Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαυς δεν παiζει να κατσω να  μαγειρεψω με την καμμια ,αυτα ειναι γυναικειες δουλειες :P.

Αλλα σιγουρα θα παρω και παγκασιους να το δοκιμασω αφου δεν εχω ξαναφαει ποτε και αν μου αρεσει θα το βαλω και αυτο στο προγραμμα .

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

παρτο ειναι πολυ νοστιμο απο γευση σκιζει ! απλα ειναι το πιο φθηνο γιατι θεωρειται το ποιο βρωμικο ψαρι με τα λιγοτερα ''καλα λιπαρα'' ομως πολυ μικες οι διαφορες ! και  πως θα το φτιαξεις ? εννοεις  θα στο μαγειρεψουν ??

• Moderators
Δημοσ.

Φωτη στο οτι η μαγειρικη ειναι γυναικεια δουλεια θα διαφωνισω! Και γενικα μου την δινει ακομη και τωρα οτι υπαρχουν γυναικειες  και αντρικες δουλειες.. Η μαγειρικη ειναι απο τα πιο ωραια πραγματα που μπορει να κανεις καποιος. Εγω το ευχαριστιεμαι! 

4 μερες κλειστω το γυμναστηριο οποτε θα αφησω για ατες τις μερες τα βαρη να ξεκουραστουν και λιγο τα χερια μου και γενικα ο κορμος και θα το ριξω στο ποδηλατο και το τρεξιμο ;)

Δημοσ.

Φωτη στο οτι η μαγειρικη ειναι γυναικεια δουλεια θα διαφωνισω! Και γενικα μου την δινει ακομη και τωρα οτι υπαρχουν γυναικειες  και αντρικες δουλειες.. Η μαγειρικη ειναι απο τα πιο ωραια πραγματα που μπορει να κανεις καποιος. Εγω το ευχαριστιεμαι! 

4 μερες κλειστω το γυμναστηριο οποτε θα αφησω για ατες τις μερες τα βαρη να ξεκουραστουν και λιγο τα χερια μου και γενικα ο κορμος και θα το ριξω στο ποδηλατο και το τρεξιμο ;)

Ειναι μεγαλη συζητηση και δεν  ειναι του παροντος τοπικ να την κανουμε .Δεκτες ολες οι αποψεις εφοσον δεν με επηρεαζουν :)

Δημοσ.

και ναι οκ το καταλαβαινω να μην γουσταρεις καθολου να μαγειρευεις  ! ομως εδω δε μιλαμε για μαγειρικη !

ανοιγες το σακουλακι - τα πετας μεσα οπως ειναι- πας ριχεις ενα χε@σ@μο - γυρνας και τα τρως !

που ειναι η μαγειρικη  :-) ? φωτη εννοουσα πως θα στα  μαγειρεψουν ?  με τηγανι  με ψηστιερα κτλ !

τηγανιτα να τα αποφευγεις - με κατι τετοιιο που σου εδειξα γινονται τελεια ! φευγει το λιγο λιπος στο ταψακι και γινονται θεοστεγνα !

• Moderators
Δημοσ.

καλα οτι ειναι μεγαλη συζητηση ειναι! Σημερα ηταν η καλυτερη μερα στο γυμναστηριο! εγω και ο γυμναστης!!! οι αλλοι το εκοψαν για αυτες τις μερες μαλλον λογο γιορτων. κανουν νηστεια στην γυμναστικη!

• Like 1
Δημοσ.

και ναι οκ το καταλαβαινω να μην γουσταρεις καθολου να μαγειρευεις  ! ομως εδω δε μιλαμε για μαγειρικη !

ανοιγες το σακουλακι - τα πετας μεσα οπως ειναι- πας ριχεις ενα χε@σ@μο - γυρνας και τα τρως !

που ειναι η μαγειρικη  :-) ? φωτη εννοουσα πως θα στα  μαγειρεψουν ?  με τηγανι  με ψηστιερα κτλ !

τηγανιτα να τα αποφευγεις - με κατι τετοιιο που σου εδειξα γινονται τελεια ! φευγει το λιγο λιπος στο ταψακι και γινονται θεοστεγνα !

ψητα ελεγα ,τον σολομο ετσι τον τρωω ,για αυτο ρωτησα τι τροποι υπαρχουν .

Δημοσ.

καλα οτι ειναι μεγαλη συζητηση ειναι! Σημερα ηταν η καλυτερη μερα στο γυμναστηριο! εγω και ο γυμναστης!!! οι αλλοι το εκοψαν για αυτες τις μερες μαλλον λογο γιορτων. κανουν νηστεια στην γυμναστικη!

δεν μπορουν να κανουν bulk.

:-)

Δημοσ.

Μαυς δεν παiζει να κατσω να  μαγειρεψω με την καμμια ,αυτα ειναι γυναικειες δουλειες :P.

Αλλα σιγουρα θα παρω και παγκασιους να το δοκιμασω αφου δεν εχω ξαναφαει ποτε και αν μου αρεσει θα το βαλω και αυτο στο προγραμμα .

φωτη μέτρα λογια σου.  :mad:

το παγκάσιους είανι ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΟΣ. τρέφεται με τα πάντα, καλο ειναι να το αποφεύγετε. κατα τ'αλλα μπακαλιάρος (ο στρόγγυλος της βόρειας θάλασσας, μην μου πάρεις παστό) φτηνος και πολύ καλο ψάρι. Λιγα λιπαρά, αρκετή πρωτείνη κλπ. Θα σου έλεγα για πέρκες σφυριδες κυπρίνους κλπ αλλα ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ

• Like 1
Δημοσ.

γενικά δεν τρώω ψάρια , έχω θέμα . Σπάνια θα φάω επειδή θα μου "μυρίσει" λες και είμαι γκαστρωμένος και μόνο στα κάρβουνα. Τις υπόλιπες μέρες με ενοχλεί ακόμα και η μυρωδιά του όταν μαγειρευεται.

πάντως τα παγκάσιους τα έφαγα μια φορά στο στρατό και ηταν οκ αλλα απότι είδα μετά στο net τα κράζουν οτι ειναι μολυσμένα οπότε τρώω που τρώω ψάρι 1 φορά το χρόνο , ας φάω κάτι άλλο χαχααχ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...