Fidelio Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 ...κοίταξε να δεις, η αλήθεια είναι οτι όταν βρίσκεσαι σε ένα τέτοιο κλίμα (άμεση επαφή-παρατήρηση) τα πρώτα συναισθήματα είναι κάπως σοκαριστικά , αλλά όλη αυτή η ψευδο-ευαισθητοποιηση όμως που νιώθεις είναι λόγω του φόβου οτι θα μπορούσαμε να είμαστε στην θέση τους. Το θέμα όμως πιο είναι , αν συνηθήσεις τον χώρο και παρακολουθήσεις απο κοντά τους αγώνες , διαπιστώνεις οτι δεν είναι απλά μια "προσπάθεια", είναι επιδόσεις -όπως του παραπάνω παραδείγματος- που πολλοί θα ζήλευαν να έχουν. Ειδικά στην κολύμβηση. Πχ η Πελεντρίδου στα 100 πρόσθιο έκανε 1:18 (χρυσό ) - Ταϊγανίδης αργυρό πεταλούδα σε χρόνο 59'' και άλλοι ... λολ- αυτους τους χρόνους εμείς δεν μπορούμε να τους πιάσουμε με την καμία.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Κοιτα εγω οταν ειμαι στην πισινα εχω σαν 1ο στοχο να επιβιωσω και μετα να κολυμπησω αρα δεν τιθεται θεμα χρονων . Δεν εχεις αδικο ως προς αυτο που λες για ψευτο-ευαισθητοποιηση, παντως εγω αν ειχα καποιο προβλημα δε νομιζω να το αντιμετοπιζα τοσο ανετα οπως οι περισσοτεροι απο αυτους τους αθλητες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.