αν τις εκανα επι 4 σετ θα βγαινανε ακριβως 20 σετ. Αρα οποτε θελω να κανω 4 σετ κανω με σταθερα κιλα επι 8 επαναληψεις. σωστα? Καλα οι προβαλες με μαμησανε.... Θελει πολυ καλη ισοροπια και εξασκηση. Με αλτηρες τις εκανα..
bosei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δηλαδη να κανω 8 επαναληψεις με σταθερα κιλα. Πχ σημερα που ειχα ποδια εκανα 5 ασκησεις οπως τις ειπαμε. Αλλα μαζι με το ζεσταμα βγηκανε 16 σετ.(καλα σημερα εκανα χαλαρη επειδη απο δευτερα διομορφωνω αλλιως το προγραμμα) αν τις εκανα επι 4 σετ θα βγαινανε ακριβως 20 σετ. Αρα οποτε θελω να κανω 4 σετ κανω με σταθερα κιλα επι 8 επαναληψεις. σωστα? Μην κολάς στις 8 επαναλήψεις. Να κινείσαι σε όλο το εύρος των 6 εώς 12 επαναλήψεων. Το ζέσταμα μην το μετράς στα λειτουργικά σετ. 1
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ακομα ενα λαθος που εκανα...φτου. Απο εβδομαδα ολα θα τα διορθωσω. Αρα οταν κανω 3 σετ εφαρμοζω αυτο που ειχα (12,8,6 επαναληψεις), οταν εχω να κανω 4 σετ μπορω να παιξω με τις επαναληψεις πχ. 12,12,(ιδια κιλα), μετα 8,6 οπου ανεβαζω οσο μπορω, στο 90 με 95 %
bosei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ακομα ενα λαθος που εκανα...φτου. Απο εβδομαδα ολα θα τα διορθωσω. Αρα οταν κανω 3 σετ εφαρμοζω αυτο που ειχα οταν εχω να κανω 4 σετ μπορω να παιξω με τις επαναληψεις πχ. 12,12,(ιδια κιλα), μετα 8,6 οπου ανεβαζω οσο μπορω, στο 90 με 95 % Ό,τι και να κάνεις δεν έχει διαφορά αν θα είναι ή 3 ή 4 τα σετ. Γενικά παίξε όπως σου αρέσει αρχικά με τις επαναλήψεις από 6 εώς 12. Είτε αυτό είναι 12-10-8-6 είναι 6-8-10-12 είτε 10-10-10-10 είτε χίλλιοι δύο συνδυασμοί.
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Θα παιξω με το 12,10,8,6 αυτη την εβδομαδα σε αυτα που θα εχω 4 σετ. Τα ποδια πιστευω ειναι η μυικη ομαδα που πρεπει να ειναι γυμνασμενη πολυ καλα απ'οτι καταλαβα.
bosei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Θα παιξω με το 12,10,8,6 αυτη την εβδομαδα σε αυτα που θα εχω 4 σετ. Τα ποδια πιστευω ειναι η μυικη ομαδα που πρεπει να ειναι γυμνασμενη πολυ καλα απ'οτι καταλαβα. Οκ. Παίξε 12-10-8-6 απλά πρόσεχε τι αυξήσεις κάνεις στα κιλά...μην είναι υπερβολικές. Όλες οι μυϊκές ομάδες πρέπει να είναι γυμνασμένες καλά γιατί αν δεν είναι μετά θα υπάρξουν ανισορροπίες και θα περιμένουν τραυματισμοί στην άκρη.
