Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να εφαρμόσω το fix χωρίς να πρέπει να καταφύγω σε over the network μεταφορές;

Δυστυχώς, η σύνδεση NTFS σκληρού δίσκου δε μου δούλεψε όταν την πάλευα.

Αν μπορεί κάποιος ας με διαφωτίσει.

μονο για αυτο το κομματι μπορω να σου απαντησω

Aπ το ntfs μπορεις μονο να αντιγραψεις απο εξωτερικο σε εσωτερικο δισκο,το αναποδο δεν γινεται.Μαλλον θα πρεπει να το περασεις μεσω ftp στον υπολογιστη και μετα να γινει η δουλεια(παρε μονο τα αρχεια που χρειαζεται ως αθικτα απο το δισκακι μεσω ftp,κρακαρε και μετα βλεπεις)

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θες να πεις πως είναι απαραίτητο να είναι αυτούσιο το pak23.psarc;

(Και επομένως, θα πρέπει να γίνει μεταφορά μέσω FTP?)

Δημοσ.

Το πέρασα στον εσωτερικό σκληρό του PS3 και κατόπιν το πέρασα στον εξωτερικό με τον multiman,

Καλησπερα..να τα παρουμε με την σειρα

Αυτο δεν μπορει να γινει για τον εξης απλο λογο. Προφανως απ οτι καταλαβα εκανες copy το γνησιο παιχνιδι μεσα στην σκληρο σου δισκο απo to BDRom και μετα επισης copy απο τον εσωτερικο σκληρο σε εξωτερικο μεσω ΜΜ (διορθωσε με αν κανω λαθος)

Αυτο ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να γινει οσο αφορα το δευτερο κοπυ λογω του οτι το γνησιο παιχνιδι περιεχει psarc αρχεια μεγαλυτερα απο 4GB που εξ ορισμου δεν μπορουν να μεταφερθουν σε εξωτερικο ΦΑΤ32 σκληρο που αναγνωριζει το ΠΣ3.

Αρα σιγουρα δεν κοπιαριστηκε ολο το παιχνιδι.

Αυτο που κανει το φιξ ειναι το εξης: Αλλα αυτο το κανει σε υπολογιστη και οχι στο ΠΣ3

Τα psarc αρχεια ειναι κατι σαν τα zip η rar που χρησιμοποιουμε στο πισι.

το φιξ ξεζιπαρει τα psarc και τα βαζει σε φακελους με το ιδιο αρχικο ονομα του psarc. Ετσι αντι να υπαρχει actor33.psarc υπαρχει actor33 φακελος που εκει μεσα περιεχονται ΟΛΑ τα αρχεια του αρχικου psarc.

Προφανως το φιξ εχει μεσα και καποιο προγραμμα που επιτρεπει στο ΠΣ3 να βλεπει αυτους τους φακελους ως psarc αρχει (υποθετω δεν το ξερω αυτο) αλλα σιγουρα με αυτο τον τροπο η καποιο αλλο emulation αυτα τα psarc διαβαζονται

Δημοσ.

Καλησπερα..να τα παρουμε με την σειρα

Αυτο δεν μπορει να γινει για τον εξης απλο λογο. Προφανως απ οτι καταλαβα εκανες copy το γνησιο παιχνιδι μεσα στην σκληρο σου δισκο απo to BDRom και μετα επισης copy απο τον εσωτερικο σκληρο σε εξωτερικο μεσω ΜΜ (διορθωσε με αν κανω λαθος)

Αυτο ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να γινει οσο αφορα το δευτερο κοπυ λογω του οτι το γνησιο παιχνιδι περιεχει psarc αρχεια μεγαλυτερα απο 4GB που εξ ορισμου δεν μπορουν να μεταφερθουν σε εξωτερικο ΦΑΤ32 σκληρο που αναγνωριζει το ΠΣ3.

Αρα σιγουρα δεν κοπιαριστηκε ολο το παιχνιδι.

μου φαινεται δυσκολο να μην γνωριζεις οτι ο μουλτιμαν κοβει τα αρχεια σε μερη ωστε να γραψει σε εξωτερικο δισκο αρχεια πανω απο 4 γιγα...

εξ ου και η καταληξη psarc.66601 66602 κοκ

Δημοσ.

