Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

NA ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ μονο με αυτο μπορουμε να εχουμε backup σε ps3 η παιζει και κατι αλλο?

Με αυτό μπορείς να παίζεις μόνο τα καινούργια παιχνίδια (μετά το καλοκαίρι του 2011) και πάλι όχι όλα. Για τα παλιά απλά χρειάζεται να έχεις cfw 3.55 KMEAW.

Δημοσ.

Με αυτό μπορείς να παίζεις μόνο τα καινούργια παιχνίδια (μετά το καλοκαίρι του 2011) και πάλι όχι όλα. Για τα παλιά απλά χρειάζεται να έχεις cfw 3.55 KMEAW.

τα παιχνιδια που παιζουν στο kmeaw παιζουν και στο true blue, απλα το true blue υποστηριζει και αρκετα απο τα μεταγενεστερα παιχνιδια που ζηταν 3.55+ fw

Δημοσ.

τα παιχνιδια που παιζουν στο kmeaw παιζουν και στο true blue, απλα το true blue υποστηριζει και αρκετα απο τα μεταγενεστερα παιχνιδια που ζηταν 3.55+ fw

Ε ναι πιστεύω αυτό είναι αυτονόητο. :)

Δημοσ.

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τις τελευταίες μέρες, το 3.56 μπορεί να γίνει downgrade μόνο με hardware flasher.

Δημοσ.

Eγω αγορασα τη κονσλολα ps3 slim το οποιο εχει 4.11 . Θα γινει τιποτα στο κοντινο/μακρινο μελλον η με βλεπω να την πουλαω?

Δημοσ.

Θα γινει τιποτα στο κοντινο/μακρινο μελλον

αν το ειχες αγορασει με fw κατω απο 3.55 γινεται κατι αλλα θες εξοπλισμο.

η με βλεπω να την πουλαω?

γιατι;

Δημοσ.

ακριβως για ποιο λογο να την πουλησεις απο την στιγμη που μπορεις να παιζεις online?

γιατι προφανως κατι που δεν παιζει "δωρεαν" παιχνιδια δεν μας κανει οχι....

Δημοσ.

Μπορεί να μην του περισσεύουν για να αγοράζει παιχνίδια και να κάθετε στο ράφι... :rolleyes:

Δημοσ.

Μπορεί να μην του περισσεύουν για να αγοράζει παιχνίδια και να κάθετε στο ράφι... :rolleyes:

πας σε 360 τοτε που ειναι πιο ευκολο κ παιζει τα παντα αμα ειναι ετσι ρε συ...

κ εγω 8 μηνες το ειχα στο cfw και μετα απο 4-5 μηνες το βαρεθηκα να το βλεπω να καθεται.

p.s ρωτα τον vrsmaker κατι μαχες που γινονται στο gt5 οταν παιζουμε παρεα να σου πει :Ρ

Δημοσ.

πας σε 360 τοτε που ειναι πιο ευκολο κ παιζει τα παντα αμα ειναι ετσι ρε συ...

κ εγω 8 μηνες το ειχα στο cfw και μετα απο 4-5 μηνες το βαρεθηκα να το βλεπω να καθεται.

p.s ρωτα τον vrsmaker κατι μαχες που γινονται στο gt5 οταν παιζουμε παρεα να σου πει :Ρ

Στο xbox το έχω ψάξει και είναι ολόκληρη διαδικασία. Προτιμώ το cfw :P

Δημοσ.

ετσι ειναι τα πραγματα...

παντως στο 360 δεν εχει δωρεαν multi...

Στο xbox το έχω ψάξει και είναι ολόκληρη διαδικασία. Προτιμώ το cfw :P

επετρεψε μου να διαφωνησω. στο 360 ειναι πανευκολο ενω στο ps3 μου φαινεται βουνο...

Δημοσ.

Στο 3.55 cfw όντως είναι πανεύκολο αλλά το θέμα είναι τι γίνεται με τις μεταγενέστερες εκδόσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...