FilipposMD Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μιλάμε, η Δεβετζή και 15.51 παγκόσμιο ρεκόρ να κάνει, θα βρεθεί κάποια να κάνει 15.52 στο επόμενο άλμα. Με το άλμα που έκανε πάντως, λογικά το αργυρό το έχει. Έστω το χάλκινο, πόσες να πηδήξουν 15.25+;
Chrisxxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 λογικά το αργυρό το έχει. Έστω το χάλκινο, πόσες να πηδήξουν 15.25+; Ειπαμε η Λεμπεντεβα δεν παιζεται στο να σπαει την ψυχολογια των αντιπαλων της. Το χαλκινο ειναι σιγουρο παντως.
FilipposMD Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Οκ, είναι ο μεγαλύτερος αγώνας τριπλούν γυναικών στην ιστορία! Και δεν έχει ακόμα κάνει μεγάλο άλμα η Κουβανή. Τα 15 μέτρα τα έχουν για πλάκα, τι είναι αυτό το πράγμα; Τζαμάικα 1-2-3 στα 100 γυναικών!
adamakos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Την πατρίδα adamakos θα την σώσει μόνο ένα "σιγουρο" στοίχημα , όχι τα μετάλια. Δώσε πληροφορίες μπας και βγάλουμε κανα φράγκο ! δεν εγραψα πατριδα αλλα ΠΑΡΤΙΔΑ οσο για πληροφοριες πατα στην υπογραφη μου και θα βρεις καλα αυτη η αχρηστη η δεβετζη δεν μπορουσε να κανει κανενα αλμα ακομα?? 4 ακυρα και ηθελε και κατι παραπανω?? αν ειναι δυνατον
FilipposMD Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 καλα αυτη η αχρηστη η δεβετζη δεν μπορουσε να κανει κανενα αλμα ακομα?? 4 ακυρα και ηθελε και κατι παραπανω?? αν ειναι δυνατον Ναι ρε η άχρηστη, είδες; Τι θέλουν και τη στέλνουν σε αγώνες; Ε Λ Ε Ο Σ με τους άσχετους που κάνουν και κριτική.
adamakos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Ναι ρε η άχρηστη, είδες; Τι θέλουν και τη στέλνουν σε αγώνες; Ε Λ Ε Ο Σ με τους άσχετους που κάνουν και κριτική. ξεκιναμε με το γεγονος οτι εγω δεν προσβαλα κανεναν για το ποστ που εκανε σε αντιθεση με σενα ναι για μενα αχρηστη ειναι γιατι παντα κανει ενα αλμα καλο και μετα ολα ακυρα. και το δηλωσε και η ιδια οτι θα προσπαθησει να τα μειωσει πως θες να παρει χρυσο οταν απο τον πρωτο αγωνα της καριερας της κανει τουλαχιστον 3 ακυρα για να μην πω 4 αν της βγει το πρωτο μεγαλο εχει καλως αλλιως αντε γεια
FilipposMD Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μάλιστα. Όταν μια αθλήτρια κάνει στον τελικό των Ολυμπιακών μία από τις 10-15 καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στο αγώνισμα και παίρνει μετάλλιο στον αγώνα με τις υψηλότερες επιδόσεις στην ιστορία του αγωνίσματος, ο χαρακτηρισμός που της ταιριάζει, κατά τη γνώμη σου, είναι "άχρηστη". Αλλά δεν είσαι άσχετος.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μάλιστα. Όταν μια αθλήτρια κάνει στον τελικό των Ολυμπιακών μία από τις 10-15 καλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στο αγώνισμα και παίρνει μετάλλιο στον αγώνα με τις υψηλότερες επιδόσεις στην ιστορία του αγωνίσματος, ο χαρακτηρισμός που της ταιριάζει, κατά τη γνώμη σου, είναι "άχρηστη". Αλλά δεν είσαι άσχετος. Και καλυτερη φετινη επιδοση στον κοσμο μεχρι την περασουν οι αλλες 2.
Fidelio Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 δεν εγραψα πατριδα αλλα ΠΑΡΤΙΔΑοσο για πληροφοριες πατα στην υπογραφη μου και θα βρεις lol όντως είπες παρτίδα , ένα "ρ" ποιό κείθε ! Για την Δεβετζή δεν έχεις δίκιο το ξέρεις , αλλά σε καταλαβαίνω , έχω παίξει και εγώ στοίχημα στο euro και μέσα στο χαβαλέ κατέβασα τα σχετικά καντήλια. Γενικότερα όμως δεν παίζω , .... το σχόλιο το έκανα γιατί νόμιζα οτι είσαι ένας ακόμα απο τους γνωστούς πατριδολάτρες που καταπίνουν την κάμηλο.
adamakos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 ρε παιδια ελεος μην κολλατε σε μια λεξη νομιζω ολοι καταλαβατε τι ηθελα να πω απλως μου τη σπαει που καθε φορα κανει πολλα ακυρα ενω εχει δυνατοτητες να αφησει ιστορια στο αθλημα τοσο δυσκολο ειναι να το δουλεψει στις προπονησεις??
Fidelio Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 χαχα adamakos είναι πολύ δύσκολο , ειδικά το τριπλούν ! λολ
Chrisxxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δεν ειναι θεμα δουλειας το συγκεκριμενο. Θα μπορουσε να κανει 6 ασφαλη αλματα στα 15 μετρα ενω τωρα επρεπε να φτασει στο παγκοσμιο ρεκορ να πατησει δηλαδη οριακα.
FilipposMD Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Αυτό είναι το καλό όταν κάνεις μεγάλο άλμα στην αρχή. Μετά πας για το τέλειο άλμα, αν τυχόν βγει. Το τρίτο της πχ ήταν τεράστιο άλμα, αλλά άκυρο, γιατί πήγαινε να πατήσει οριακά. Επίσης, δήλωσε η ίδια ότι έπαθε κράμπες στην 4η προσπάθεια και μετά δεν μπορούσε να κάνει καλά άλματα.
adamakos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 anyway υπαρχει περιπτωση να δουμε αλλο μεταλλιο ή μεχρι εδω ηταν? τι λετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.