Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πεκίνο 2008


FilipposMD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια που πέρασε κι η Εθνική μπάσκετ, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να ανοίξουμε κουβέντα για τους Ολυμπιακούς. Λοιπόν, αύριο είναι η κλήρωση των ομίλων του τουρνουά μπάσκετ. Μέχρι τώρα, οι όμιλοι είναι ως εξής:

 

Group A: Argentina, Australia, Iran, Lithuania, Russia, Qualifier A

Group B: Angola, China, Spain, USA, Qualifier B and Qualifier C

 

Νομίζω μας συμφέρει να πάμε στο Α, καλύτερα να μην μπλέκουμε με Ισπανία και ΗΠΑ από την αρχή. Βέβαια, και στο Α να πέσουμε, αν κάνουμε γκέλες, θα πέσουμε πάνω τους στον προημιτελικό, που δεν είναι και το καλύτερο. Αν και η ομάδα δείχνει πάρα πολύ καλά στοιχεία και παίζει τρομακτικό μπάσκετ. Το θέμα είναι να κρατηθεί σε φόρμα μέχρι και τους Ολυμπιακούς.

 

Υ.Γ. Μακάρι να προκριθεί και ο Νοβίτσκι αύριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 938
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εγω παλι θεωρω οτι καλυτερα να παμε στο group b απο το οποιο ουτως η αλλως προκρινονται οι 4 πρωτοι, οποτε δεν χρειαζεται να μας προβληματιζει η παρουσια ΗΠΑ-Ισπανιας. Παραλληλα αν τυχουμε σε αυτο το γκρουπ γλυτωνουμε αυτες τις ομαδες στα (πρωτα τουλαχιστον) νοκ αουτ. Ενω σε αντιθετη περιπτωση υπαρχει ενδεχομενο να μας τυχει μια εκ των δυο απο πολυ νωρις. Ασε που τα παιχνιδια με Ρωσσια, Λιθουανια και Αργεντινη δεν ειναι καθολου σιγουρα, δηλαδη παιζει στο Group A και η 3η-4η θεση που σημαινει οτι θα τυχουμε με Ισπανια-ΗΠΑ στα προημητελικα σε μια τετοια περιπτωση.

 

Ευχομαι και εγω να περασει ο Νοβιτσκι. Ειναι μαλλον η τελευταια του παρουσια στην Εθνικη Γερμανιας και αν μην τι αλλο του αξιζει η προκριση στους Ολυμπιακους. Ενας παιχτης που παροτι βεντετα, δεν ξεχασε και δεν υποτιμησε ΠΟΤΕ την εθνικη του, παροτι σε αθλητικο επιπεδο ηταν 2-3 κλασεις πανω απο τους συμπαιχτες του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θεωρω ΗΠΑ, Ελλαδα και Ισπανια τα 3 μεγαλα φαβορι για να παρουν το χρυσο. Προτιμω να ειμαστε στο 2ο γκρουπ γιατι θα εχουμε καλυτερη κληρωση στα προημιτελικα (αρκει να αποφυγουμε τη Λιθουανια που ειναι κακος δαιμονας) ενω αν ειμαστε στο 1ο ειναι πολυ πιθανο να παιξουμε προωρο τελικο με Ισπανια π.χ.

 

Φετος παντως το επιπεδο των Ολυμπιακων στο μπασκετ θα ειναι πολυ υψηλο ΗΠΑ (η καλυτερη απο το 94 και μετα), Ελλαδα (η καλυτερη ολων των εποχων), Ισπανια, Λιθουανια, Αργεντινη, Ρωσια ειναι ομαδες που μπορουν να διεκδικισουν ανετα το χρυσο. Επισης η διοργανωτρια Κινα, η Γερμανια (που θα περασει), η Κροατια και η Αυστραλια παραμενουν παντα επικινδυνες. Ανγκολα και Ιραν ειναι αρκετες κλασεις πιο κατω.

