Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε αυτά που έχω τα υποστηρίζει! Τώρα για τα καινούργια δεν ξέρω. Πάντως άμα τελικά γίνει έτσι και αναγκαστώ να πάρω στο μέλλον ΤΒ θα πρέπει να αγοράσω hub ή να βάζω βγάζω σκληρό και κάμερα σε ένα usb. Άρα τα move games θα τα έχω στον εσωτερικό σκληρό του ps3 και τα υπόλοιπα στον εξωτερικό. Not that bad!

εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα hub να κανεις την δουλεια σου, νομιζω στα eshop ξεκιναει απο 5Ε και εχει 4 θυρες, θα σου χρειαστει και για το Pc,ποτε δεν ξερεις!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662221

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα hub να κανεις την δουλεια σου, νομιζω στα eshop ξεκιναει απο 5Ε και εχει 4 θυρες, θα σου χρειαστει και για το Pc,ποτε δεν ξερεις!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.662221

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτά τα hub κάνουν και για το ps3. Ή αν είναι καλό να χρησιμοποιηείς τέτοια. Μπορεί να χρειάζεται hub που να έχει και τροφοδοσία ρεύματος.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτά τα hub κάνουν και για το ps3. Ή αν είναι καλό να χρησιμοποιηείς τέτοια. Μπορεί να χρειάζεται hub που να έχει και τροφοδοσία ρεύματος.

δεν ξερω, πιστευω να μας διαφωτισει ο mtzs :mrgreen:

Δημοσ.

το μονο σιγουρο ειναι οτι αν εχεις εξωτερικο δισκο χωρις δικη του τροφοδοσια ρευματος και τον συνδεσεις στο hub αυτοματως τον στεγνωνεις απο ρευμα αν συνδεσεις και δευτερη usb στο hub.

απο και και περα αν θυμαμαι καλα τα hubs δεν δουλευουν στο Ps3(ισως και να ισχυει το αναποδο-δεν θυμαμαι τι ειχα διαβασει)

εχω καπου χωμενο ενα usb hub με 4 θυρες,αν ειναι το δοκιμαζω(οταν το βρω^_^)

Δημοσ.

πιθανο να χρειαζεται ειδικο hub σαν ενα της nyko που κυκλοφορει.

http://nyko.com/products/product-detail/?name=Media+Hub+Slim

http://nyko.com/products/product-detail/?name=Media+Hub%2B

αλλιως αν θες να βαλεις σκληρο επανω σε απλο hub χωρις παροχη ρευματος μεχρι που μπορει να καταστραφει και ο σκληρος

Δημοσ.

πιθανο να χρειαζεται ειδικο hub σαν ενα της nyko που κυκλοφορει.

http://nyko.com/products/product-detail/?name=Media+Hub+Slim

http://nyko.com/products/product-detail/?name=Media+Hub%2B

αλλιως αν θες να βαλεις σκληρο επανω σε απλο hub χωρις παροχη ρευματος μεχρι που μπορει να καταστραφει και ο σκληρος

το ιδιο ισχυει και σε hub αν το εχεις συνδεμενο με το pc?ή μονο για το ps3?

Δημοσ.

και για pc ισχυει αυτο.

Καλο ειναι να εχει παντα παροχη ρευματος στο hub ειδικα αν βαζεις επανω σκληρο χωρις παροχη ρευματος

οπως και σε πολλα λαπτοπ. δεν εχουν ολες οι usb ports παροχη ρευματος 5 βολτ και ετσι αν βαζεις το δισκο πανω σε usb χωρις ρευμα τοτε πολλες φορες μπορει να μην τον αναγνωριζει η να στον καψει !!!

Δημοσ.

Hub χωρίς δική του τροφοδοσία με εξωτερικό 3.5 με δική του τροφοδοσία δεν θα πάθουν τίποτα.Αν του βάλεις 2.5 και το hub πέρνει ρεύμα μόνο απο το ps3 τότε θα καεί ο σκληρός.Είχα πάνω σε hub χωρίς δική του τροφοδοσία 5 3.5" σκληρούς ο καθένας με δική του τροφοδοσία στο wd live και τους διάβαζε ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα.