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ναι προσεχω, γιατι πχ στις πλαγιες εκτασεις ξεκιναω στο πρωτο σετ των 12 με μονο τους αλτηρες. Η οποια μου φαινεται πολυ δυσκολη ασκηση. Συμφωνω οτι πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια αλλα το ποδια τα χρησιμοποιεις σχεδον παντου.
bosei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Ναι προσεχω, γιατι πχ στις πλαγιες εκτασεις ξεκιναω στο πρωτο σετ των 12 με μονο τους αλτηρες. Η οποια μου φαινεται πολυ δυσκολη ασκηση. Συμφωνω οτι πρεπει να υπαρχει μια ισορροπια αλλα το ποδια τα χρησιμοποιεις σχεδον παντου. Ναι οκ...τα σωστά γυμνασμένα πόδια θα σε κάνουν πιό λειτουργικό... 1
Liverpool89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Και κατι αλλο σορρυ αν σε πριζω ... Τι διαφορα εχει το στηθος γαλοπουλας απο το κοτοπουλο, εκτος οτι ειναι πιο μεγαλο. Σου προσφερει κατι παραπανω ή οχι στις ιδιες ποσοτητες.
bosei Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Και κατι αλλο σορρυ αν σε πριζω ... Τι διαφορα εχει το στηθος γαλοπουλας απο το κοτοπουλο, εκτος οτι ειναι πιο μεγαλο. Σου προσφερει κατι παραπανω ή οχι στις ιδιες ποσοτητες. Η γαλοπούλα έχει λίγη παραπάνω πρωτεΐνη στα 100 γρ.
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/get_bigger_and_stronger_even_banged_up Πολύ καλό μεγάλο άρθρο για την ασφάλεια σας στα βάρη. Αξίζει να το διαβάσετε όλοι 2
yannis27gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Λίβερπουλ, για να μην το παρακάνουμε με τα οφτοπικ, ρίξε μια ματιά εδώ για τον κήπο μου. Παιδιά, πλην της γυμναστικής, τι απαιτήσεις έχει η ζωή σας; Είναι κατά βάση καθιστική με μόνη απαίτηση τις ώρες της γυμναστικής; Τελευταία τρώω ζόρια, γι αυτό ρωτάω, αλλά δεν αφήνω τα βάρη πίσω. Χτες π.χ. αφού έκανα τρέξιμο και βάρη (ώμους-τρικέφαλους), έπιασα να κουρέψω το χωράφι κι ήμουν ένα τετράωρο με τη μεσινέζα. Μετά είχα άλλη μία ώρα διάφορες κηπευτικές δουλειές. Σήμερα, που υποτίθεται ότι είναι μέρα ξεκούρασης, κουβάλησα 5 τόνους ξύλα σε άλλο σημείο γιατί εκεί που τους είχα θα κάνω υπόστεγο για το αμάξι. Αύριο, έχω το πρωινό τρέξιμο, 1 ώρα πατόφτυαρο για να ανοίξω τρύπες για τη σιδεροκατασκευη του υποστέγου, και στα καπάκια βάρη (στήθος-δικέφαλο). Δε θέλω να αφήνω τα βάρη γιατί μετά μένω πίσω. Προτιμώ να κάνω τις ασκήσεις κι ας μειώσω -αν χρειαστεί- τα βάρη ή τις επαναλήψεις. Τι λέτε κι εσείς; Υ.Γ. Να δεις μετά bosei πώς θες το πρωινό να είναι μπάρα ενεργειας. Την ξοδευεις ολη! Και δε σε νοιάζει αν ξεφεύγει σε υδατάνθρακες ή λίπη.
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Γιάννη με τόση δουλειά δε θα σκεφτόμουν καθόλου τις θερμίδες. Φάε σα να μην υπάρχει αύριο.