 

Οσον αφορα την Εθνικη τα μονα προβληματα που παρατηρησα ειναι οτι δεν εχουμε τον πολυ καλο παικτη στο 3 επιθετικα κυριως, ενω δεν εχουμε ψηλο που να μπορει να ποσταρει περα απο τον Σχορτσανιτη που δεν ειναι ακομα ετοιμος. Στα πολυ θετικα οτι ο Μπουρουσης ειναι πλεον ετοιμος και καθολου ψαρωμενος πλεον, τρεχει γρηγορα στον αιφνιδιασμο, εχει καλο σουτ για ψηλο και ειναι φοβητρο στην αμυνα, αν μαθει να παιζει και με πλατη θα ειναι απο τους καλυτερους σεντερ στην Ευρωπη. Θετικη εντυπωση μου εκανε και ο Πριντεζης γιατι κολλησε ωραια στο γρηγορο παιχνιδι της εθνικης και μπορει να βγαλει αιφνιδιασμους και να πιεσει στην αμυνα. Πελεκανος και Γλυνιαδακης ειναι αναλωσιμοι και ειναι πιθανο να αντικατασταθουν με Τσαλδαρη (δυσκολα) και Κουφο!!! οταν ερθει απο το καμπ της Γιουτα. Αν ερθει ο Κουφος θα προδφερει μονο ενα καλο μακρινο σουτ για 5-10' και τιποτα παραπανω αλλά ειναι καλο να παιρνει εμπειριες.

 

Οσο για τους παλιους οι γκαρντ ειναι οπως τους ξεραμε αλλά πλεον μοιαζουν πιο φρεσκοι στο παιχνιδι τους. Ο Φωτσης παιζει το καλυτερο μπασκετ της ζωης του (αυτος ειναι η μεγαλυτερη μεταγραφη του παο και οχι οποιοσδηποτε ηρθε ή θα ερθει) και ειναι ετοιμος να αναλαβει ηγετικο ρολο στην επιθεση. Ο Τσαρτσαρης με προβληματιζει καπως δειχνει λιγο κουρασμενος, λιγο εξω απο τα νερα του . Σε αυτο βεβαια βοηθαει οτι παιζει σεντερ αλλά απο τη στιγμη που δεν ηρθε ο Ντικουδης αναγκαστικα ο Τσαρτσαρης πρεπει να καλυψει τη θεση του σεντερ. Τελος σχετικα με τον Σοφο φαινεται οτι δεν ειναι ετοιμος αλλά μπορει να προσφερει 5-10' καλου μπασκετ αν ειναι στη μερα του οπως σημερα αλλιως αποτελει αρνητικο παραγοντα για την ομαδα γιατι οταν βρισκεται στο παρκε αναγκαζει τους υπολοιπους να ακουμπησουν πανω του τη μπαλα οπως με το Λαζο και καθυστερει την επιθεση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τις ΗΠΑ εδω και χρονια σε καθε διοργανωση λενε "η καλυτερη ομαδα μετα το 94". Ασε να τις δουμε στην πραξη. Και οταν τις αποκλεισαμε εμεις απο μοναδες ειχαν τρελες παιχτουρες μεσα, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ηταν και υπερομαδα.

Για 3αρι πολλες φορες ειπωθηκε οτι ο Περπερογλου θα ηταν πιο ουσιαστικος απτον Πελεκανο, αυτη ειναι και η δικια μου γνωμη. Αρκετα πιο ωριμος και ολοκληρωμενος παιχτης, εχει παιξει σε μεγαλυτερο επιπεδο απο τον Πελεκανο και εχει περισοτερα χαρακτηριστικα 3ριου. Αλλα τελος παντων για να προτιμησε Πελεκανο ο Γιαννακης σημαινει οτι θα τον βοηθαει πιο πολυ σε αυτο που εχει στο μυαλο του.

 

Γλυνιαδακης οπως τον ειδα στα φιλικα ειναι ικανος να προσφερει πολλα αν δεν εχει αγχος ως πρωταρης στην Εθνικη.

 

Τελος θα διαφωνησω (προσωπικη αποψη καθαρα) στο θεμα οτι η καλυτερη μεταγραφη ειναι ο Φωτσης. Τον Φωτση τον παρακολουθω χρονια. Εχει 2 σημαντικα αρνητικα. Το ενα ειναι πως δεν εχει καθαρο μυαλο και κανει βιαστικες κινησεις και το αλλο ειναι πως ειναι αρκετα ασταθης. Η του υψους η του βαθους δηλαδη. Νομιζω πως ο Πεκοβιτς ειναι πολυ μεγαλυτερος παιχτης και πολυ πιο ουσιωδης. Μη ξεχναμε οτι ειναι και καθαροαιμο σεντερ, μια θεση στην οποια πασχουν ολοι οι Ευρωπαικοι συλλογοι. Κατα τ'αλλα ο Φωτσης δινει βαθος στο ροστερ του ΠΑΟ, ειδικα στη ρακετα που ειχαμε προβλημα και σιγουρα ειναι πολυ θετικο οτι δειχνει φορμαρισμενος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τις ΗΠΑ και εγω τα ιδια ελεγα και γενικα δεν τους εχω σε ιδιαιτερη εκτιμηση αλλά αυτη η ομαδα ειναι μαζι απο το 2006, επαιξε παναμερικανικους το 2007 και τωρα Ολυμπιακους.

Φετος θα εχουν τον Τζ.Κιντ τον καλυτερο για μενα, μετα το Στοκτον, πλειμεικερ του ΝΒΑ της τελευταιας 15ετιας, απο τον παγκο θα ερχεται βελτιωμενος πολ αλλά και ο νεος Κιντ ο Τζ.Ουιλιαμς.

Στο 2 εχουν τον Κομπε ο οποιος ειναι ο φυσικος ηγετης της ομαδας και οχι ηγετης για λογους μαρκετινγκ οπως ο Λεμπρον. Απο τον παγκο θα δινει βοηθειες ο Ρεντ ο οποιος ειναι εξαιρετικος σκορερ.

Στο 3 υπαρχει ο Λεμπρον και ο Γουειντ θα δινει βοηθειες τοσο στο 2 οσο και στο 3, ενω εχουν και το "σκυλι" τον Πρινς.

Στο 4 θα παιζει ο Αντονι και ο Μπουζερ ενω στους ψηλους ο Χαουαρντ ειναι πλεον ετοιμος για να πρωταγωνιστησει και ο Μπος τον οποιο θεωρω υπερεκτιμημενο.

 

Δεν ξερω αν δεσουν σαν ομαδα και δεν θα με τρομαζαν τοσο πολυ αν δεν ειχαν τον Κομπι και τον Κιντ... Παντως τους θελω στον ομιλο να μας κερδισουν για να τους βρουμε στον τελικο και να τους πατησουμε κατω :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...Aς ελπίσουμε πως ο Φώτσης δε θα κάνει και στους Ο.Α. τις σημερινές μαλακίες,

 

κι ότι ο Μπουρούσης θα προλάβει να...ωριμάσει,γιατί απ΄ότι φαίνεται σήμερα ξαναψάρωσε λιγάκι, ενώ 2 βδομάδες τώρα απαύτωνε κι έδερνε...

 

Ο Σοφοκλής Μπετονιερίτης, έτσι όπως πάει, δεν πρόκειται ποτέ του να παίξει μπάσκετ αξιώσεων (δεν είναι ο Φώτσης που δεν έχει μυαλό, αλλά αυτός), αλλά ας ελπίσουμε ότι ο...κώλος του θα χωρέσει στην ομάδα, και εύχομαι να αποδειχθεί κι όσο φαρδύς φαίνεται, γιατί μπορεί να βοηθήσει.

 

Ο Σπανούλης αν σταματήσει τα βιάγκρα, μπορεί και να μη βρεθεί σφαγμένος σε κανένα κινέζικο καζάνι (ως γνωστόν εκεί τρώνε τα πάντα). Το καλό που του θέλω δηλαδή, γιατί κατά τ' άλλα μας στέλνει στα ουράνια με την επίθεσή του, με την άμυνά του, με την αντοχή του, με την επιμονή του, με την φαντασία του, με το καλώς εννοούμενο θράσος του, με τις αθλητικές ικανότητές του, με την ευστοχία του, με την ομαδικότητά του, με τις πάσες του, με την κυκλοφορία της μπάλας του, με το πιάνο, τα γαλλικά, τα ντολμαδάκια του....

