Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω απο χθες ειμαι με ΤΒ cfw + dongle. Το revelations φορτωσε κανονικα

εγω παντως απο σημερα ειμαι σε 4.11 δεν αντεξα να καθεται το GT5 χωρις να μπω Multi

1192ΜΒ ενημερωση κ εχουμε ακομα αλλες 5 :-D

Πες μας εντυπωσεις απο τα 2.ΧΧ updates. Εχω διαβασει πως το κανουν εντελως διαφορετικο παιχνιδι

Δημοσ.

εννοειται,περιμενω να περασει και το παιχνιδι στον δισκο να μην ζοριζω το ματακι και ξεκιναω αμεσως,ηδη εβαλε κοντα στα 2 γιγα ενημερωσεις προφανως θα εχουν αλλαξει πολλα.

Το πως ξεκιναει εχει αλλαξει λιγο περιμενω το "εσωτερικο" να δω.

το ΤΒ απο που το πηρες και ποσο; αν δεν θες να το πεις εδω στειλε μου ΠΜ,αμα το ηξερα να αγοραζαμε παρεα(αν εβγαινε και πιο φτηνα πχ)

Δημοσ.

Update: Με ΤΒ Φορτωσε και το Skyrim μαζι με το τελευταιο update του !!!!

To 1.4? Και ήθελα να στο πω να το κατεβάσεις αυτό το update σε περίπτωση που δεν το ήξερες. Nice!

Δημοσ.

Να σου δώσω άλλο ένα λόγο για JB?

Προστασία απο το να χαλάσει το ματάκι του BluRay (που το έπαθαν αρκετά PS3).

Γιατί και να χαλάσει το drive, αν το έχεις JB, πάλι θα μπορείς να χαρείς τη κονσόλα σου.

Δημοσ.

Ο έλεγχος ενημερώσεων του multiMAN δείχνει νέα έκδοση v4. Στο dashhacks όμως αφενός την αναφέρει ως cobra, αφετέρου αυτή τη φορά δε βρίσκω σύνδεσμο για κατέβασμα.

1. Είναι συμβατή αυτή η έκδοση με τη 2.09;

2. Αν είναι, έχει κάποιος σύνδεσμο για κατέβασμα της full version αφού ο multiMAN απ' την κονσόλα κατεβάζει πάντα τη βασική;

Δημοσ.

Τι να την κανεις την full; Η base εχει ολα οσα χρειαζεσαι και κατεβαζει τα εξωφυλλα απο μονη της

Οριστε παντως εδω. Ειναι η 4.01.00.

Τα updates τα περνας πανω απο αυτην. Η 4.01.03 δεν μπαινει μονη, χρειαζεται την 4.01.00 πρωτα

Μια χαρα συμβατη ειναι και με λιγοτερα bugs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα έχω δει ολα κολυόμενα μια και τα γνωστά καταστήματα δεν αναλλαμβάνουν downgrade.

Εντωμεταξύ είδα τη διαδικάσία με το ε3 flasher και παρότι γίνεται είναι λούκι.

Περιτό να σας πω έχω πανικοβληθεί. Αν έχει κάποιος γνωστό που ξέρει τι κάνει ας στείλε ενα pm.

Επεξ/σία από savakis
Δημοσ.

Σκέφτομαι να αναβαθμίσω τον εσωτερικό δίσκο του PS3. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να βάλω δίσκο μεγαλύτερο από 1tb;

Σε πολλά forum είδα κάποιους που λένε ότι δεν γίνεται αλλά κατ'αρχάς είναι παλιά Post (άρα με παλιό firmware) αλλά κα το ίδιο λέγανε και για τον εξωτερικό (λέγανε ότι δέχεται μέχρι 1TB εξωτερικό αλλά αυτή την στιγμή έχω δίσκο 2TB και λειτουργεί μια χαρά.

Το έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει δίσκο >1ΤΒ (2.5" ή 3.5" με adaptor);

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...