Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πεκίνο 2008

FilipposMD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα πει επρεπε να ρισκαρουν για τελικο; Δηλαδη εχει σημασια αν χασουμε στον τελικο ή στον ημιτελικο απο τις ΗΠΑ; Εγω παντως ειμαι αρκετα σιγουρος οτι ο ημιτελικος (αν παμε) θα ειναι απο τα πιο ωραια και κλειστα σε σκορ παιχνιδια.

Καλα κανουν και νιωθουν σιγουροι οι Αργεντινοι και εμενα αν ελεγαν Τζινομπιλι θα δηλωνα οτι παμε για το χρυσο. Αν ειναι ποτε δυνατο ο χρυσος ολυμπιονικης να πηγαινει για κατι λιγοτερο απο το χρυσο.

Οσο γι'αυτους που γκρινιαζουν για στιβο. Δεχομαι οτι ο στιβος ειναι ο βασιλιας των Ο.Α. αλλά τι μπορουμε να πουμε παραπανω οταν δεν εχουμε ιδιαιτερη επαφη/γνωσεις με τα αθληματα, δεν ξερουμε τους αθλητες, δεν εχουμε Ελληνικες συμμετοχες. Επισης ποσα εξωφυλλα με στιβο ειχε 1 οποιαδηποτε ελληνικη αθλητικη εφημεριδα;

• Απαντ. 931
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενώ για τα 100 ξέρεις να κρίνεις τεχνική;(πλάκα κάνω).ΟΚ ίσως έχεις δίκιο για ορισμένα αθλήματα,αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ο στίβος όπως και να το κάνουμε.Το μπάσκετ δεν είναι χάλια όπως το ποδόσφαιρο(το U23) αλλά πχ ο τελικός του με τους τελικούς 100 μ. , 200μ. ,400μ. , 4χ100 4χ400 δεν συγκρίνεταιι.Τέλος πάντων γούστα είναι αυτα.

Να έπαιρνε το ρίσκο να χάσει απο την Κίνα.Να παίξει με Λιθουανία και μετά με Ισπανία στους 4.Τώρα με ΗΠΑ τι ελπίδες έχει;Αλλά βλέπεις όλοι ειρωνευόνταουσαν τους Ισπανούς για την 37αρα απο τις ΗΠΑ αλλά κανείς δεν μιλάει για τις 30αρες που τρώμε εμείς απο αυτούς.Με λίγα λόγια κανείς τους δεν είχε τα @@ να διαλέξει την Ισπανία,προτίμησαν την ήττα που δεν θα πείραζε τον κόσμο απο το να τους κράξουν όλοι επειδή για μια ακόμη φορά μας τον φόρεσαν οι Ισπανοί.

Δημοσ.

Τι διάβολο ρε που.. , 5,15 το πρωί παίζουμε; Κόλαση θα γίνει...

.... και οι γυναίκες του επτάθλου είναι πραγματικοί πάταροι ! :-)

Δημοσ.

17:15 παιζουμε με την Αργεντινη.

Αντε και κατι για στιβο κριμα που σκονταψε η lolo jones την ειδα δακρυσμενη στη συνεντευξη τυπου. Εχει και ΜΑΤΑΡΕΣ.

300h.jpg

Δημοσ.
Ενώ για τα 100 ξέρεις να κρίνεις τεχνική;(πλάκα κάνω).

Μα και γιαυτο δεν μιλαω πολυ. Ξερω οτι αν κατεβαζεις τα χερια και χτυπιεσαι στα τελευταια 15μετρα προφανως εισαι σουπερ ανετος, ξερω οτι 9,69 με κατω τα χερια ειναι ασυλληπτος χρονος, ξερω οτι ο τυπας δεν παιζει να εχει παρει περισσοτερα αναβολικα απο τους αλλους αρα ασχετως του 9,69 ειναι by far ο ταχυτερος σπριντερ στον κοσμο αυτη την στιγμη. Αυτα ξερω, αυτα ειπα, 2-3 ποστ ολα κι ολα

Δημοσ.

Ο bolt όταν ήταν 15 χρονών έτρεξε τα 200 μέτρα ΚΑΤΩ απο 20 '' , προφανώς ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ - λόγω της ηλικίας του. Ξέρετε εσείς πολλούς τέτοιους ; Για να το πω αλλιώς οι περισσότεροι απο εδω μέσα, στα 15 σας , τρέχατε τα 200 σε 30 δευτερόλεπτα , λολ ....

Δημοσ.

Τώρα μεταξύ μας, αλλά ο στίβος, πέρα από μερικά αθλήματα μετρημένα στα δάκτυλα, είναι μια μαλακία... να το βλέπεις τουλάχιστον... :P

Δημοσ.