bosei Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Λίβερπουλ, για να μην το παρακάνουμε με τα οφτοπικ, ρίξε μια ματιά εδώ για τον κήπο μου. Παιδιά, πλην της γυμναστικής, τι απαιτήσεις έχει η ζωή σας; Είναι κατά βάση καθιστική με μόνη απαίτηση τις ώρες της γυμναστικής; Τελευταία τρώω ζόρια, γι αυτό ρωτάω, αλλά δεν αφήνω τα βάρη πίσω. Χτες π.χ. αφού έκανα τρέξιμο και βάρη (ώμους-τρικέφαλους), έπιασα να κουρέψω το χωράφι κι ήμουν ένα τετράωρο με τη μεσινέζα. Μετά είχα άλλη μία ώρα διάφορες κηπευτικές δουλειές. Σήμερα, που υποτίθεται ότι είναι μέρα ξεκούρασης, κουβάλησα 5 τόνους ξύλα σε άλλο σημείο γιατί εκεί που τους είχα θα κάνω υπόστεγο για το αμάξι. Αύριο, έχω το πρωινό τρέξιμο, 1 ώρα πατόφτυαρο για να ανοίξω τρύπες για τη σιδεροκατασκευη του υποστέγου, και στα καπάκια βάρη (στήθος-δικέφαλο). Δε θέλω να αφήνω τα βάρη γιατί μετά μένω πίσω. Προτιμώ να κάνω τις ασκήσεις κι ας μειώσω -αν χρειαστεί- τα βάρη ή τις επαναλήψεις. Τι λέτε κι εσείς; Υ.Γ. Να δεις μετά bosei πώς θες το πρωινό να είναι μπάρα ενεργειας. Την ξοδευεις ολη! Και δε σε νοιάζει αν ξεφεύγει σε υδατάνθρακες ή λίπη. Εγώ προσωπικά έχω μόνο τη σχολή που με απασχολεί οπότε και του δίνω να καταλάβει στην γυμναστική. Οι προπονήσεις σου ανεξαρτήτως κιλών (και με άδεια μπάρα να κάνεις που λέει ο λόγος) αν έχουν ένταση και προπονείσαι στο 100 % μην προβλιματίζεσαι. Καλά το ότι θες ενέργεια δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρως και ζάχαρη (μου έχουν μείνει οι 4 κουταλιές μέλι). Μπορείς να τρως ποιοτικότερες πηγές π.χ. βρώμη.
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Αν υπαρχει καλη ξεκουρασει το μεσημερι και ειδικα το βραδυ μην φοβασαι τιποτα. Απλα αν θεωρεις οτι την αυριανη μερα θα καψεις πχ 3000 θερμιδες φαε πιο πολυ απ'οσο θα ετρωγες . Μπορεις να φας ενα πλουσιο πρωινο, μετα απο τρεις ωρες κανενα φρουτο. Ακομα τις δουλειες σου αν δεν σε πιεζει ο χρονος μπορεις να τις χωρισεις σε μερες . πχ το υποστεγο τελειωσετο σε 3 μερες αντι για δυο. Καλοκαιρι εχουμε και εχει φτιαξει ο καιρος . Ολοι εχουν μες στην μερα τους δουλειες. Εμενα εχει μαμηθει ο υπνος μου. Ξυπναω 4:00 το πρωι παιρνω το αμαξι τις δουλειας και μεχρι της 8:30 καθομαι σε ενα καθισμα. Συνολικα 40 λεπτα απο αυτες τις ωρες σηκωνομαι να παω το εμπορευμα στους πελατες. Μεσα σε αυτες τις ωρες τρωω κανενα φρουτο, ή κριτσινια ολικης ή κουλουρι ολικης. Μετα απο τις 8:30 μεχρι τις 10:00 ξαπλωνο να ηρεμησω λιγο. Σηκωνομαι και κανω διαφορες δουλεις οπως να βοηθησω τον πατερα μου στο συνεργειο, να κοψω χορτα και λοιπα . Οχι καθε μερα. Το μεσιμερι τρωω, την πεφτω ενα δυωρο σηκωνομαι 17:00 17:30 αφου εχω φαει κατι ετοιμαζομαι για το γυμναστηριο. 10:30 παω παιρνω το αμαξι της δουλεια και 24:00 πρεπει να εχω κοιμηθει. Αν δεν ειχα το γυμναστηριο σπιτι δυσκολα να εκανα γυμναστικη. Ασε που το πιο κοντινο γυμναστηριο σε μενα ειναι 35 χιλιομετρα πανε ελα. + συνδρομη + βενζινες + κουραση. Μαλλον θα τα παρατουσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις