Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

fix permisions εχει και ο μουλτιμαν ενσωματωμενο νομιζω δεν χρειαζεσαι προσθετο(εγω δλδ αυτο χρησιμοποιησα 1-2 φορες για ενα game και δουλεψε κανονικα)

btw να περασω κ εγω το bdemu2;

@kevinB δισκακι εβαλες αυθεντικο παιχνιδι;η οτι βρηκες;

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

fix permisions εχει και ο μουλτιμαν ενσωματωμενο νομιζω δεν χρειαζεσαι προσθετο(εγω δλδ αυτο χρησιμοποιησα 1-2 φορες για ενα game και δουλεψε κανονικα)

btw να περασω κ εγω το bdemu2;

@kevinB δισκακι εβαλες αυθεντικο παιχνιδι;η οτι βρηκες;

Το bdemu2 χρειάζεται για όταν παίζεις παιχνίδια μεγαλύτερα απο 4gb απο τον εξωτερικό με cache στον εσωτερικό.Χρησιμοποιεί διαφορετικό syscal απο το απλό bdemu.

Δημοσ.

τα καινουρια τα παιχνιδια υπαρχει τροπος να τα παιξουμε?

σε ολα θελει update

δηλ τι θα γινοταν αν δεν ειχα ιντερνετ?

Δημοσ.

Μου φαίνεται το update υπάρχει και μέσα στο δισκάκι. Σε χακαρισμένο PS3 προφανώς δεν υπάρχει τρόπος να τα παίξεις.

Δημοσ.

έχει καταφέρει κανείς να παίξει το Batman arkam asylum σε 3.55 kmaw?

black screen ;(

σε μενα μια χαρα παιζει

παντως ειδα οτι μονο η ευρωπαικη εκδοση παιζει(BLES-00503) και οχι η αμερικανικη(BLUS-30279) οποτε δες ποια εχεις

Δημοσ.

επιβεβαιωνω κ εγω οτι εχω την ευρωπαικη και παιζει απροβληματιστα απο εξωτερικο δισκο.

νομιζω οτι μπορεις να βρεις και την ευρωπαικη ευκολα...

Δημοσ.

έχει καταφέρει κανείς να παίξει το Batman arkam asylum σε 3.55 kmaw?

black screen ;(

Νομίζω θέλει και ένα αυθεντικό παιχνίδι στο bluray μέσσα για να φορτώσει σωστά!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, και μιας και ενδιαφέρομαι να αγοράσω εξωτερικό δίσκο (1TB) μου λέτε τι χαρακτηριστικά να κοιτάξω , και ίσως καμμιά συγκεκριμένη πρόταση; :)

Δημοσ.

θα σου προτεινα να βρεις καποιον 3.5αρη δισκο στις 7200 για να εισαι μια χαρα

προσωπικα χρησιμοποιω 2.5αρη δισκο στις5400 και παρατηρω κολληματακια σε βαρια παιχνιδια(assasins creed,infamous,gta iv)

Δημοσ.

Θα ήθελα πάντως να αποφύγω επιπλέον καλώδια γιατί μεταφέρω την κονσόλα αρκετές φορές το χρόνο για να παίξω με φίλους, αυτός εδώ θα είναι εντάξει;

Link

Δημοσ.

την ταχυτητα του usb3 θα την επωφεληθεις μονο σε υπολογιστη ομως

αν ο δισκος ειναι στις 5400 ενδεχεται να σου παρουσιαζει τα μικροσπασιματακια και το frame drop μεχρι να διαβασει δεδομενα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...