Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή εγώ που θέλω να αγοράσω PS3 πως θα ξέρω εκ των προτέρων ποιό firmware έχει;

Το jailbreak πόσο θα με στοιχίσει; :rolleyes:

δεν μπορεις να το ξερεις αυτο.

Θα πρεπει ειτε να το ρισκαρεις απο καποιο γνωστο μαγαζι ειτε να βρεις καποιο που εχει παλιο στοκ και πουλαει...

το jailbreak δεν θα σου στοιχισει τιποτα παρα μονο λιγο χρονο και τις γνωσεις που θα αποκτησεις.

Δημοσ.

λογικά αν είναι καινούριο θα έχει το ποιό πρόσφατο firmware το οποίο γνωρίζουμε ποιό είναι; υπάρχει περίπτωση να το ''σπάσουνε;'' :devil:

κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια

μπορει να εχει και 3.56

το τελευταιο αποκλειεται να το εχει(3.73)

Για το αν υπαρχει περιπτωση να σπασουνε κατι περα απο 3.55 ενας θεος ξερει...

ολο κ κατι βρισκουνε ολο και κατι κανουνε αλλα αποτελεσμα δεν βλεπουμε..

Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος εχουνε βρεθει τα κλειδια για την 3.72 οποτε μπορει να ειναι η επομενη "hackable"

Δημοσ.

οτι εχει βγει μεχρι τωρα, ειναι για 3.55 και κατω...Το στικακι το true blue παιζει παιχνιδια 3.55+ ηδη εχουν κυκλοφορησει καμια 20αρια, πιστευω οτι σε κανα μηνα θα ξερουμε 1ον αν υπαρχουν ασυμβατοτητες και 2ον αν μπορει να γινει η δουλεια χωρις το στικακι τζαμπα...

παντως και το true blue τρεχει σε cfw 3.55

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μια βοηθεια...!

μου παρουσιαστηκε ενα παραξενο προβλημα

ο multiman και rogero δεν μου βλεπουν τα παιχνιδια απο τον εξωτερικο

μαλων δεν βλεπουν καθολου τον εξωτερικο δισκο

μπορει καποιος να βοηθησει?

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΥΘΗΚΕ...!

Επεξ/σία από gasper
Δημοσ.

βαλε τον εξωτερικο στο pc σου να τρεξει λιγο κ μετα ξαναβαλτο στο ps3 σου το ειχα παθει κ εγω μια φορα να εχεις κλειστο το ps3 σου με τον εξωτερικο επανω να ανοιγεις πρωτα τον εξωτερικο αν εχει κουμπι on/off κ μετα το ps3 σου

Δημοσ.

Αυτη η αναβαθμιση που εβγαλε και καλα ο multian που προσθεσε κατι Direct Disc Acess κτλ, ειναι λιγο περιοριστικη ή λαθος καταλαβα? Για νομικους λογους εγινε δλδ η αναβαθμιση? Και παρεπιπτωντος μεχρι 2.09.02 δεν ειχα ψτασει που λεγαμε? Τωρα η καινουρια γιατι λεει 2.09.00?

Δημοσ.

βαλε τον εξωτερικο στο pc σου να τρεξει λιγο κ μετα ξαναβαλτο στο ps3 σου το ειχα παθει κ εγω μια φορα να εχεις κλειστο το ps3 σου με τον εξωτερικο επανω να ανοιγεις πρωτα τον εξωτερικο αν εχει κουμπι on/off κ μετα το ps3 σου

μπα τιποτα..οι δισκοι δουλευουν μια χαρα στο pc δεν εχουν καποιο προβλημα.

δεν τον βλεπει καθολου..

εχω βαλει 5 διαφορετικες εκδοσεις του multiman

πολυ παραξενο δεν μπορω να κανω κατι εχω ερθει σε δυσκολη θεση:wub:

Δημοσ.

στο Pc δουλευει σιγουρα οκ;

Οταν ειχα παθει κατι παρομοιο ο δισκος ηταν στα τελευταια του,δηλαδη τον εβλεπε η κονσολα για λιγο και μετα τον εχανε η δεν τον εβλεπε καν.

Το pc τον ειδε ανετα στην αρχη και αφου τον φορμαρα κλπ και περασα τα games παλι,τον συνδεω στην κονσολα και αρχισαν τα clicks of death...απο κει και περα ο δισκος δεν αναγνωριζεται πουθενα...

Δημοσ.

στο Pc δουλευει σιγουρα οκ;

Οταν ειχα παθει κατι παρομοιο ο δισκος ηταν στα τελευταια του,δηλαδη τον εβλεπε η κονσολα για λιγο και μετα τον εχανε η δεν τον εβλεπε καν.

Το pc τον ειδε ανετα στην αρχη και αφου τον φορμαρα κλπ και περασα τα games παλι,τον συνδεω στην κονσολα και αρχισαν τα clicks of death...απο κει και περα ο δισκος δεν αναγνωριζεται πουθενα...

πεντε εξωτερικους δισκους εχω κανεναν δν βλεπει

ενω εχω και αλλο τσιπαρισμενο ps3 τους βλεπει κανονικα

αρα δεν φταιει αυτο

Δημοσ.

κοιταξε που ειναι ρυθμισμενο το multiman να ψαχνει(συνηθως ψαχνει στο φακελο gamez) και αν υπαρχει αυτος ο φακελος στον σκληρο.

Δημοσ.

κοιταξε που ειναι ρυθμισμενο το multiman να ψαχνει(συνηθως ψαχνει στο φακελο gamez) και αν υπαρχει αυτος ο φακελος στον σκληρο.

Το εχω κανει και αυτο...

τον ονομασα GAMEZ και GAMES ΤΙΠΟΤΑ...τα ιδια

Μεχρι και format εκανα πριν λιγο ιδια κατασταση :wub:

σηκωνο τα χερια ψηλα :fear:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...