Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thanks για τις πληροφοριες,θα τα σβησω αυριο ολα να ειμαι σιγουρος.Οποιος θελει ας με περασει στο psn για κανα χαβαλε:-P

Πως λεγεσαι??^_^

Δημοσ.

Ρε παιδια, εχει καταφερει κανεις να εγκαταστησει στο κομπλεξικο συστημα που λεγεται Linux αυτο το προγραμματακι που ελεγχεις απο υπολογιστη μεσω bluetooth για να εξομοιωσεις πληκτρολογιο και Mouse απο blog.gimx.fr?

Παλευα χθες μια ωρα με την 10.04 ubuntu και μια ελεγε οτι θελει καινουριο bluetoothdev, μετα του ελειπαν αλλες βιβλιοθηκες οι οποιες θελαν compile απο .rpm και στο τελος τα παρατησα.

Σημερα δοκιμασα με την 11.10 που ειναι και η τελευταια και λεω θα τα χει ολα ανανεωμενα, και παλι αλλα μου ζηταγε για να εγκαταστησει το application. Τελικα Εχει καταφερει κανεις να βγαλει καμμια ακρη με το συγκεκριμενο?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια,

Μπορει καποιος να μου πει γιατι δεν βγαζω ακρη τι πρέπει να κανουμε για παίξουμε PES2012 στο ps3 με TB?

Θα μπορούμε να παιξουμε το ελληνικό?? (μενου και περιγραφες)

Δημοσ.

Ε ενταξει αν λιωσεις σε λιγοτερα απο βδομαδα γινεται... :mrgreen:

απ οτι θυμαμαι πρεπει να το ξεκινας απο την αρχη καθε φορα για να κανεις αυτα που πρεπει!

Δημοσ.

@Xristaras12

Για να το πλατινιάσω μου πήρε 2 μέρες, απο 4-5 ώρες (άμα εξαιρέσω τα κανονικά Playthrough).

Μπορείς να διαλέγεις ανα chapter για να κάνεις κάποια πράγματα.

@ee3509

Δύο φορές το τερμάτησα κανονικά, και την άλλη πήγα για platinum.

Δημοσ.

@Xristaras12

Για να το πλατινιάσω μου πήρε 2 μέρες, απο 4-5 ώρες (άμα εξαιρέσω τα κανονικά Playthrough).

Μπορείς να διαλέγεις ανα chapter για να κάνεις κάποια πράγματα.

@ee3509

Δύο φορές το τερμάτησα κανονικά, και την άλλη πήγα για platinum.

Τι διαφορά έχει η platinum?

Δημοσ.

Platinum trophy εννοώ.

Σου το δίνει όταν ξεκλειδώσεις όλα τα άλλα.

Σχετικά με τις πλάτινουμ εκδόσεις, δεν έχουν καμία διαφορά.

Απλά είναι πιο φθηνές (σχετικά) και είναι κακάσχημες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...