Καλώς σας βρήκα:-)

Fidelio αυτό δεν έγινε ποτέ(στα 15 κάτω απο 20") και ούτε θα γίνει.Ξέρω παιδί στα 16 που όταν τρέχαμε μαζί κάτι ψηλά έπαιρνε,μιλάμε για χρόνια πριν.

Δημοσ.
Καλώς σας βρήκα:-)

Fidelio αυτό δεν έγινε ποτέ(στα 15 κάτω απο 20") και ούτε θα γίνει.Ξέρω παιδί στα 16 που όταν τρέχαμε μαζί κάτι ψηλά έπαιρνε,μιλάμε για χρόνια πριν.

elven τι θες να πεις δεν εγινε ποτε, ο χρόνος ή τα φάρμακα;

και στις δύο περιπτώσεις είσαι λάθος, το πρώτο είναι επίσημο σε πρωτάθλημα της περιοχής του, το δεύτερο και οι υποθέσεις "ξέρω ενα φίλο μου " , " μου είπε ένας θείος μου που είναι στρατιωτικός" και άλλα τέτοια , είναι μαλακίες. (σορυ)

Δημοσ.
Ο bolt όταν ήταν 15 χρονών έτρεξε τα 200 μέτρα ΚΑΤΩ απο 20 '' , προφανώς ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ - λόγω της ηλικίας του. Ξέρετε εσείς πολλούς τέτοιους ; Για να το πω αλλιώς οι περισσότεροι απο εδω μέσα, στα 15 σας , τρέχατε τα 200 σε 30 δευτερόλεπτα , λολ ....

εγω παντως και στα 15 μου προτιμουσα το ταβλι απο το τρεξιμο

Δημοσ.
εγω παντως και στα 15 μου προτιμουσα το ταβλι απο το τρεξιμο

Ε, εσύ τότε θα έκανες το 200αρι σε 50 δευτερόλεπτα :lol:

Δημοσ.

Eιδα τη συνεντευξη του Ιακωβακη στη ΝΕΤ. Ειναι πολυ Γ@Μ@ΤΟΣ τυπος. Πραγματικα εκφραζει ανωτερα ιδανικα οχι σαν κατι αλλους...

Δημοσ.

Σε πρωτάθλημα της περιοχής του;Με χειρός;Αν τον πήρε ο ύπνος τον κριτή και το πάτησε μετά τα πρώτα 50 μ. ίσως.Δείξε μου το παγκόσμιο(κανα link επίσημο εννοώ)!(γιατί παγκόσμιο ρεκόρ θα είναι με τέτοιο χρόνο)

Έχει δίκιο σε αυτό με τα ο γνωστός του γνωστού,αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο,αλλά μη νομίζεις ότι δεν υπάρχουν παιδιά που παίρνουν κυρίως για την εισαγωγή σε σχολές.

Δημοσ.
Σε πρωτάθλημα της περιοχής του;Με χειρός;Αν τον πήρε ο ύπνος τον κριτή και το πάτησε μετά τα πρώτα 50 μ. ίσως.Δείξε μου το παγκόσμιο(κανα link επίσημο εννοώ)!(γιατί παγκόσμιο ρεκόρ θα είναι με τέτοιο χρόνο)

Έχει δίκιο σε αυτό με τα ο γνωστός του γνωστού,αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Ακου να δεις κάτι φίλε elven εγώ θα το πω μία φορά και κάνε οτι θες.

Κανένας προπονητής στον κόσμο δεν θα δώσει φάρμακα σε παιδί 15 χρονών , ΚΑΝΕΝΑΣ.Αν τυχών ο bolt έπαιρνε φάρμακα στα 15 του , τώρα απλά θα είχαν φανεί οι βιολογικές αλλοιώσεις του, στα λέω χονδρικά βαριέμαι να αναλύω.

Ολες αυτές οι μαλακίες που ακόυς δεν είναι παρα φήμες και δικαιολογίες των καναπεδόβιων ή αυτών που φορτώνουν την δική τους αποτυχία στην ζωή τους στους άλλους.

Πάρτο χαμπάρι, ΔΕΝ είμαστε όλοι γενετικά προικισμένοι ΠΩΣ να το κάνουμε δηλαδή, ΓΙΑΤΙ είναι τόσο δύσκολο να δεχτούμε οτι ο άλλος απλά τρέχει πιο γρήγορα ,είναι πολύ απλό . ΓΟΝΙΔΙΑ γαμώ τον μπελά μου , ΓΟ-ΝΙ-ΔΙ-Α :P :lol:

Τα ίδια και ο μοντογκομερυ , τα ίδια και ο Grenn και ο Baily, Fasuba, Boldon και αλλοι τόσοι , ΟΤΑΝ έτρεξαν για πρώτη φορά στην εφηβεία τους τα 100 το έκαναν ΚΑΤΩ απο 11 δευτερόλεπτα. Κατανοείς τι σημαίνει αυτό ή όχι; :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...