adamakos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Εν τω μεταξύ είναι αλήθεια αυτό που άκουσα ότι οι Αμερικάνοι δεν περνάνε από τεστ από τη WADA γιατί έχουν... δικό τους ελεγκτικό μηχανισμό? Σου λένε "εμείς είμαστε εντάξει! Κοιτάξτε να καθαρίσετε εσείς!" ναι αληθεια ειναι γι αυτο οι κορυφαιοι αθλητες τους δεν πιανονται ποτε ή σχεδον ποτε.... μονοι τους θα βγαλουν τα ματια τους?? εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως το δεχονται ολοι αυτο. να φτιαξουμε και εμεις μια υπηρεσια και να πουμε οτι δεν αναγνωριζουμε τη wada γιατι και εμεις εχουμε δικο μας μηχανισμο αντιντοπινγκ. και μετα μια μια να το κανουν ολες οι χωρες και τοτε θα γινει ο χαμος, θα φτασουν το παγκοσμιο στα 100 κατω απο τα 8 δευτερα αλλα ολοι οι αθλητες θα εχουν βγαλει ουρα απο τα φαρμακα
Fidelio Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 λολ panahs ,βέβαια δεν είναι οτι οι αμερικάνοι είναι ανατολική γερμανία ,ή κίνα , έχουν λιιιιγο αλλάξει τα πράγματα, αλλά όλα αυτά αφορούν αυτούς που βλέπουν το παιχνίδι πίσω απο τις σημαίες τους και κολλάνε σε αυτό. Οκ, πότε ο αθλητισμός δεν χρησιμοποιήθηκε για κάθε είδους προπαγάνδα; μην μου πεις και συ για τους αρχαίους θα πλακωθούμε Ο φέλπς από την άλλη θα μπορούσε να πάρει 3-4 χρυσά , μια χαρά λεφτά θα έβγαζε και πάλι , προφανώς απο ένα σημείο και μετά ΔΕΝ το κάνει για τα χρήματα - το ίδιο ισχύει για όλους τους αθλητές που ξέρουν οτι δεν μπορούν να πλασαριστούν στις πρώτες θέσεις , πέρνουν δηλαδή μέρος στους αγώνες ξέροντας οτι θα είναι απλά μέσα στην 20άδα , 10 άδα . Πόσα χρήματα πέρνουν αυτοι; Τα @@ δια τους τα δυό.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Οι Αμερικανοι εχουν πολυ γελιο στο στιβο. Πιασανε μονοι τους και καλα ντοπε την Τζοουνς, την σκυταλοδρομια 4χ400 και γενικα υπαρχει ενα πολυ ωραιο κλιμα του στυλ "Γ#$% οσο υπαρχουν αγωνες, χεστειτε στο φραγκο, πουληστε μουρη και σε 5-6 χρονια που θα εχετε ηδη αποσυρθει σας βγαζουμε μονοι μας ντοπε για μια 10ετια πισω. Τα λεφτα τα εχετε φαει, τα μεταλλια ποιος τα χεζει, την μοστρα σας την κανετε win-win situation"
Chrisxxx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Oι Αμερικανοι επιασαν ντοπε τη Τζοουνς και τις τα φορτωσαν ολα. Τωρα ολοι οι αθλητες τους ειναι "καθαροι"...
Fidelio Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Αυτά παθαίνει κανείς όταν σηκώνει ανάστημα στο κεφάλι λολ, η τζοουνς είναι κλασικό παράδειγμα εκβιασμού , οπερ "κάνε αυτό που σου λέμε , αλλιώς θα σε πηδήξουμε" και τελικά την πηδηξανε , απλώς γλύτωσε τα σκληρά .
FilipposMD Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Πάντως, να πούμε την αλήθεια, οι Αμερικανοί πάνε πολύ μέτρια στον στίβο, φέτος. Επομένως, ίσως όντως να κάνουν ελέγχους. Απ' την άλλη, στην κολύμβηση τα ξέσκισαν όλα...