 

Για τον Πελεκάνο διαφωνώ κάθετα, έχει μαζέψει ρημπάουντ ακόμα κι από παιχνίδια όπως Γερμανία-Κροατία, Καναδάς-Σλοβενία κ.α. :P .Το παλληκάρι κολλάει μια χαρά σα δεύτερος, και σαν ειδικοαποστολίτης.

 

Και περί Τσαρτσαρή διαφωνώ, εγώ θα έλεγα ότι μοιάζει απροσδόκητα καλός και δεμένος με την ομάδα, και αρκετά σίγουρος. Μαλακίες κάναν ΟΛΟΙ απόψε, κι όχι μόνο αυτός (ο Φώτσης είπαμε, γι΄απόψε πήρε το ΜMP = most malakies player).

 

Ο Papaloukas σταθερή αξία, όσο και μια 20άχρονη ρωσίδα χορεύτρια.

(ευτυχώς φαίνεται να του έχει φύγει κάποια *μπιιιιιπ* απ΄το κεφάλι, που είχε κατασταλάξει πέρυσι στο Γιουρομπάσκετ : ώρες - ώρες πέρυσι, πήγαινε για το drive, και φαινόταν εκείνη την ώρα να σκέφτεται τη λίστα με τα ψώνια του σουπερμαρκετ, αντί για το στεφάνι)

 

Ο Βασιλόπουλος έχει και του πουλιού το γάλα (αν και ούτε αυτός απέφυγε σε φάσεις το παίξιμο του πουλιού του απόψε).

 

Ο Ανκόνας ΕΕΕΕ Πρίντεζης φαίνεται πως μετά από τόσο καιρό ΑΠΟΨΕ κατάλαβε ότι είναι μέλος της Εθνικής, με προοπτική για μονιμοποίηση. Και φυσικά κώλωσε. Ας ελπίσουμε πως θα του περάσει, γιατί εκτός από τις άσχετες γκόμενες που θα κερδίσουμε εξ' αιτίας του στις κερκίδες της Κίνας, έχει πάθος, αθλητικ-ότατες ικανότητες, σχετικό μυαλό, ομαδικότητα, και πολύ καλή συνεργασία ακόμα και με τον οδηγό του πούλμαν της Εθνικής (εντυπωσιακή η ικανότητα του στο άλλαγμα της μπάλας , κυρίως με τους άπιαστους γκαρντ μας.Πολύ θετικό αυτό).

 

Ο Ζήσης,να ζήσει χίλια χρόνια το παιδί, φτου να μην το ματιάσω, όσο υπάρχει στο παρκέ, μόνο για καλό είναι. Και με πολλές λύσεις - επιθετικά κυρίως. Αλλά παν' απ' όλα, αυτό το ότι βγαίνει πχ ο Πα-παλούκης, μπαίνει αυτός, και οι αντίπαλοι τραβάνε τα μαλλιά τους : "..μα καλα ρε π... μου, κανέναν ΑΣΧΕΤΟ δεν έχουν στον πάγκο αυτοί οι Έλληνες ; ! "

 

Ο Γλυνιαδάκης, μυστήριο τρένο. Δηλαδή όχι αυτός, αλλά ο Γιαννάκης. Γιατί τον έχει τόσο στο φτύσιμο, απορώ. Φαίνεται να μπορεί να είναι ΠΟΛΥ πιο χρήσιμος απ΄αυτά τα ελάχιστα που καταφέραμε να δούμε εσχάτως. Τεσπα. Maybe he knows better.

 

Τέλος, ο-βάλτο-αγόρι-μου (ρε την κουφάλα τον Σκουντή...Κόκκινο χτύπησε με το παρατσούκλι. Μέχρι και διαφήμιση έγινε...)...

Υποκλίνομαι σ' αυτό το παλληκάρι. Τον πάω τρελλά. Η απαράμιλλη ευστροφία του σχεδόν με...ερεθίζει. Ο πρώτος Έλληνας παίχτης που έχω δει να έχει τόσα πολλά, σε τόσο βαθμό. Ακόμα και σαν άνθρωπος, που τον χαίρεσαι να κάνει μετριόφρονες και ισσοροπημένες δηλώσεις. Παίζει σαν πάλαι-ποτέ-Γιουγκοσλάβος, και συμπεριφέρεται σαν (καλός) Έλληνας. Θα μπορούσε να ήταν ο κοντός γυιός του Φάνη Χριστοδούλου με τον Τόνι Κούκοτς, αν ο ένας (ο Τόνι :P) ήταν θηλυκού γένους.

 

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, χτυπάμε χρυσό στην Κίνα. Καλύτερα εχόντων, το παίρνουμε τσαλαπατώντας τους ~!@#~!^$@ Ισπανούς. Όχι γιατί δεν έχουν ομάδα, αλλά γιατί είναι τα τσογλάνια που είδαμε ΚΑΙ στο περυσινό Euro. Ημιτελικό, αν βγαίνει με το πρόγραμμα, με τους Αργεντινούς, γιατί μου 'χουν κάτσει στο στομάχι από "τότε". Τους Αμερικάνοι, απλά να τους πηδ κάπου στον όμιλο, μου φτάνει. Α και τους Λιθουανούς. Έτσι για να τους δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, και να τους την πέσουμε που μια ζωή στη Γιουροβίζιον κλασμένους μας έχουν. Οι Ρώσοι δε με νοιάζουν, ας βρουν άλλους να τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα είδα ότι ο Πελεκάνος ήταν στο τουρνουά ο 4ος καλύτερος παίκτης της ομάδας στα ριμπάουντ (με 16, ενώ ο 2ος είχε μόλις 17)!

 

Washclooud, δεν ξέρω αν κώλωσαν. Μερικοί ίσως δεν ήταν σε καλή μέρα. Δηλαδή ο Σόφο έδειξε την ωριμόητά του, που έπαιξε καλά; Το καλό είναι ότι παίζουν όλοι σε κάθε ματς. Ακόμα και στον πόντο να ήταν, πιστεύω ότι θα έπαιζαν οι 10-11, οπότε και αν μερικοί δεν τραβήξουν, έχουμε λύσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι Αμερικάνοι θα κατέβουν πάλι με super duper team με την προϋπόθεση να μην τους γίνει έλεγχος ντόπινγκ? Γιατί αν είναι έτσι να μαζευτούμε και εδώ 12 insomniac με προπονητή των τον KWSN να φάμε ένα τόνο ντόπα και να κατέβουμε να πάρουμε το χρυσό :P.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσυ καλυτερα να περιμενεις να γινει το WOW ολυμπιακο αθλημα :lol: ακουγεται οτι θα μπει το 2012 ;) Αλλά επιτρεπονται μεχρι 2 καφεδες μετα ποιανεσαι ντοπαρισμενος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Filippe γιατρέ μου , η δικιά μου αίσθηση ήταν ότι λίγο κώλωσαν, λίγο απ΄ την "φήμη" του αντιπάλου, λίγο απ΄το "βάρος" του κόσμου (που περίμενε να φύγουν οι Πορτορίκοι ΑΣΠΡΟΙ απ΄το γήπεδο, και με τατουάζ τύπου μαργαρίτες, καρδούλες συννεφάκια και την Candy-Candy να πλέκει πουλόβερ), λίγο ήταν κουρασμένοι, λίγο το ένα , λίγο το άλλο...Στιγμές-στιγμές μου θύμισαν σκηνές από παλιά που ήταν ό,τι να ΄ναι ώρες-ώρες. Κάπου χάθηκε η "περίφημη" ωριμότητα και αυτοσυγκέντρωση που είχαν δείξει 2 βδομάδες τώρα σε γερμανικό τουρνουά, Ακρόπολις, και στους προηγούμενους αγώνες του προ-ολυμπιακού.

Και σαφώς έχουμε βάθος και λύσεις. Και στην άμυνα τουλάχιστον δεν έφυγαν τόσο από το σύνηθες υψηλότατο επίπεδο (αν και κυρίως στα ρημπάουντ δεν τους έβλεπα να τοποθετούνται, είτε άμυνα, είτε επίθεση, με τη γνωστή ζέση και μυαλό).

