Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 και τι να σου κάνει ο ISP αν ο χαλκός είναι άθλιος? το δίκτυο από το dslam μέχρι το σπίτι σου είναι υπό διαχείρηση του ΟΤΕ (δεν επιτρέπεται να πειράξουν κάτι τεχνικοί των εναλλακτικών) και η καλωδίωση του σπιτιού είναι ευθύνη δικια σου κυρίως... το 99% των προβλημάτων είναι αυτά που ανέφερα και όχι κάτι στο οποίο ευθύνεται ο εναλλακτικός...
Exoskeletor Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 και τι να σου κάνει ο ISP αν ο χαλκός είναι άθλιος? το δίκτυο από το dslam μέχρι το σπίτι σου είναι υπό διαχείρηση του ΟΤΕ (δεν επιτρέπεται να πειράξουν κάτι τεχνικοί των εναλλακτικών) και η καλωδίωση του σπιτιού είναι ευθύνη δικια σου κυρίως... το 99% των προβλημάτων είναι αυτά που ανέφερα και όχι κάτι στο οποίο ευθύνεται ο εναλλακτικός... συμφωνω. εγω εχω οn telecoms και δεν εχω κανενα προλβημα και κατεβαζω σταθερα με 1100 αλλα εχει να κανει με ποιοτητα της γραμης, αποσταση απο dslam, περιοχη που εισαι και τι γινεται εκει ποσοι συνδρομητες υπαρχουν κτλ. για ολα ο οτε φταιει Μην ακους τι προβληματα εχει ο αλλος, ειναι τοσοι πολλοι οι παραγοντες που παιζουν ρολο που ειναι και θεμα τυχης. εγω ακουγα τοσα για την on και ειμαι super ευχαριστημενος
CompHeller Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 'Έξω το νταβατζιλίκι του οτε!! Τόσα χρόνια θύματα αναγκαστικά αλλα τώρα έχουμε επιλογές! Εξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ξου ξου ξου ξου κακό πουλί
G_Zisis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Παιδιά είμαι στον ΟΤΕ εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχω και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα ( ; ),φουλ ταχύτητες,καθόλου αποσυνδέσεις,τέλειο online.
Exoskeletor Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Παιδιά είμαι στον ΟΤΕ εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχω και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα ( ; ),φουλ ταχύτητες,καθόλου αποσυνδέσεις,τέλειο online. ban κατευθειαν
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Παιδιά είμαι στον ΟΤΕ εδώ και πολλά χρόνια και δεν έχω και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα ( ; ),φουλ ταχύτητες,καθόλου αποσυνδέσεις,τέλειο online. Ναι κ το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; :ρ Καλά το λένε τα παιδιά ban σου πρέπει ::ρρρρ
G_Zisis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Εγώ την αλήθεια είπα παίδες.Βέβαια μένω Τρίκαλα που σημαίνει ότι δεν "μπουκάρουν" τα DSLAMs κτλ.
status Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δλδ στα Τρίκαλα έχετε 4 καλά... Γυναίκες Τυρί νερό κ ΟΤΕ Μπράβο :ΡΡΡ Οπότε είστε Τετράκαλα; :ρ (πολύ όμορφα τα Τρίκαλα btw)
sakaflias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δλδ στα Τρίκαλα έχετε 4 καλά...Γυναίκες Τυρί νερό κ ΟΤΕ Μπράβο :ΡΡΡ Οπότε είστε Τετράκαλα; :ρ (πολύ όμορφα τα Τρίκαλα btw) και ΚΑΛΑ και Τρίκαλα !!!
G-SpOt Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2008 Θα γίνουμε επιτέλους άνθρωποι? Πάντως με μια μικρή modifia ακόμη μπορείς να έχεις justvoip κλπ με ένα usb ασύρματο τηλεφωνάκι να κάνεις τη δουλειά σου..
g_kor06 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Καιρός ήταν να μπεί πάντως στο κόλπο και ο ΟΤΕ με μια σοβαρή προσφορά...Ο ανταγωνισμός θα κάνει καλό στο τηλεπικοινωνιακό πεδίο στην χώρα μας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 ανταγωνισμός από τον ΟΤΕ? οκ...
Robertox25 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 πραγματι ο οτε ειναι πολυ πισω ακομη στις τιμες.... πρεπει να κανει καποιο μπαμ γιανα κρατησει τους πελατες του... καλο τα αναβαθμισμενο του προγραμμα αλλα ακομη πολυ ακριβα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα