Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανε ενα reset το χειριστηριο.εχει απο πισω μια τρυπουλα.

οσο για το save/memory card οταν ερθει η στιγμη να κανει save σε ρωταει 

και το φτιαχνει μονο του.

το πατησα το reset αλλα τιποτα,παλι δε δουλευει χωρις καλωδιο

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το πατησα το reset αλλα τιποτα,παλι δε δουλευει χωρις καλωδιο

πηγαινε device settings και κανε re-assign controllers

δεν υπαρχει περιπτωση να μην δουλεψει.

• Like 1
Δημοσ.

πατησα μεσω ps button και αλλαξα τα slots και απο το accesories sto XMB ,αν εννοεις αυτο αλλα τπτ!Τελικα εβαλα ενα αλλο χειριστηριο logitech που ειναι wireless με usb και επιασε!Θα παιξω με αυτο!Σε ευχαριστω φιλε,να σαι καλα!

Δημοσ.

παιδια καλησπερα παλι. θελω να ρωτησω το εξης. θα βαλω το τελευταιο ermak που βγηκε και μπραβο του.πρεπει να βαλω και το νεο psnpatch για να παιζω ασφαλεστερα oniline pro 2015 το οποιο εχω αυθεντικο? αν ναι φανταζομαι οτι πριν μπω στο παιχνιδι απλα παταω πανω στο εικονιδιο του psnpatch και ειμαι οκ και μετα μπαινω? οταν με βγαζει στην μαυρη οθονη με τα ακαταλαβιστικα για μενα κανω κατι η απλα βγαινω και παιζω online?

Δημοσ.

Ermak αν και ελληνικό είναι πολύ πίσω (ως συνήθως σε αυτή την χώρα), πέρνα την FERROX 4.70 Dual Boot αν θες να έχεις λιγότερες πιθανότητες για ban. Έχει κανονικό boot σε CFW και εναλλακτικό σε εικονική OFW με ελάχιστες διαφορές.

Δημοσ.

Ermak αν και ελληνικό είναι πολύ πίσω (ως συνήθως σε αυτή την χώρα), πέρνα την FERROX 4.70 Dual Boot αν θες να έχεις λιγότερες πιθανότητες για ban. Έχει κανονικό boot σε CFW και εναλλακτικό σε εικονική OFW με ελάχιστες διαφορές.

γιατι ειναι πολυ πισω φιλτατε το cfw του ERMAK?

εχεις εμπειρια και το απορριπτεις?

για πες μας ποιοι ειναι οι λογοι σου για να καταλαβουμε...

του FERROX το cfw εχει προβληματα προς το παρον σε συνδυασμο με irisman

καλο θα ηταν να μην προτεινεις κατι αν δεν το εχεις δοκιμασει.

• Like 1
Δημοσ.

Ermak αν και ελληνικό είναι πολύ πίσω.

Καλο θα ηταν να μαθω και εγω το γιατι.

Μιας και παιζω 4,5 χρονια τωρα χωρις να εχω φαει ποτε μπαν απο day one του jailbreak (και χρησιμοποιω συνηθως τα απλα CFW του Ερμακ πλεον τα οποια δε μου δημιουργησαν προβληματα ποτε)  θα θελα να μαθω κατι παραπανω που ισως να μου εχει ξεφυγει

Δημοσ.

1ο.Ermak αν και ελληνικό είναι πολύ πίσω (ως συνήθως σε αυτή την χώρα),

2ο.πέρνα την FERROX 4.70 Dual Boot αν θες να έχεις λιγότερες πιθανότητες για ban.

3ο.Έχει κανονικό boot σε CFW και εναλλακτικό σε εικονική OFW με ελάχιστες διαφορές.

1ο.και εγώ θα ήθελα να μάθω.

2ο.με τι κριτήρια κρίνεις τις λιγότερες πιθανότητες για το ban?

3o.dual boot δεν είναι εναλλαγή λογισμικού, κανονικού και εναλλακτικού.Είναι διαφορετικό fw!το dual boot είναι to fw που έχει αλλάξει το lv0 ( + κάτι αρχεία) ούτως ώστε να μπορείς να κάνεις downgrade,και βέβαια να κάνει emulate όπως ένα ofw.

Δημοσ.

Με δεδομένο ότι το ps3 έχει θύρες usb 2.0 οι οποίες στην πράξη λογικά υποστηρίζουν ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων περίπου 40mb/s, αν συνδέσουμε έναν εξωτερικό δίσκο στις 7200 στροφές, θα είναι πιο γρήγορος στους χρόνους φόρτωσης των παιχνιδιών σε σχέση με έναν στις 5400 στροφές ή θα είναι το ίδιο λόγω του αργού usb 2.0;

Δημοσ.

Με δεδομένο ότι το ps3 έχει θύρες usb 2.0 οι οποίες στην πράξη λογικά υποστηρίζουν ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων περίπου 40mb/s, αν συνδέσουμε έναν εξωτερικό δίσκο στις 7200 στροφές, θα είναι πιο γρήγορος στους χρόνους φόρτωσης των παιχνιδιών σε σχέση με έναν στις 5400 στροφές ή θα είναι το ίδιο λόγω του αργού usb 2.0;

το ιδιο θα ειναι Γιωργο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειχα δει οτι ειχε βγει 4.66 ermak, λαθος μου. Tο ασφαλεστερο ειναι το ferrox dual boot, αυτο ζητησε ο ανθρωπος "να παιζει ασφαλεστερα στο online" και αυτο του προτεινω, δοκιμαζω την 4.70 απο το βραδυ και παιζει με multiman 4.66 , webman (λιγη προσπαθεια για τη πρωτη φορα , μετα παει τρενο) και irisman 3.45. Σε παρακαλω αλλη φορα πριν βγαλεις βιαστικα συμπερασματα για μενα, τι εχω δοκιμασει, ποτε κλπ ρωτα με πρωτα. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν ειχα δει οτι ειχε βγει 4.66 ermak, λαθος μου. Tο ασφαλεστερο ειναι το ferrox dual boot, αυτο ζητησε ο ανθρωπος "να παιζει ασφαλεστερα στο online" και αυτο του προτεινω, δοκιμαζω την 4.70 απο το βραδυ και παιζει με multiman 4.66 , webman (λιγη προσπαθεια για τη πρωτη φορα , μετα παει τρενο) και irisman 3.45. Σε παρακαλω αλλη φορα πριν βγαλεις βιαστικα συμπερασματα για μενα, τι εχω δοκιμασει, ποτε κλπ ρωτα με πρωτα. Ευχαριστω.

συμπερασματα βγαζω βασει των λεγομενων σου....

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, αναφέρω επανειλημμένως στο αρχικό μου κείμενο οτι δεν την δοκίμασα και οτι δεν εχω ιδέα πως και αν δουλεύει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...