Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

OK, recovery όπως προτείνεις. Ποια επιλογή όμως κάνει format;

Πρόγραμμα διαμόρφωσης<----- κάνει φορματ τον HDD

Καλησπέρα έχω ενα ps3 super slim, γίνεται hack??

οχι με τον κλασσικο κ σχετικα φθηνο τροπο...

μονο με cobra ode το οποιο ειναι λιγο ακριβουτσικο.(50-90 ευρω)

υπολογισε + κοστος τοποθετησης οποιος στο κανει.

• Like 1
Δημοσ.

Πρόγραμμα διαμόρφωσης<----- κάνει φορματ τον HDD

οχι με τον κλασσικο κ σχετικα φθηνο τροπο...

μονο με cobra ode το οποιο ειναι λιγο ακριβουτσικο.(50-90 ευρω)

υπολογισε + κοστος τοποθετησης οποιος στο κανει.

Πρόγραμμα διαμόρφωσης δε βλέπω. Η επιλογή 5 (Restore PS3 System) μου λέει πως θα κάνει format. Μπας και κάνει κάτι παραπάνω που δεν το θέλω;

Δημοσ.

Αυτα που λετε για αλλαγη παστας και για την θερμοκρασια ειναι κυριως για την fat εκδοση?Εγω δεν θα χρειαστει να αλλαξω?Ναι να βρω...αλλα ποιον?Δεν ξερω κανεναν!Μπορειτε να με βοηθησετε σε αυτο?Να προτεινετε καποιον...ή αν μπορει καποιος απο εδω μεσα?Ειμαι απο Καβαλα...Και πηγαινω Θεσσαλονικη αρκετα συχνα.Αν αυτο βοηθαει ή ειναι καποιος εδω πανω που αναλαμβανει...

Έχεις πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Link.png Site: αυτό

τι ακριβως θελεις να κανεις?

Ένα απλό φορμάρισμα του σκληρού, για να καθαρίσει από "υπολείμματα" του σβήσε - γράψε. Αυτό που με καίει είναι μετά το φορμάρισμα να μην έχω διαδικασίες πολύπλοκες για να ξαναπεράσω CFW 4.66 που είμαι τώρα.

Βρήκα αυτό: ([link=https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/1488/~/safe-mode-on-ps3][/link]). Με ανησυχεί το σημείο που λέει "as if it just came out of the BOX". Τι σημαίνει αυτό για το CFW; Θα μπορέσω να περάσω κατ' ευθείαν το 4.66 ή θα έχω διαδικασίες;

Επεξ/σία από [email protected]
Δημοσ.

Γίνεται να αναγνωρίσει το ps3 εξωτερικό δίσκο σε ntfs και να τρέχει τα παιχνίδια από εκεί χωρίς να είναι σε iso αλλά με την κλασική μορφή των φακέλων π.χ. BLESxxxxx όπως είναι και στους fat32;;

Δημοσ.

Μόλις μου κάνανε update το rogero ps3 μου (slim) σε κάποιο original firmware, μπορώ να βρω κάποιον στην Αθήνα να μου το κάνει downgrade? 

Είμαι εδώ και χρόνια εκτός του όλου θέματος και δεν ξέρω τι είναι δυνατό πλέον.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Ο αδελφός μου έχει ένα PS3 Slim με το CFW του Ermak (4.66 ErMaK86 v1.0 Cobra Ported).Είχε πρόβλημα με την σύνδεση του στο ίντερνετ (του έβγαζε error 80710102) και είδε ένα βιντεάκι στο youtube που για να το λύσει έπρεπε να κάνει Restore Default Settings.Το έκανε αλλά από τότε ενώ ξεκινάει η κονσόλα και φαίνεται ότι φορτώνει ο webman έχει μόνο μαύρη οθόνη.Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει και πώς μπορεί να διορθωθεί;

Δημοσ.

Και για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος στην προηγούμενη μου ερώτηση, ξέρουμε κάποιον με flasher από Λάρισα ή γύρω περιοχές?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.Ο αδελφός μου έχει ένα PS3 Slim με το CFW του Ermak (4.66 ErMaK86 v1.0 Cobra Ported).Είχε πρόβλημα με την σύνδεση του στο ίντερνετ (του έβγαζε error 80710102) και είδε ένα βιντεάκι στο youtube που για να το λύσει έπρεπε να κάνει Restore Default Settings.Το έκανε αλλά από τότε ενώ ξεκινάει η κονσόλα και φαίνεται ότι φορτώνει ο webman έχει μόνο μαύρη οθόνη.Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει και πώς μπορεί να διορθωθεί;

δοκιμασε να κανεις reset display settings.

Λογικα δεν εχει δει το καλωδιο εικονας/ηχου που εχεις βαλει επανω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια mikele αλλά πως γίνεται αυτό;Ρωτάω γιατί εγώ βλέπω μόνο μια μαύρη οθόνη

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια mikele αλλά πως γίνεται αυτό;Ρωτάω γιατί εγώ βλέπω μόνο μια μαύρη οθόνη

Κράτησε πατημένο το power button μέχρι να ακούσεις 2 μπίπ και μετά άφησέ το, θα κάνει reset στα display settings και έπειτα θα παίξει.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.Θα το δοκιμάσω το μεσημέρι που θα σχολάσω και θα ενημερώσω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...