Houston Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ακου να δεις κάτι φίλε elven εγώ θα το πω μία φορά και κάνε οτι θες. Κανένας προπονητής στον κόσμο δεν θα δώσει φάρμακα σε παιδί 15 χρονών , ΚΑΝΕΝΑΣ. μα μέχρι και σε σχολικό πρωτάθλημα πιάσαν παιδιά 15 – 16 ετών ντοπαρισμένα …προφανώς για να μοριοδοτηθούν στις πανελλήνιες εξετάσεις. Αναβολικά πουλάνε και στα γυμναστήρια. 2ον αν πάρεις φάρμακα στα 15 κλείνουν οι επιφύσεις πριν την πλήρη ανάπτυξη στο γενετικό τους potential , βραχυκυκλώνεται το ενδοκρινικό σύστημα οποτε κλείνουν οι αδένες και μένεις απο ενδογενείς ορμόνες για το υπόλοιπο της ζωής σου.Οποτε εκτός απο την ζωή , καταστρέφεται και η καριέρα του αθλητή. δηλ οι έφηβοι που πίνουν ρεντμπουλ παθαίνουν όλα αυτά? και λοιπον? τι τους νοιάζει τους προπονητές? εδώ δίνουν φάρμακα σε παιδιά για να μη ψηλώσουν (καταδύσεις , ενόργανη , ρυθμική, τραμπολίνο κτλ) για τοπικά πρωταθλήματα μιλάμε ε... εντο ελλάδα... ανω κολοκοτρονίτσι
Fidelio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 χαχαχαχαχα γειά σου ρε Houston, που ήσουνα εσύ , διακοπές, διακοπές ;
Houston Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 μπααααα δουλειά δουλειά …αποφάσισα να ασχοληθώ με τις επιχειρήσεις μου Τώρα βρήκα λίγο λάσκα και είπα για να δω τι λεν αυτοί για τους ΟΑ…
VitamineQ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 δηλ οι έφηβοι που πίνουν ρεντμπουλ παθαίνουν όλα αυτά? lol sorry δεν άντεξα
Houston Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 lolsorry δεν άντεξα :lol: πως τα λέω ε... ε τι νομίζεις και αυτό αναβολικό είναι και η παπαρούρα αναβολικό και τα παυσίπονα αναβολικά και η καφείνη και η εφεδρίνη μη ξεχνιόμαστε (διεγερτικά) δηλ αν κατεβάσεις 5 -6 κουταλιές νες - καφε βλέπεις διαφορά το ρεντμπουλ νομίζω περιέχει ταυρίνη
Chrisxxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ειχα ενα γνωστο σε εθνικες παιδων παλιοτερα και μου ειχε πει οτι τους ελεγαν πως με με 3 περιπου redbull πριν τον αγωνα αν περασεις ντοπινγκ κοντρολ εβγαινες θετικος σε μια ουσια. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αληθεια.
KWSN_Men Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ειχα ενα γνωστο σε εθνικες παιδων παλιοτερα και μου ειχε πει οτι τους ελεγαν πως με με 3 περιπου redbull πριν τον αγωνα αν περασεις ντοπινγκ κοντρολ εβγαινες φετικος σε μια ουσια. Άλλο βγαίνω θετικός σε ουσία, άλλο αναβολικό. Το Red Bull περιέχει μεγάλες ποσότητες καφεϊνης και ταυρίνης. Από ένα όριο και πάνω αυτά χτυπάνε κόκκινο στα τεστ αλλά δε σημαίνει ότι είναι και αναβολικά. Η ταυρίνη για παράδειγμα είναι ουσία που συναντάται στον ανθρώπινο οργανισμό και σε τροφές. Αλλά από ένα όριο και πάνω θεωρείται ότι έχει ληφθεί επί τούτου. Η μεγάλη ποσότητα καφεϊνης επίσης βγάζει θετικό έναν αθλητη.
VitamineQ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Ο φίλος έλεγε για κλείσιμο επιφύσεων και ενδοκρινικά συστήματα και του λες εσύ για red bull. Είναι αστείο φίλε μου . Δεν ήθελα να σε προσβάλω Με αυτή την έννοια και ο καφές αναβολικό είναι
Chrisxxx Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Άλλο βγαίνω θετικός σε ουσία, άλλο αναβολικό. Ναι, δεν προσεξα οτι μιλουσες για αναβολικα.
KaizerSoze Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 To πραγματικο ερωτημα ειναι, οταν αυριο ο Τζινομπιλι μας καρφωσει 25π θα βγει ο Chris και ο Fidelio να τον κατηγορησουν για ντοπα (υποσχομαι αν καθαρισει το ματσακιον το Μεγαλο Χασμουρητο με Μουσι θα βγω εγω να πω για τις 'νεες κινησεις του Βασιλη Σπανουλη') ΥΓ. Εσυ βλαμενε, ασε τα μονα και κοιτα να μαζεψεις κανα φραγκο να παμε για να ανανεωσουμε το διαρκειας γιατι φετος εχει Πεκοβιτς και Φωτση. Οποτε αν ο δικος σου συνεχισει τα περσυνα μην με στραβοκοιταξεις οταν θα αρχισω τα καντηλια και μου κατηγορησεις και αυτους και πεις οτι πρεπει να φερουμε τον Χαουαρντ και τον Ντανκαν για να παιξει μπασκετ το 'παιδι"
KWSN_Men Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Καλά πάντως από τον Φώτση μην περιμένουμε και τόσο πολλά... Τον Ιούλιο ας πούμε που ήταν μονός μήνας έπαιζε καλά, τώρα που έχουμε Αύγουστο βαριέται. Για τα μονάκια χέσε με ρε μαλάκα, ξέρεις τι πλάκα έχει δύο ραμολιμέντα (εγώ και ένας φαλακρός 34άρης) κερδίζουν 21-1 δεκαεφτάρικα που παίζουν σε ομάδες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.