Επισης βλεποντας το backup μου τωρα στον υπολογιστη βλεπω οτι δεν εχει μεσα κανενα psarc αρχειο και το fix τα εχει μετατρεψει ολα σε φακελους. και δεν υπαρχει κανενα αρχειο > 4 GB. επομενως μπορει να παιξει και απο εξωτερικο FAT32 σκληρο

Το θεμα ομως ειναι οτι πρεπει μεσω ftp να μεταφερεις το backup σου απο τον εσωτερικο σκληρο του ΠΣ3, σε σκληρο του Πισι ετσι ωστε να κανεις apply το fix

μου φαινεται δυσκολο να μην γνωριζεις οτι ο μουλτιμαν κοβει τα αρχεια σε μερη ωστε να γραψει σε εξωτερικο δισκο αρχεια πανω απο 4 γιγα...

εξ ου και η καταληξη psarc.66601 66602 κοκ

Δεν το γνωριζω φιλε χρηστο ειλικρινα, δεν εχω ασχοληθει καθολου με το κοματι εξωτερικου δισκου και σπλιτ files γιατι τα παιζω ολα απο εσωτερικο και ftp. το εβρισκα ευθυς εξαρχης πολυ πιο βολικο για μενα

Και για να μαθω κιολας... αυτα τα psarc.66601 πες οτι τα περναει σε ΦΑΤ 32 συνδεδεμενο με USB στο ΠΣ3. Μετα στον υπολογιστη πως τα ενωνεις αυτα να τα κανεις παλι 1 psarc αρχειο > 4GB για να το επεξεργαστει το fix ? η το fix μπορει να επεξεργαστει και αρχεια τυπου psarc.66601, 02 κοκ ;;; και εννοω το συγκεκριμενο Unc3 fix

Δημοσ.

Επισης βλεποντας το backup μου τωρα στον υπολογιστη βλεπω οτι δεν εχει μεσα κανενα psarc αρχειο και το fix τα εχει μετατρεψει ολα σε φακελους. και δεν υπαρχει κανενα αρχειο > 4 GB. επομενως μπορει να παιξει και απο εξωτερικο FAT32 σκληρο

Το θεμα ομως ειναι οτι πρεπει μεσω ftp να μεταφερεις το backup σου απο τον εσωτερικο σκληρο του ΠΣ3, σε σκληρο του Πισι ετσι ωστε να κανεις apply το fix

Δεν το γνωριζω φιλε χρηστο ειλικρινα, δεν εχω ασχοληθει καθολου με το κοματι εξωτερικου δισκου και σπλιτ files γιατι τα παιζω ολα απο εσωτερικο και ftp. το εβρισκα ευθυς εξαρχης πολυ πιο βολικο για μενα

κανενα προβλημα απλα μου εκανε εκπληξη επειδη εισαι παντοτε εδω δινοντας συμβουλες..

εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν μπορω να βοηθησω στο συγκεκριμενο μιας και δανειστηκα ετοιμη εκδοση απλα χρειαστηκε να κοψω τα αρχεια και παιζω απο εξωτερικο δισκο μια χαρα!

Δημοσ.

Αυτα τα psarc.xxxx μπορουν μεσα στο πισι να επαναφερθουν στο αρχικο psarc αρχειο μεσω καποιου προγραμματος; αφου βεβαια τα κοπιαρουμε σε NTFS γιατι σε ΦΑΤ32 λογικα δε μπορει να γινει αν μιλαμε για >4Gb οπως στο Unch3

Δημοσ.

Αυτο που κανει το φιξ ειναι το εξης: Αλλα αυτο το κανει σε υπολογιστη και οχι στο ΠΣ3

Τα psarc αρχεια ειναι κατι σαν τα zip η rar που χρησιμοποιουμε στο πισι.

το φιξ ξεζιπαρει τα psarc και τα βαζει σε φακελους με το ιδιο αρχικο ονομα του psarc. Ετσι αντι να υπαρχει actor33.psarc υπαρχει actor33 φακελος που εκει μεσα περιεχονται ΟΛΑ τα αρχεια του αρχικου psarc.

Προφανως το φιξ εχει μεσα και καποιο προγραμμα που επιτρεπει στο ΠΣ3 να βλεπει αυτους τους φακελους ως psarc αρχει (υποθετω δεν το ξερω αυτο) αλλα σιγουρα με αυτο τον τροπο η καποιο αλλο emulation αυτα τα psarc διαβαζονται

Αυτό που γράφεις είναι πιθανό.

Για αυτό και η πρώτη σκέψη μου ήταν πως το fix δεν δούλεψε, όχι επειδή το έτρεξα από Linux, αλλά επειδή είχα χωρισμένο το αρχείο.

