Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειαζεται ανοιγμα η κονσολα και ειδικο clip το Ε3 flasher που κουμπωνει στη μητρικη για downgrade και μετα ξαναβγαινει.

Γινεται εφοσον το PS3 σου το αγορασες με firmware 3.50 και κατω (μαμισιο firmware). Αν ειχε 3.60+ οταν το εβγαλες απο το κουτι του δεν γινεται

Αν δεν ξερεις τι firmware ειχε πες μας το κωδικο της κονσολας (αναγραφεται στο πισω μερος) και το date code (αναγραφεται στο κατω μερος) να σου πουμε

φιλε μ το εχω τουλαχιστον 3+ χρονια και εχω κανει 2-3 αναβαθμισεις!!τι εννοεις κωδικο αυτον που λεει model no.??

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν το εχεις 3+ χρονια τοτε γινεται downgrade σε 3.55

ειναι ενας κωδικος του στυλ CECH XXXXXX

CECH-2003B!!αν γινεται μιλαμε παντα για τον Ε3 flasher που αναφερες ετσι??

Δημοσ.

Συμφωνα με αυτη τη λιστα εδω

http://www.ps3devwiki.com/wiki/SKU_Models#Retail_Models

εχεις το πρωτο 250αρι σλιμ που βγηκε και ερχοταν με μαμισιο firmware 2.79

αρα γινεται downgrade με το E3 flasher.

Εκτος απο αυτο θα χρειαστεις ενα ειδικο usb flashaki (dongle) η ενα PSP η ενα iphone 3G για να μπεις σε factory service mode

και ενα απλο usb για να περασεις μεσα τα αρχεια των firmware

Δημοσ.

Συμφωνα με αυτη τη λιστα εδω

http://www.ps3devwiki.com/wiki/SKU_Models#Retail_Models

εχεις το πρωτο 250αρι σλιμ που βγηκε και ερχοταν με μαμισιο firmware 2.79

αρα γινεται downgrade με το E3 flasher.

Εκτος απο αυτο θα χρειαστεις ενα ειδικο usb flashaki (dongle) η ενα PSP η ενα iphone 3G για να μπεις σε factory service mode

και ενα απλο usb για να περασεις μεσα τα αρχεια των firmware

ωπα κατσε λιγο γιατι χαθηκα...οκ με το μοντελο του ps3 την ειδα τη λιστα!!

1η ερωτηση που 8α βρω τον Ε3 flasher??

2η εχω το psp fat το 1000 αν γνωριζεις χακαρισμενο στη 5.00 με M33-4!!

3η το ειδικο flashaki dongle που το βρησκω??

Δημοσ.

κοστιζει περι τα 80 ευρω νομιζω η το παραγγελνεις απο retailers του εξωτερικου η απο εδω στις αγγελιες. κατα καιρους πουλανε μερικα

Εχε υποψην πως

1. χρειαζεται καλα χερια να ανοιξεις την κονσολα και να το σεταρεις σωστα (να το κατεχεις το αθλημα - δεν ειναι και κατι πολυ δυσκολο το ανοιγμα εδω που τα λεμε)
  2. να προσεξεις μετα τη σωστη σειρα που θα βαλεις το firmware για να μη μπρικαρεις την κονσολα (θεωρω πως αυτο ειναι το πιο δυσκολο μερος της ολης διαδικασιας)

http://www.youtube.com/watch?v=WHNw2E4tU6c&feature=related

Πρεπει σε καποια στιγμη της διαδικασιας να μπεις σε factory service mode (FSM)... Αυτο γινεται με 3 τροπους (αν εχεις καποιο απο αυτα δε χρειαζεται το αλλο)

1. PSP 2.PS3break dongle (η κατι αναλογο) 3.Ιphone3g (μονο τα απλα 3G μοντελα) η Ipod2g

και στις 3 περιπτωσεις χρειαζεται να περασεις μεσα ειδικα αρχεια που βαζουν την κονσολα σε FSM

http://www.youtube.com/watch?v=594dZBbWWsA

Αν δεν εισαι εξικοιωμενος με αυτα καλυτερα να βρεις καποιον να στο κανει

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως μου φαινεται αρκετα το δυσκολο το 2 βημα γιατι δν εχω ξανασχοληθει με το hack του ps3(σε εφαρμογη σε πραξεις εννοω) μονο γνωσεις εχω για τα firmwire!!Ωμολογω παντως οτι ειναι πολυ πιο δυσκολη διαδικασια απο του psp που την εχω κανει μονος μ!!μαλλον θα ψαξω για κανεναν ειδικο(τουλαχιστον αφου ξερω οτι γινεται downgrade)!!σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες και για τον χρονο σου!! :rolleyes:

Δημοσ.

Είμαι σε cfw 3.55 και χρησιμοποιώ multiman, αξίζει να βάλω το true blue ή θα χάσω τη δυνατότητα να παίζω τα μέχρι τώρα backups μου?

Κανένα αξιόπιστο μαγαζί για true blue υπάρχει?

Δημοσ.

Είμαι σε cfw 3.55 και χρησιμοποιώ multiman, αξίζει να βάλω το true blue ή θα χάσω τη δυνατότητα να παίζω τα μέχρι τώρα backups μου?

Κανένα αξιόπιστο μαγαζί για true blue υπάρχει?

Νομίζω μόνο το Ebw πουλάει το TB στην Ελλάδα!

Δημοσ.

