Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πεκίνο 2008

FilipposMD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχετε κάνει το τόπικ "Εθνική Μπάσκετ"... να πάτε αλλού να μιλήσετε, εγώ θέλω να μιλήσουμε για συγχρονισμένη κολύμβηση και ιππασία.

• Απαντ. 931
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aληθεια στην ιππασια γιατι βραβευουν τον αναβατη και οχι το αλογο; Στο κατω κατω αυτο κανει την δουλεια.

Δημοσ.
Ναι, οκ, οποτε εμεις μοιραζουμε χρονο σε 7-8, αυτοι σε 6-7, δλδ ενταξει, μην το κανουμε θεμα μονο που οι δικοι τους 6 ειναι ο δις πρωταθλητης και σταρ του ΝΒΑ Τζινομπιλι, ο 15π ΜΟ οταν εγινε βασικος στους Ροκετς Σκολα, οι ΝΒΑερς Ντελφινο, Ομπερτο, Νοτσιονι και το πολυ καλο ασακι Πριτσιονι ξερω γω. Συμπαθα με αν θεωρω οτι στις ατομικες συγκρισεις χανουμε (οριακα στην περιφερεια, κατα κρατος στην ρακετα) οτι κερδιζουμε στον ΕΝΑ παικτη παραπανω(που αυτος ο ενας παικτης ειναι τα 8λεπτα του Σχορτσιανιτη και τα 5λεπτα του Πελεκανου, δλδ νταξ.)

Μα κι εγώ συμφωνώ ότι στις ατομικές συγκρίσεις των βασικών χάνουμε και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα κερδίσουμε. Εξάλλου, στη βασική πεντάδα, η Αργεντινή μπορεί να είναι και η καλύτερη στο τουρνουά (οι ΗΠΑ εκτός σύγκρισης). Απλώς, ψάχνοντας πώς μπορούμε να κερδίσουμε, λέμε ότι μας συμφέρει να πιέσουμε, μήπως κουραστούν. Μπορεί ο Ζήσης να μην είναι θεός, αλλά παίζει στην ΤΣΣΚΑ και πριν ήταν πρωταγωνιστής στη Μπένετον. Ο αντίστοιχος Αργεντινός Ζήσης παίζει στη Γρανάδα, γι' αυτό και δεν του δίνει χρόνο ούτε στα αδιάφορα ματς. Νομίζω ότι κι εσύ συμφωνείς, απλά όλοι τσατιζόμαστε με τους δημοσιογράφους που θέλουν να μας πείσουν ότι έχουμε 12 ισάξιους παίκτες. Όπως και να το κάνουμε, απέναντι στις 5 κορυφαίες ομάδες του κόσμου, με 8-9 παίζουμε.

Δημοσ.
Μα κι εγώ συμφωνώ ότι στις ατομικές συγκρίσεις των βασικών χάνουμε και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα κερδίσουμε. Εξάλλου, στη βασική πεντάδα, η Αργεντινή μπορεί να είναι και η καλύτερη στο τουρνουά (οι ΗΠΑ εκτός σύγκρισης). Απλώς, ψάχνοντας πώς μπορούμε να κερδίσουμε, λέμε ότι μας συμφέρει να πιέσουμε, μήπως κουραστούν. Μπορεί ο Ζήσης να μην είναι θεός, αλλά παίζει στην ΤΣΣΚΑ και πριν ήταν πρωταγωνιστής στη Μπένετον. Ο αντίστοιχος Αργεντινός Ζήσης παίζει στη Γρανάδα, γι' αυτό και δεν του δίνει χρόνο ούτε στα αδιάφορα ματς. Νομίζω ότι κι εσύ συμφωνείς, απλά όλοι τσατιζόμαστε με τους δημοσιογράφους που θέλουν να μας πείσουν ότι έχουμε 12 ισάξιους παίκτες. Όπως και να το κάνουμε, απέναντι στις 5 κορυφαίες ομάδες του κόσμου, με 8-9 παίζουμε.

Δεν διαφωνησα ποτε οτι αν το παιχνιδι παει στο φορτωμα των φαουλ, στο ποιος θα κουραστει, τοτε ναι, εχουμε περισσοτερες ελπιδες αποτι αν πανε ολα λαου-λαου. Η διαφωνια μου με την γενικη αρθρογραφια των ημερων ειναι στο ακομα αν γινει και αυτο φτανει για να κερδισουμε. Θεωρω οτι ακομα και με αξιοποιηση 1-2 παικτων παραπανω οι πθανοτητες ειναι μαζι τους διοτι

1. Οι βασικοι τους ειναι καλυτεροι

2. Οι 1-2 παικτες παραπανω που εχουμε δεν ειναι τοσο καλοι ωστε να καλυψουν το πλεονεκτημα τους θεωρητικα απο το '1.'

Δημοσ.

Ο μπολτ όντως , όταν θα τελειώσουν οι αγώνες θα παει διακοπές στην πατρίδα του , θα κάνει πάρτυ με τους φίλους του , θα κάνουν μπαφους και θα πηδήξουν μουνι@. Τι κατάντια ε;

Πάλι περπάτησε με ένα 20,09 για τον τελικό , ..απλά περπάτησε! :fear:

Δημοσ.

Τώρα το είδα:

16:00 ΕΤ3

ΟΑ 2008 - Ποδόσφαιρο: Αργεντινή-Βραζιλία

Για πείτε τι γίνεται γιατί είμαι δουλειά

edit: 0-0 το σκόρ βλέπω. Σούπα;

Δημοσ.
Τώρα το είδα:

16:00 ΕΤ3

ΟΑ 2008 - Ποδόσφαιρο: Αργεντινή-Βραζιλία

Για πείτε τι γίνεται γιατί είμαι δουλειά

Ψιλοσούπα, 0-0 ημίχρονο.

Δημοσ.

Ξέρετε γιατί δεν επιτρέπεται να λαμβάνουν μέρος στους ΟΑ οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές?

Γιατί θα υπήρχαν κάτι κοιλημένοι που θα ασχολούνταν όλο με το ποδόσφαιρο και θα πηγαιναν περίπατο ο στίβος και τα άλλα αθλήματα και ο θεσμός αντί για ΟΑ θα λεγόταν μουντιάλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...