Αποστολή από το Huawei X5 Pro με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

και για pc ισχυει αυτο.

Καλο ειναι να εχει παντα παροχη ρευματος στο hub ειδικα αν βαζεις επανω σκληρο χωρις παροχη ρευματος

οπως και σε πολλα λαπτοπ. δεν εχουν ολες οι usb ports παροχη ρευματος 5 βολτ και ετσι αν βαζεις το δισκο πανω σε usb χωρις ρευμα τοτε πολλες φορες μπορει να μην τον αναγνωριζει η να στον καψει !!!

Σωστό αυτό.

Συνήθως ανεπαρκή παροχή έχουν οι front usb θύρες που βρίσκουμε στο μπροστινό μέρος των κουτιών.

Αλλά στα laptops κανονικά πρέπει να έχουν την κανονική τάση, διαφορετικά φεύγουν από το πρωτόκολλο του usb2.

Από την άλλη υπάρχουν μερικοί σκληροί δίσκοι που απαιτούν περισσότερη τάση λειτουργίας απ' όση δίνει το usb2 και έτσι είτε μερικοί δίνουν 2 καλώδια usb για περισσότερο ρεύμα (όπως ο apacer που έχω) είτε λειτουργούν ανεπαρκώς με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζονται όπως λες.

Σε θέμα μητρικών τώρα, οι μητρικές της gigabyte είναι καλή περίπτωση μητρικών οι οποίες, εκτός από το ότι φέρουν πολύ καλούς controllers πάνω, κάποια μοντέλα τους έχουν το USB3x χαρακτηριστικό, που προσφέρει 3 φορές περισσότερη τάση σε κάποιες θύρες usb, έτσι ώστε να είναι πολύ πιο εύκολο να αναγνωρίσει όλες τις συσκευές και επίσης επιτρέπει τη γρηγορότερη φόρτιση hotplug συσκευών όπως π.χ. smartphones.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει μηνιαία συνδρομή, καλή ιδέα αυτό που είπες!

Ναι γιατί ΔΕ θα χρειάζεται να πληρώνεις κάθε μήνα για psn plus, αλλά κάθε 5-6 μήνες, ανά μισό χρόνο π.χ. και θα συγχρονίζεις τότε τα saves σου.

Αν και Tilemaxx η άποψή μου είναι πως είναι too much να πληρώσεις ακόμα και 2 μηνιαίες συνδρομές το χρόνο μόνο και μόνο για online storage, έστω και αν βολεύει πολύ το cloud saving.

Δηλαδή π.χ. το Steam στο PC/mac έχει cloud saving.

Θα μπορούσαν να είχαν εύκολα και το Live και το PSN.

Εγώ 2μηνη Live με 2 ευρώ έβαλα πρώτα για κάποιες υπηρεσίες TV ondemand και music channels που έχει το Live, μετά για να παίξω λίγο online και απλά εκμεταλλεύτηκα παράλληλα και το cloud saving, σαν ένα πρόσθετο έξτρα.

To psn plus έχει κάποια άλλα extras που να μπορείς να εκμεταλλευτείς?

Μέχρι τώρα είμαι απόλυτα βολεμένος με το απλό psn, αν και ερχόμενος από το live, στη σύγκριση ωχριά. Πολύ πιο σπαρτιάτικο περιβάλλον το psn.

Τουλάχιστον είναι free και δεν είναι τόσο content restricted όσο το Live.

Επεξ/σία από cortaN@
Δημοσ.

Ναι γιατί θα χρειάζεται να πληρώνεις κάθε μήνα για psn plus, αλλά κάθε 5-6 μήνες, ανά μισό χρόνο π.χ. και θα συγχρονίζεις τότε τα saves σου.