Ωστόσο, εικάζω πως δεν είναι αυτό το πρόβλημα, μιας και βρήκα στο φόρουμ ps3hax, σε ένα update σχετικό με το θέμα του συγκεκριμένου fix, με ημερομηνία 3 Νοεμβρίου, το κείμενο που επισημαίνει το ότι δεν έχει σημασία αν το pak23.psarc είναι χωρισμένο, αφού το patch δεν το αγγίζει, αρκεί να είναι άθικτα (όπως και είναι, γιατί δεν είναι μεγαλύτερα από 4GBs τα actor33.psarc, bin.psarc και text1.psarc.

Αν κάποιος το δοκίμασε και έβγαλε άκρη με κάποια Linux διανομή, (εγώ χρησιμοποιώ Ubuntu), θα με βοήθαγε με τα φώτα του.

Εκτός αυτού, κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Φιλε μου εγω με το φιξ που εκανα και επαιξα (ηταν το πρωτο απ οσες εκδοσεις ειχαν βγει για proper play χωρις κολλημα στο chapter 9) το pak23.psarc το εκανε φακελο με 1 αρχειο μεσα που λεγεται net.pak (6.977kb)

η εκδοση ειναι .v4-Nobody (googlare Uncharted 3 v4 nobody)

επαιξε κανονικα χωρις κολλημα μεχρις τερματισμου

αν εχεις χωρισμενα αρχεια και δεν τα διαβαζει το φιξ, τοτε λογικα πρεπει να τα κοπιαρεις σε σκληρο NTFS να κανεις την αντιστροφη διαδικασια να ενωσεις τα psarc (οποτε θα σου βγουνε αρχεια > 4GB) αν αυτο γινεται (δεν το ξερω) και μετα να κανεις aply to fix

μετα αντιγραφη παλι στο ΦΑΤ 32 δισκο (μιας και με το φιξ δεν υπαρχουν αρχεια > 4 GB) και plug and play

Δημοσ.

Η καλύτερα, plug and pray...

;)

Θα κοιτάξω πρώτα να βρω κάποιο Windows PC να δοκιμάσω την version 5 που έχω εύκαιρη, κι αν δε βγάλω άκρη, θα ψάξω να βρω την v4-Nobody που αναφέρεις.

Είναι λίγο αστείο το να έχεις ένα παιχνίδι και να πρέπει να κάνεις "μαγικά" για να το παίξεις στην κονσόλα σου, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Δημοσ.

Είναι λίγο αστείο το να έχεις ένα παιχνίδι και να πρέπει να κάνεις "μαγικά" για να το παίξεις στην κονσόλα σου, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Γι αυτο και γω το "αγορασα" απ το σωστο "μαγαζι":confused:

Δημοσ.

Προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου, πήγα τον εξωτερικό δίσκο (με τα χωρισμένα αρχεία) σε έναν υπολογιστή με windows, έτρεξα το fix και δούλεψε μια χαρά.

Μετέφερα στον εσωτερικό σκληρό του PS3 ξανά το παιχνίδι, διέγραψα και τα 3D videos, για να μην πιάνει τόσο χώρο, και τελείωσε η ιστορία.

Δημοσ.

Να σαι καλα για την ενημερωση,καλο λιωσιμο,ειναι πραγματικα τρομερη ιστορια το 3,νιωθεις οτι εισαι εκει μαζι με την παρεα του drake και απιστευτα γραφικα..

Δημοσ.

Να ρωτησω, εχω ενα ps3 3.64 firmware και θελω να το κανω 3.55. Ετσι λοιπον εβγαλα απο το ps3 τον σκληρο δισκο και τον εβαλα στο λαπτοπ μου και με την βοηθεια των cd των windows 7 εκανα format. Αφου εγινε το format το εβαλα ξανα στο ps3 και παω να δω τι firmware εχει (περιμενα να ειχε πιο κατω απο το 3.64 αφου ειχα κανει φορματ) και ειχε μεινει στο 3.64! :shock:

Γιατι γινεται αυτο; Κανονικα δεν θα επρεπε αφου εκανα φορματ να γυρισει σε παλιο firmware;;;

Υπαρχει καποιος τροπος με εξωτερικο σκληρο ή κατι τετοιο να βαλω το 3.55;;;

(Υ.Γ ειχα κανει και μεσω του ps3 format στον σκληρο αλλα και παλι ειχε μηνει firmware 3.64)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...