Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νέος κάτοχος ενός μεταχειρισμένου fat (40άρι) με ofw 3.61. Απ ότι διαβάζω από χθες, ο μόνος τρόπος Jailbreak είναι η cfw 3.55 κ για να φτάσω εκεί(downgrade) εγώ που έχω 3.61 είναι μόνο το E3 flasher (όπου αρχικά ανεβαίνεις σε ofw 3.73 κ μετά κάτω σε cfw 3.55), σωστά; Ή αυτό ή περιμένω; Μια απάντηση γιατί από τα τόοοοσα που έχω διαβάσει έχω ζαλιστεί.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Νέος κάτοχος ενός μεταχειρισμένου fat (40άρι) με ofw 3.61. Απ ότι διαβάζω από χθες, ο μόνος τρόπος Jailbreak είναι η cfw 3.55 κ για να φτάσω εκεί(downgrade) εγώ που έχω 3.61 είναι μόνο το E3 flasher (όπου αρχικά ανεβαίνεις σε ofw 3.73 κ μετά κάτω σε cfw 3.55), σωστά; Ή αυτό ή περιμένω; Μια απάντηση γιατί από τα τόοοοσα που έχω διαβάσει έχω ζαλιστεί.

Ευχαριστώ.

Ναι εκτος του E3 flasher που σε παει στην 3.55 εκδοση δεν υπαρχει αλλη διαθεσιμη επιλογη εφοσον εχεις ηδη ofw πανω απο 3.55 οπως λες.

Δημοσ.

Αυτό το 3D από όσο γνωρίζω αφορά τα 3D blu ray players. Xbox και ps3 παίζουν και με 1.3 και 1.2 νομίζω το xbox χάρη σε αναβάθμιση λογισμικού.

O περιορισμος απο ποια αποψη τιθεται? Δεν μπορει να δωσει πανω απο 60Hz με την 1.3?

Δημοσ.

O περιορισμος απο ποια αποψη τιθεται? Δεν μπορει να δωσει πανω απο 60Hz με την 1.3?

Δεν υπάρχει περιορισμός! Κανονικό 3D είναι! Απλά μειώνει την ανάλυση του παιχνιδιού στο μισό για να μπορέσει να αντεπεξέλθει το σύστημα! :P

Δημοσ.

για ποιον λογο το λες αυτο;

Γιατί στο pc του έχω πετάξει τα μάτια έξω κ μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα περισσότερα απ ότι σε μια κονσόλα, σε ότι αφορά τα παιχνίδια πάντα. (Προσωπικά έτσι...)

Τώρα αν ρωτήσεις για ποιο λόγω πήρα το ps3? Final Fantasy. Άντε κ κάνα tekken/mortal κombat.

Και γενικότερα, είμαι της άποψης ότι εφόσον αγοράσω κάποιο μηχάνημα, θέλω να έχω τον πλήρη έλεγχό του.

Δημοσ.

Γιατί στο pc του έχω πετάξει τα μάτια έξω κ μπορώ να κάνω αρκετά πράγματα περισσότερα απ ότι σε μια κονσόλα, σε ότι αφορά τα παιχνίδια πάντα. (Προσωπικά έτσι...)

Τώρα αν ρωτήσεις για ποιο λόγω πήρα το ps3? Final Fantasy. Άντε κ κάνα tekken/mortal κombat.

Και γενικότερα, είμαι της άποψης ότι εφόσον αγοράσω κάποιο μηχάνημα, θέλω να έχω τον πλήρη έλεγχό του.

Ποια είναι τα παραπάνω που μπορείς να κάνεις? Δεν διευκρινίζεις καλύτερα αυτό που θες να πεις? :rolleyes:

Δημοσ.

φιλε μου αλλη η δουλεια της κονσολας αλλο του υπολογιστη

οπως και να το κανεις η κονσολα ειναι για παιχνιδια μονο:-D

κ εγω σε custom ειμαι και συντομα θα περασω σε official δεν υπαρχει λογος να περιμενω για κατι καινουριο,μου εχει λειψει το online gaming χωρις cheaters οπως στα pc.

ακομα και σε cfw παλι δεν εχεις τον πληρη ελεγχο της κονσολας,απλα εχεις περισσοτερες επιλογες.

Δημοσ.

Αγοράζω ένα μηχάνημα με επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, μνήμη, σκληρό δίσκο και συνδέεται σε οθόνη. Για εμένα (το τονίζω το για εμένα) εξ ορισμού αυτό λέγεται pc και από κεί και πέρα θέλω να έχω τον πλήρη έλεγχό του. Όπως έχω τον πλήρη έλεγχο του κινητού, του τάμπλετ κτλ.

Διαβάζω για dual boot με linux. Αλλά όχι, για ακόμα μια φορά η Sony αποφασίζει ότι το μηχάνημα το οποίο έχω πληρώσει και mου ανήκει, δεν ανήκει τελικά σε εμένα αφού φυσικά δεν μπορώ να το κάνω ότι θέλω, και μου το κλειδώνει :) .

Φυσικά δεν αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο στα videogames, αλλά είμαι της άποψης, πάλι, ότι το κόστος των 60€ για ένα παιχνίδι είναι υπερβολικό.

Ένα από τα λίγα πράγματα στα οποία συμφωνώ είναι ότι από τη στιγμή που αποφασίζω να το χρησιμοποιήσω με άλλο τρόπο εκτός από αυτόν που συνίσταται, χάνω την εγγύηση (αν κ έχω ορισμένες ενστάσεις κ εκεί αλλά δεν είναι της παρούσης).

Και για να προλάβω κάποιους, ναι, στο pc ίσως και να χρησιμοποιώ πειρατικά παιχνίδια. Αλλά αν πραγματικά αξίζουν στη συνέχεια τα αγοράζω για να ενισχύσω τους δημιουργούς και να τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν. Αν όμως αγοράσω κάτι χωρίς να το δοκιμάσω και αποδειχθεί "πατάτα", είναι full bugαρισμένο και μου σπάσει τα νεύρα στο τέλος, θα μου δώσει κανείς πίσω τα χρήματά μου? Θα ήθελα να κάνω το ίδιο και με το ps3

Τέλος, ναι κονσόλα είναι, έχει τα υπέρ και τα κατά της, αν θέλω τα χωνεύω και συνεχίζω, αν δε μου αρέσουν πρόβλημά μου και κακώς την πήρα. Καλό σας απόγευμα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

κ εγω σε custom ειμαι και συντομα θα περασω σε official δεν υπαρχει λογος να περιμενω για κατι καινουριο,μου εχει λειψει το online gaming χωρις cheaters οπως στα pc.

Πως γινεται αυτο, δηλαδη να πας απο custom σε official firmware??

Δημοσ.

@clevercitizen

με βρισκεις 1000% συμφωνο μαζι σου,ακριβως την ιδια αντιμετωπιση εχω κ εγω.Αγοραζω μονο αυτα που πραγματικα αξιζουν και περιμενω και την καταλληλη υποστηριξη απ τους δημιουργους(πχ assasins creed,gran turismo)

@mados

πανω απο την custom περνας την Official Και καθαρισες.Αν θες να εισαι και 100% νομιμος σβηνεις Multiman,showtime κλπ ωστε να μην φαινεται μετα στο μενου της κονσολας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...