alexzzz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Το έχετε κάνει το τόπικ "Εθνική Μπάσκετ"... να πάτε αλλού να μιλήσετε, εγώ θέλω να μιλήσουμε για συγχρονισμένη κολύμβηση και ιππασία.
Chrisxxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Aληθεια στην ιππασια γιατι βραβευουν τον αναβατη και οχι το αλογο; Στο κατω κατω αυτο κανει την δουλεια.
FilipposMD Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ναι, οκ, οποτε εμεις μοιραζουμε χρονο σε 7-8, αυτοι σε 6-7, δλδ ενταξει, μην το κανουμε θεμα μονο που οι δικοι τους 6 ειναι ο δις πρωταθλητης και σταρ του ΝΒΑ Τζινομπιλι, ο 15π ΜΟ οταν εγινε βασικος στους Ροκετς Σκολα, οι ΝΒΑερς Ντελφινο, Ομπερτο, Νοτσιονι και το πολυ καλο ασακι Πριτσιονι ξερω γω. Συμπαθα με αν θεωρω οτι στις ατομικες συγκρισεις χανουμε (οριακα στην περιφερεια, κατα κρατος στην ρακετα) οτι κερδιζουμε στον ΕΝΑ παικτη παραπανω(που αυτος ο ενας παικτης ειναι τα 8λεπτα του Σχορτσιανιτη και τα 5λεπτα του Πελεκανου, δλδ νταξ.) Μα κι εγώ συμφωνώ ότι στις ατομικές συγκρίσεις των βασικών χάνουμε και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα κερδίσουμε. Εξάλλου, στη βασική πεντάδα, η Αργεντινή μπορεί να είναι και η καλύτερη στο τουρνουά (οι ΗΠΑ εκτός σύγκρισης). Απλώς, ψάχνοντας πώς μπορούμε να κερδίσουμε, λέμε ότι μας συμφέρει να πιέσουμε, μήπως κουραστούν. Μπορεί ο Ζήσης να μην είναι θεός, αλλά παίζει στην ΤΣΣΚΑ και πριν ήταν πρωταγωνιστής στη Μπένετον. Ο αντίστοιχος Αργεντινός Ζήσης παίζει στη Γρανάδα, γι' αυτό και δεν του δίνει χρόνο ούτε στα αδιάφορα ματς. Νομίζω ότι κι εσύ συμφωνείς, απλά όλοι τσατιζόμαστε με τους δημοσιογράφους που θέλουν να μας πείσουν ότι έχουμε 12 ισάξιους παίκτες. Όπως και να το κάνουμε, απέναντι στις 5 κορυφαίες ομάδες του κόσμου, με 8-9 παίζουμε.
john1987 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ρε παιδια ξερετε ποτε ειναι ο τελικος των 200 μετρων στους ανδρες?
Fidelio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Αύριο είναι και αν τρέξει κανονικά θα σπάσει τα χρονόμετρα !
elven Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Κι αυτός ο Μπολτ με σάντουιτς και πορτοκαλάδες τι βγάζει σαν τον Φελπς;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 μόνο μπάφο τον ταΐζουν στην πατρίδα του...
KaizerSoze Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Μα κι εγώ συμφωνώ ότι στις ατομικές συγκρίσεις των βασικών χάνουμε και δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα κερδίσουμε. Εξάλλου, στη βασική πεντάδα, η Αργεντινή μπορεί να είναι και η καλύτερη στο τουρνουά (οι ΗΠΑ εκτός σύγκρισης). Απλώς, ψάχνοντας πώς μπορούμε να κερδίσουμε, λέμε ότι μας συμφέρει να πιέσουμε, μήπως κουραστούν. Μπορεί ο Ζήσης να μην είναι θεός, αλλά παίζει στην ΤΣΣΚΑ και πριν ήταν πρωταγωνιστής στη Μπένετον. Ο αντίστοιχος Αργεντινός Ζήσης παίζει στη Γρανάδα, γι' αυτό και δεν του δίνει χρόνο ούτε στα αδιάφορα ματς. Νομίζω ότι κι εσύ συμφωνείς, απλά όλοι τσατιζόμαστε με τους δημοσιογράφους που θέλουν να μας πείσουν ότι έχουμε 12 ισάξιους παίκτες. Όπως και να το κάνουμε, απέναντι στις 5 κορυφαίες ομάδες του κόσμου, με 8-9 παίζουμε. Δεν διαφωνησα ποτε οτι αν το παιχνιδι παει στο φορτωμα των φαουλ, στο ποιος θα κουραστει, τοτε ναι, εχουμε περισσοτερες ελπιδες αποτι αν πανε ολα λαου-λαου. Η διαφωνια μου με την γενικη αρθρογραφια των ημερων ειναι στο ακομα αν γινει και αυτο φτανει για να κερδισουμε. Θεωρω οτι ακομα και με αξιοποιηση 1-2 παικτων παραπανω οι πθανοτητες ειναι μαζι τους διοτι 1. Οι βασικοι τους ειναι καλυτεροι 2. Οι 1-2 παικτες παραπανω που εχουμε δεν ειναι τοσο καλοι ωστε να καλυψουν το πλεονεκτημα τους θεωρητικα απο το '1.'
Fidelio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ο μπολτ όντως , όταν θα τελειώσουν οι αγώνες θα παει διακοπές στην πατρίδα του , θα κάνει πάρτυ με τους φίλους του , θα κάνουν μπαφους και θα πηδήξουν μουνι@. Τι κατάντια ε; Πάλι περπάτησε με ένα 20,09 για τον τελικό , ..απλά περπάτησε!
alexzzz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Τώρα το είδα: 16:00 ΕΤ3 ΟΑ 2008 - Ποδόσφαιρο: Αργεντινή-Βραζιλία Για πείτε τι γίνεται γιατί είμαι δουλειά edit: 0-0 το σκόρ βλέπω. Σούπα;
KWSN_Men Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Τώρα το είδα:16:00 ΕΤ3 ΟΑ 2008 - Ποδόσφαιρο: Αργεντινή-Βραζιλία Για πείτε τι γίνεται γιατί είμαι δουλειά Ψιλοσούπα, 0-0 ημίχρονο.
alexzzz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Καλά που δουλεύω δηλαδή... (λέμε και καμιά @#$%!@ να περάσει η ώρα)
Houston Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ξέρετε γιατί δεν επιτρέπεται να λαμβάνουν μέρος στους ΟΑ οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές? Γιατί θα υπήρχαν κάτι κοιλημένοι που θα ασχολούνταν όλο με το ποδόσφαιρο και θα πηγαιναν περίπατο ο στίβος και τα άλλα αθλήματα και ο θεσμός αντί για ΟΑ θα λεγόταν μουντιάλ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 παλιά δεν επιτρεπόταν νομίζω...τώρα παίζουν αν θέλουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.