Το ΤΒ τα παιζει ολα και ειναι καθολα αξιοπιστο τοσο σαν dongle οσο και σαν firmware (παιζει παλια και νεα που εχω δοκιμασει)

Κυκλοφορει και ενας κλωνος του το JB2USB αλλα σε ξενα sites υπαρχουν αναφορες πως δεν παιζει τα τελευταια παιχνιδια του ΤΒ οσα δηλαδη θελουν dongle firmware v2.5

απλα να ξερεις πως αν παρεις ΤΒ πρεπει να βαλεις το TB firmware (φευγεις απο KMEAW) και πρεπει να μπουταρεις παντα με το dongle.

Αν μπουταρεις χωρις dongle δεν θα τρεχει τιποτα εκτος απ οσα εχεις κανει install με pkg και τρεχουν απο το ΧΜΒ.

Επισης λογιαριασε το γεγονος πως παντα θα εχεις μια usb κατειλημμενη. Οποτε αν χρησιμοποιεις και εξωτερικο σκληρο και camera για move τοτε θα χρειαστεις ειδικο hub αν εχεις ΠΣ3 με 2 usb ports

Απ οσο γνωριζω το πουλανε 2 μαγαζια στην Αθηνα στα 59 ευρω αλλα για ευνοητους λογους δεν μπορω να αναφερω. Δε νομιζω οτι τιθεται θεμα αξιοπιστιας για το dongle απ τη στιγμη που δεν μπορει να αντιγραφει (ειναι drm-infected)

Δημοσ.

Το ΤΒ τα παιζει ολα και ειναι καθολα αξιοπιστο τοσο σαν dongle οσο και σαν firmware (παιζει παλια και νεα που εχω δοκιμασει)

Κυκλοφορει και ενας κλωνος του το JB2USB αλλα σε ξενα sites υπαρχουν αναφορες πως δεν παιζει τα τελευταια παιχνιδια του ΤΒ οσα δηλαδη θελουν dongle firmware v2.5

απλα να ξερεις πως αν παρεις ΤΒ πρεπει να βαλεις το TB firmware (φευγεις απο KMEAW) και πρεπει να μπουταρεις παντα με το dongle.

Αν μπουταρεις χωρις dongle δεν θα τρεχει τιποτα εκτος απ οσα εχεις κανει install με pkg και τρεχουν απο το ΧΜΒ.

Επισης λογιαριασε το γεγονος πως παντα θα εχεις μια usb κατειλημμενη. Οποτε αν χρησιμοποιεις και εξωτερικο σκληρο και camera για move τοτε θα χρειαστεις ειδικο hub αν εχεις ΠΣ3 με 2 usb ports

Απ οσο γνωριζω το πουλανε 2 μαγαζια στην Αθηνα στα 59 ευρω αλλα για ευνοητους λογους δεν μπορω να αναφερω. Δε νομιζω οτι τιθεται θεμα αξιοπιστιας για το dongle απ τη στιγμη που δεν μπορει να αντιγραφει (ειναι drm-infected)

mtzs δεν υπάρχει πρόβλημα να αναφέρεις τα καταστήματα που το πουλάνε. Εξάλλου αυτό ρώτησε ο Padaz Bloody.

Εγώ αυτό το πρόβλημα έχω. Έχω εξωτερικό σκληρό, έχω και την κάμερα για το move και δεν μπορώ να συνδέσω ΤΒ. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που δεν το αγοράζω. Θα περιμένω καλύτερα να βγουν σε KMEAW cfw. Εξάλλου μέχρι τότε, έχω μπόλικο πράμα να ασχοληθώ!

Δημοσ.

mtzs δεν υπάρχει πρόβλημα να αναφέρεις τα καταστήματα που το πουλάνε. Εξάλλου αυτό ρώτησε ο Padaz Bloody.

Εγώ αυτό το πρόβλημα έχω. Έχω εξωτερικό σκληρό, έχω και την κάμερα για το move και δεν μπορώ να συνδέσω ΤΒ. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που δεν το αγοράζω. Θα περιμένω καλύτερα ΑΝ βγουν σε cfw. Εξάλλου μέχρι τότε, έχω μπόλικο πράμα να ασχοληθώ!

fixed

νταξει μωρε μπορεις να βγαλεις και το move Μια φορα:-D

@mtzs σκεψου να ασχοληθεις με το downgrade σοβαρα :-DΜπορει να βγεις και κερδισμενος.

Εγω πλεον δεν ελπιζω σε νεo cfw εκτος κ αν δωσει κανενα δωρο η σονυ οπως εκανε και στην αρχη..

Δημοσ.

fixed

νταξει μωρε μπορεις να βγαλεις και το move Μια φορα:-D

@mtzs σκεψου να ασχοληθεις με το downgrade σοβαρα :-DΜπορει να βγεις και κερδισμενος.

Εγω πλεον δεν ελπιζω σε νεo cfw εκτος κ αν δωσει κανενα δωρο η σονυ οπως εκανε και στην αρχη..

Καλά άμα μόλις τελειώσω όλα τα παιχνίδια που έχω και δεν έχει βγει τρόπος για να παίζουμε τα νέα παιχνίδια θα πάρω ΤΒ τι να κάνω!

Δημοσ.

για το οποιο δεν ξερεις κατα ποσο θα συνεχιζεται η υποστηριξη του...

Ε αυτά που έχω τα υποστηρίζει! Τώρα για τα καινούργια δεν ξέρω. Πάντως άμα τελικά γίνει έτσι και αναγκαστώ να πάρω στο μέλλον ΤΒ θα πρέπει να αγοράσω hub ή να βάζω βγάζω σκληρό και κάμερα σε ένα usb. Άρα τα move games θα τα έχω στον εσωτερικό σκληρό του ps3 και τα υπόλοιπα στον εξωτερικό. Not that bad!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...