Chrisxxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Σημερα οριστικοποιηθηκε ο αντιπαλος μας αν βγουμε 3οι (Αργεντινη) και η 4αδα του αλλου ομιλου με τη Ρωσια να μενει εκτος.
firewalker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δικαιώνει τον Φελπς η FINA http://www.kontra.gr/Swimming/World/OlympicGames/Beijing2008/208713.html
FilipposMD Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Λοιπόν, τον Μπολτ τον βλέπω να κάνει γύρω στο 9.50-9.55 στον τελικό των 100. Μιλάμε για τρέλα... Έχει διασκελισμό γρήγορο σαν του... Παυλακάκη, μόνο που είναι καμιά 25αριά πόντους πιο ψηλός. Νομίζω σήμερα στις 5.30 είναι ο τελικός. Τσάτουμας 8.27, καλός. Η Αργεντινή είναι σκληρή ομάδα, δύσκολη. Γερασμένη λίγο, αλλά θα φτύσουμε αίμα, δεν ξέρω...
Chrisxxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Ο Τσατουμας λογικα θα ειναι στην 5αδα. Ο Μπολτ ειναι για WR οντως. Η Αργεντινη ειναι στα μετρα μας στηριζεται σε 6 παικταραδες και απο εκει και μετα το χαος. Επισης ολο το βαρος της οργανωσης πεφτει στον Πριτζιονι που θα πιεστει απειρα απο τους Ελληνες διεθνεις. Δυστυχως γι'αυτους λογω ελλειψης βαθους στο ροστερ και λογω κουρασης δεν θα αντεξουν.
firewalker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Είναι σίγουρο πλέον ότι παίζουμε με την Αργεντινή; Bye - Bye τετράδα...
CensoredX Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Τι εκανε το παλικαρι ο Bolt ρε;Ελεος 9,69 και τα τελευταια 7-8 μετρα πηγαινε με ανοιχτα τα χερια! εντιτ:τωρα που ειδα το ρηπλευ παπαρια ειπα.Τα τελευταια 20-25 μετρα πηγαινε ετσι...
alexzzz Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Συνέχισε να τρέχει μισό χιλιόμετρο κιόλας. ΒΛΕΠΩ ΜΠΑΣΚΕΤ... ΝΑΙ ΕΓΩ!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 μπάφο ofc...
Erwdios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Είναι σίγουρο πλέον ότι παίζουμε με την Αργεντινή; Bye - Bye τετράδα... Αν χάσουμε από τους Κινέζους, παίζουμε με Λιθουανία. Βλέποντας και το ματς Αργεντινής - Λιθουανίας, θεωρώ ότι με όποιον και να παίξουμε από τους 2, τον έχουμε. Μετά αν πέσουμε με Ισπανία, θα σπάσει το ρόδι, δεν μπορεί. Εγώ πιστεύω πάντως ότι ο δράκος έχει να βγάλει άσους από το μανίκι του. Όποιος θυμάται την πρώτη περίοδο με τους Αμερικάνους, μπορεί να καταλάβει ότι με έξυπνο παιχνίδι κοντράρονται όλοι. Μετά ο Γιαννάκης άλλαξε αδικαιολόγητα την άμυνα σε κάτι που έμοιαζε με man-2-man και έδωσε το παιχνίδι στους Αμερικάνους, δοκιμάζοντας πράγματα. Εξάλλου κάτι τέτοιο προέβλεψε και ο Συρίγος (μέγας κωλοτούμπας, αλλά και μέγας γνώστης του αθλήματος). Θα υπενθυμίσω, πάντως, ότι μια νίκη επί των Αμερικανών δεν μας είναι απαραίτητη στην παρούσα φάση. Πρώτον, γιατί ακόμα κι αν την πετύχουμε, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα αποφύγουμε την τρίτη θέση στον όμιλό μας και, δεύτερον, γιατί δεν υπάρχει λόγος να ξυπνήσουμε το θηρίο από τη στιγμή που μια νίκη μας δεν θα έχει σοβαρό αντίκρισμα. Αν πράγματι μπορούμε να ξανανικήσουμε την «dream team», καλό θα ήταν να κρατήσουμε την όρεξή μας για την πιθανή αναμέτρησή μας στον ημιτελικό γύρο της διοργάνωσης, πράγμα που μπορεί να συμβεί εάν σε αυτή τη φάση αυτοί τερματίσουν πρώτοι και εμείς τρίτοι ή αυτοί δεύτεροι και εμείς τέταρτοι. http://www.sport-fm.gr/article/142193 Γνώμη μου είναι ότι μία θέση στην τετράδα την έχουμε. Ακόμη και η 4η θέση με αυτή την Αμερική, είναι επιτυχία.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Θα βγουμε 3οι και θα παιξουμε με Αργεντινη. Στον ημιτελικο θα βρουμε μπροστα μας τους Αμερικανους απο εμας εξαρταται να μεινουμε κοντα στο σκορ αν ειμαστε 100% συγκεντρωμενοι και μπουν καποια σουτ απο το τριποντο μπορουμε να τα καταφερουμε. Το σημαντικο στον ημιτελικο ειναι να ειμαστε "χαλαροι" οπως και το 2006 για να κανουμε το παιχνιδι μας.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Τι εκανε το παλικαρι ο Bolt ρε;Ελεος9,69 και τα τελευταια 7-8 μετρα πηγαινε με ανοιχτα τα χερια! εντιτ:τωρα που ειδα το ρηπλευ παπαρια ειπα.Τα τελευταια 20-25 μετρα πηγαινε ετσι... Απλά απίστευτος! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα! Συγκλονιστικός - ότι και να πω είναι λίγο ρε παιδιά.
Erwdios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Απλά απίστευτος! Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα! Συγκλονιστικός - ότι και να πω είναι λίγο ρε παιδιά. Και η WADA το ίδιο με εσένα λέει. Μήπως θα έπρεπε να περάσει από κανέναν έλεγχο το παλληκάρι? Ουπς, ξέχασα, δεν είναι Έλληνας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.