Αν και Tilemaxx η άποψή μου είναι πως είναι too much να πληρώσεις ακόμα και 2 μηνιαίες συνδρομές το χρόνο μόνο και μόνο για online storage, έστω και αν βολεύει πολύ το cloud saving.

Δηλαδή π.χ. το Steam στο PC/mac έχει cloud saving.

Θα μπορούσαν να είχαν εύκολα και το Live και το PSN.

Εγώ 2μηνη Live με 2 ευρώ έβαλα πρώτα για κάποιες υπηρεσίες TV ondemand και music channels που έχει το Live, μετά για να παίξω λίγο online και απλά εκμεταλλεύτηκα παράλληλα και το cloud saving, σαν ένα πρόσθετο έξτρα.

To psn plus έχει κάποια άλλα extras που να μπορείς να εκμεταλλευτείς?

Μέχρι τώρα είμαι απόλυτα βολεμένος με το απλό psn, αν και ερχόμενος από το live, στη σύγκριση ωχριά. Πολύ πιο σπαρτιάτικο περιβάλλον το psn.

Τουλάχιστον είναι free και δεν είναι τόσο content restricted όσο το Live.

Τι εννοείς content restricted όσο το Live?

Το Live ρε παιδιά τι υπηρεσίες έχει που το κάνουν να ξεχωρίζει τόσο? Να νοικιάζεις ταινίες και τραγούδια από e-stores? Σιγά το πράγμα!

Δημοσ.

Σωστό αυτό.

Συνήθως ανεπαρκή παροχή έχουν οι front usb θύρες που βρίσκουμε στο μπροστινό μέρος των κουτιών.

Αλλά στα laptops κανονικά πρέπει να έχουν την κανονική τάση, διαφορετικά φεύγουν από το πρωτόκολλο του usb2.

Από την άλλη υπάρχουν μερικοί σκληροί δίσκοι που απαιτούν περισσότερη τάση λειτουργίας απ' όση δίνει το usb2 και έτσι είτε μερικοί δίνουν 2 καλώδια usb για περισσότερο ρεύμα (όπως ο apacer που έχω) είτε λειτουργούν ανεπαρκώς με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζονται όπως λες.

Σε θέμα μητρικών τώρα, οι μητρικές της gigabyte είναι καλή περίπτωση μητρικών οι οποίες, εκτός από το ότι φέρουν πολύ καλούς controllers πάνω, κάποια μοντέλα τους έχουν το USB3x χαρακτηριστικό, που προσφέρει 3 φορές περισσότερη τάση σε κάποιες θύρες usb, έτσι ώστε να είναι πολύ πιο εύκολο να αναγνωρίσει όλες τις συσκευές και επίσης επιτρέπει τη γρηγορότερη φόρτιση hotplug συσκευών όπως π.χ. smartphones.

Εννοείς πως ένα εξωτερικό σκληρό δεν πρέπει να τον συνδέουμε στις μπροστινές θύρες usb του κουτιού?

Δημοσ.

Εννοείς πως ένα εξωτερικό σκληρό δεν πρέπει να τον συνδέουμε στις μπροστινές θύρες usb του κουτιού?

μου εχει τυχει σε μπροστινες θυρες να μην παιρνει σωστη ταση ο δισκος και να μην αναγνωριζεται καν

πολλες φορες οι 2 usb που εχει το κουτι ειναι συνεπεια hub που βρισκεται απο πισω!!!

Δημοσ.

εγω παντως εναν εξωτερικο 3.5" που εχω 320gb μια χαρα δουλευει και δεν εχει παθει τιποτα, παντα στις μπροστινες τον συνδεω (τωρα δλδ που τον εχω μονο για backup και δεν τον εχω μονιμα συνδεμενο,πριν που τον ειχα μονιμα τον ειχα απο πισω για να μην μου ποιανει τις μπροστινες θυρες).

Υ.Γ.υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να αλλαξω τις 2 μπροστινες θυρες usb γτ η μια χαλασε απο ενα αποτομο τραβηγμα και δεν ποιανει παντα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...