Για το δε Σόφο, τα μισά απ΄όσα έκανε μπήκαν στο "περίπου", όπως άλλες φορές αυτά τα "περίπα" δεν μπαίνουν...ΔΕΝ είναι ακόμη επιπέδου της υπόλοιπης εθνικής, Ούτε από μπασκετογνωσία, ούτε από αυτοπεποίθηση, ούτε από "σκύλιασμα". Με τη χθεσινή εξαίρεση στο τελευταίο χαρακτηριστικό, όπου σε φάσεις έτρεξε...απροσδόκητα.. Δε θα έλεγα ότι "έπαιξε καλά". Αλλά αυτά που τέλος πάντων έκανε κάπως βγήκαν, και να 'ναι καλά διότι όντως μας βοήθησε. Θα μπορούσε όμως και να μας είχε "κάψει". Και το θέμα δεν είναι για χθες, αλλά όταν θα παίξουμε με θηρία στην Κίνα.

Τεσπα δε με χαλάει μια κακή μέρα, ούτε μια αστοχία (πχ σε διάφορες φάσεις με τον Σπανούλη), αλλά όταν μένει η αίσθηση ότι ώρες-ώρες μοιάζουν σα να παθαίνουν μικρά εγκεφαλικά. Ας ελπίσουμε ότι κάνουν την...αυτοκριτική τους, και δε θα επαναληφθούν αυτά. Δε μ' ενδιαφέρουν πλέον οι "Κολοκοτρωναίικες νίκες", έχω χορτάσει ως Έλλην από αυτές. Βλέπω μια ομάδα η οποία για πρώτη φορά δείχνει να έχει τέτοιο βάθος, ταλέντο, "επαγγελματισμό" και ΟΡΕΞΗ, που δεν μπορώ να δεχτώ κάτι λιγότερο από το να παίρνει παιχνίδια με την ψω ΓΚΧΜ ,,,,με το σπαθί της. Αν είναι να χάσει, ας χάνει από ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ από αυτούς, κι όχι απ΄τον κακό της εαυτό...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αλλη μια 30ρα σημερα απο τον μεγαλυτερο Ευρωπαιο μπασκετμπολιστα Ντιρκ Νοβιτσκι και η Γερμανια στο Πεκινο. Μετα την εθνικη μας η επομενη ομαδα που θα παρακολουθησω θα ειναι ο Νοβιτσκι (οχι η Γερμανια, ο Νοβιτσκι). Να εχουμε να λεμε στα παιδια μας, τα εγγονια μας κλπ..

 

Edit: Ολοκληρωθηκε και η κληρωση και ειμαστε στο Group B. Κατ'εμε ευνοικη η κληρωση γιατι γλυτωνουμε διασταυρωση με ΗΠΑ-Ισπανια στα νοκ αουτ. Δηλαδη ειναι αρκετα ευκολοτερο πλεον να βρεθουμε στην 4αδα. Αρκει να μην την πατησουμε με Γερμνια η Κινα και ολα θα πανε καλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και μια και βλέπω έτσι μια σιγουριά για χρυσά κτλ, να αναφέρω ότι η Ισπανία (που δεν είχε το Ναβάρο) νίκησε 91-56 την πλήρη Ρωσία...

 

Οι Αμερικάνοι θα κατέβουν πάλι με super duper team με την προϋπόθεση να μην τους γίνει έλεγχος ντόπινγκ? Γιατί αν είναι έτσι να μαζευτούμε και εδώ 12 insomniac με προπονητή των τον KWSN να φάμε ένα τόνο ντόπα και να κατέβουμε να πάρουμε το χρυσό :P.

 

Δέχομαι μόνο αν βάλω δικούς μου ανθρώπους στην ομάδα.

 

Θέλω τον Keyzer παιδί για τις πετσέτες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...να φάμε ένα τόνο ντόπα και να κατέβουμε να πάρουμε το χρυσό :P.

Εμεις ομως ειμαστε καθαροι ρε...

Γι'αυτο, θα ακολουθησουμε το δογμα Σοφο.

Θα φαμε ενα τονο (σκετο)

και να κατέβουμε να πάρουμε το χρυσό. :X

 

Κατα προτιμηση ενα τονο KFC... ;)

 

 

Αρχιστε προπονηση ΤΩΡΑ!

Τα 167Kg ειναι κοντα.

Το καλαθι ομως ειναι μακρια, ακομα κι αν εισαι μονος σου απο κατω....

δις, τρις, τετρακις... ελεοc... :mad:

yiamfk5.jpg

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...