Fidelio Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Γίνονται ΕΥΤΥΧΩΣ έλεγχοι , γιατί υπάρχουν και στόκοι σε αυτο το κόσμο , που μπορούν να φάνε ακόμα και τον βούδα επειδή πιστεύουν οτι έτσι θα κερδίσουν. Εκεί που θα γίνει η μάχη του δράμαλη όμως , θα είναι στις σκυταλοδρομίες, 4χ100 4χ400. Τζαμαίκα vs usa ! χοχοχο , παμε γερά ρεε παλιορέγκες ! Ο μπορζακοφσκι στα 800 είναι έξω ...
jason_rethymno Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Χαχα έχασαν τη σκυτάλη οι Αμερικανοί
Panahs Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Την Jones από όσο ξέρω εγώ, δεν την πιάσανε ντοπέ οι Αμερικάνοι. Έγινε σκάνδαλο με έναν δημοσιογράφο και βρήκαν στα αρχεία της φαρμακοβιομηχανίας το όνομά της καθώς και άλλων αθλητών. Γιαυτό και αναγκάστηκε να ομολογήσει. Αλλιώς, σιγά μην την έπιαναν. Αθλήματα όπως του στίβου και της κολύμβησης, έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν πολύ πάντως. Σε αθλήματα όπως η μπάλα ή το μπάσκετ, αν δεν το κατέχεις το τόπι ή δεν μπορείς να συνεργαστείς με τον συμπαίκτη σου, όση ντόπα και να πάρεις δεν κάνεις τίποτα. Στα ατομικά όμως αθλήματα, η εξάρτηση και η υποκρισία είναι τόσο μεγάλες, που αν κάποια στιγμή δω να κατεβαίνουν η Smithkline, η Bayer κλπ με τους αθλητές τους, δε θα μου κάνει καμία εντύπωση.
FilipposMD Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Σε άντρες και γυναίκες την έχασαν. Καλά, στους άντρες, οι Τζαμαϊκανοί θα κερδίσουν ακόμα κι αν πάνε με την όπισθεν. Ακυρώθηκαν όλοι οι καλοί.
KWSN_Men Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Χαχα έχασαν τη σκυτάλη οι Αμερικανοί Και οι Αμερικάνες...
jason_rethymno Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Ξέρει κανείς πόσοι αθλητές παίρνουν μέρος στην Ολυμπιάδα?
Fidelio Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Αθλήματα όπως του στίβου και της κολύμβησης, έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν πολύ πάντως. Σε αθλήματα όπως η μπάλα ή το μπάσκετ, αν δεν το κατέχεις το τόπι ή δεν μπορείς να συνεργαστείς με τον συμπαίκτη σου, όση ντόπα και να πάρεις δεν κάνεις τίποτα. Στα ατομικά όμως αθλήματα, η εξάρτηση και η υποκρισία είναι τόσο μεγάλες, που αν κάποια στιγμή δω να κατεβαίνουν η Smithkline, η Bayer κλπ με τους αθλητές τους, δε θα μου κάνει καμία εντύπωση. Wishful thinking is the formation of YOUR beliefs. Προφανώς το λες αυτό γιατί είσαι μαθημένος να σου αρέσουν τα ομαδικά αθλήματα, είναι ένας τρόπος να ξεσπάς τον χρόνο σου, είτε συμμετέχοντας σε αυτά ερασιτεχνικά είτε παρακολουθώντας τα εθνικά πρωταθλήματα για να περνάει η ώρα σου ανταποκρινόμενος στα δικά σου "high" requirements. (η ντόπα σου ) Επίσης δεν καταλαβαίνω την τοποθέτησή σου, είσαι εναντίον της φαρμακοδιέγερσης ή εναντίον της φαρμακοδιέγερσης για τα αθλήματα που δεν σου αρέσουν; λολ Σε κάθε περίπτωση ,οι αθλητές των μεγάλων ομάδων στο ποδοσφαιρο, μπασκετ, αυτών που βλέπουμε στα champions league κτλ έχουν ΟΛΟΙ φαρμακευτική υποστήριξη. Επίσης πάρε εσύ για παράδειγμα , όσα φάρμακα θες , πάρε και οποιον προπονητή θες , και αμα καταφέρεις να τρέξεις ποτέ τα 100 μέτρα κάτω απο 12'' λολ να μου τρυπήσεις την μύτη.
Kasrith Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Χαχα έχασαν τη σκυτάλη οι Αμερικανοί Ναι ρε συ, αν ειναι δυνατον... Και οι ανδρες και οι γυναικες :lol:
Panahs Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Αυτό που θέλω να πω είναι πως θεωρώ ότι η ντόπα παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο στα ατομικά αθλήματα, παρά στα ομαδικά που έχουν πολύ πιο πολύπλοκες παραμέτρους για να στεφθούν με επιτυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.