Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από εδώ http://www.modchip.gr/webshop/index.php?language=gr 88 ευρώ + 15 ευρώ το amazebreak dongle.

προσοχή μην προχωρήσει κανείς χωρίς τρελό διαβασμα παίζει πολύ brickarisma!!!!!!!!

είμαι σε cfw 3.55 rojero v2 spoof 4.00

Και ολα τωρα ειναι ΟΚ? Παντως τωρα με το cfw ξες οτι psn γιοκ...

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια να ρωτησω εγω κατι τωρα?

αν εχουμε ps3 cfw και το βαρεθουμε μπορουμε να το κανουμε κανονικα update και να το γυρισουμε παλι σε ofw ή απαξ και γινει cfw δεν ξαναγυρναει??

Δημοσ.

Και ολα τωρα ειναι ΟΚ? Παντως τωρα με το cfw ξες οτι psn γιοκ...

ολα οκ! δεν με νοιαζει το Psn για multiplayer παίζω με το PC το PS3 είναι για single player και Coop/splitscreen/basket/sf4/mortal combat!

Δημοσ.

Σημαντική ερώτηση:

πήρα το grand turismo 5 από το video club,

δουλεύει κανονικά με το Multiman ή έχει πρόβλημα? πρέπει να κάνω κάποιο κόλπο?

τι είναι αυτό το lvl2 patcher?

έχω και rojero 8.4

A προτείνετε και άλλα καλά προγραμματάκια, μην έχουμε μόνο loader!

Δημοσ.

Σημαντική ερώτηση:

πήρα το grand turismo 5 από το video club,

δουλεύει κανονικά με το Multiman ή έχει πρόβλημα? πρέπει να κάνω κάποιο κόλπο?

τι είναι αυτό το lvl2 patcher?

έχω και rojero 8.4

A προτείνετε και άλλα καλά προγραμματάκια, μην έχουμε μόνο loader!

Θα βαλεις τον ΜΜ να το κανει backup στον σκληρο σου.

Και μετα τρεξτο χωρις τα updates που θα σου ζητησει. Σε 3.55 τα updates που παιζουν ειναι μεχρι την 1.09 εκδοση. μετα ζηταει firmware upgrade

Για να τρεξει σε KMEAW χρειαζεται το BDEMU2 αρχειο, σε Rogero V2 δεν ξερω. Το lv2 ειναι τα λεγομενα κλειδια που χρειαζονται για να τρεχουν τα προγραμματα. to rogero cfw νομιζω τα εχει απο μονο του (αν και δεν ξερω πολλα απο αυτο), ενω στο KMEAW τρεχουν μεσω των payloads των μανατζερς

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζετε αν γίνεται να κατεβάσω την έκδοση από 4,11 σε μικρότερη?

Κωδικος CECHXXXX (το βρισκεις στο πισω μερος του ΠΣ3)

και κατασκευη date code Αριθμος-γραμμα (παραδειγμα 0C σημαινει 3ο τριμηνο του 2010) το βρισκεις στο κατω μερος

Πες και βλεπουμε. επισης ποτε το αγορασες;

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι εχει βγει καποιο φιξ,ισως να εχει βγει για το true blue βεβαια.

Σε ΚΜEAW δεν τρεχει.

Σε TrueBlue εχει βγει patch και τρεχει

Δημοσ.

Παιδια επειδη εχω μπερδευτει και εχω χαθει στον ογκο πληροφοριων του νετ, τελικα σπαει το ps3? εγω ειμαι στην 3.56 και το μηχανημα μου ειναι φατ και αρκετα παλιο. Βγηκε καποιο σοφτγουερ η μονο με τσιπακι γινεται δουλια? ευχαριστω

Και αν οντως σπαει μπορει καποιος να δωσει ενα σιτε οπου βα εξηγει βημα βημα?

Δημοσ.

Eχω ένα σκληρό 500gb στο ps3.

Aν το συνδέσω με το pc θα μπορέσω να δω με το hdd sentinel?

Και για να βάλω κάποιο άλλο σκληρό τι διαδικασία πρέπει να ακοολουθήσω?Γιατι έχω καιρό να το πειράξω..

Απλά βάζω το καινούργιο σκληρο και του κάνω φορμάτ μέσα απο το ps3 και μετά απλά εγκατάσταση το multiman?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Γραφει στο τελος CECHL04

γινεται downgrade με το Ε3 flasher (τσιπακι) που κλιπαρεις στην μητρικη του ΠΣ3

μετα αν θελεις το αφαιρεις.

Παιδια επειδη εχω μπερδευτει και εχω χαθει στον ογκο πληροφοριων του νετ, τελικα σπαει το ps3? εγω ειμαι στην 3.56 και το μηχανημα μου ειναι φατ και αρκετα παλιο. Βγηκε καποιο σοφτγουερ η μονο με τσιπακι γινεται δουλια? ευχαριστω

Και αν οντως σπαει μπορει καποιος να δωσει ενα σιτε οπου βα εξηγει βημα βημα?

το ιδιο ισχυει και για σενα. Στην 3.56 που εισαι δεν γινεται τιποτα. Πρεπει να κανεις downgrade σε προηγουμενο firmware με το Ε3 και μετα βαζεις πανω το cfw

Eχω ένα σκληρό 500gb στο ps3.

Aν το συνδέσω με το pc θα μπορέσω να δω με το hdd sentinel?

Και για να βάλω κάποιο άλλο σκληρό τι διαδικασία πρέπει να ακοολουθήσω?Γιατι έχω καιρό να το πειράξω..

Απλά βάζω το καινούργιο σκληρο και του κάνω φορμάτ μέσα απο το ps3 και μετά απλά εγκατάσταση το multiman?

Ευχαριστώ!

Τι firmware εχεις; και γιατι θελεις να βαλεις τον σκληρο του ΠΣ3 στο pc?

Ο σκληρος του ΠΣ3 ειναι διαφορετικο φορματ (δεν ειναι ουτε fat, ουτε ntfs) και το pc δεν προκειται να τον δει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...