michael92 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Όπως και το DOS, τα windows πάνε σιγά σιγά για απόσυρση και είναι θέμα 5-10 χρόνων να συμβεί αυτό. Ε ρε γέλια που θα ρίξω όταν οι άλλοι θα αναπωλλούν τις μέρες των windows οπως πολλοί τώρα κάνουν με το DOS
jimarass Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Εγώ σα το είχα πει. Η άδεια χρήση windows xp θα γίνει συλλεκτική!! Πάντως οι ημέρες που έρχονται ελπίζω να περιλαμβάνουν πολύ linux και λίγο apple αλλιώς στο τέλος θα παρακαλάμε όλοι έξω από το σπίτι του Bill και αυτός θα μας δείχνει κωλοδάχτυλο!!
mihalakis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Εγώ σα το είχα πει. Η άδεια χρήση windows xp θα γίνει συλλεκτική!! Στην Ελλάδα πάντα έτσι ήταν....Ξέρεις πολλούς που να έχουν παράθυρα με άδεια χρήσης;;
lef50 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Στην Ελλάδα πάντα έτσι ήταν....Ξέρεις πολλούς που να έχουν παράθυρα με άδεια χρήσης;; Ναι εγω εχω την αδεια χρησης γεια vista!
TechnoState Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 πλακα πλακα...εχω αδεια χρησης για win98, win2000, winMillenium, winXP Home, winXP Pro, winVistaHomeBasic ....νιωθω λιγο μακακας!
michael92 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Πάντως το midori είναι κωδική ονομασία, θα βρουν καμιά ηλίθια εμπορική ονομασία αυτοί όπως "doors"
million_voices Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 πλακα πλακα...εχω αδεια χρησης για win98, win2000, winMillenium, winXP Home, winXP Pro, winVistaHomeBasic ....νιωθω λιγο μακακας! καιρος να βαλεις Linux για να μην νιωθεις
teo64x Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 καιρος να βαλεις Linux για να μην νιωθεις Όντως, όποιος βάζει Linux απλά δε νιώθει. (Just kidding )
TechnoState Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 καιρος να βαλεις Linux για να μην νιωθεις νιωθει ομως το hardware απο τις τρελες ασυμβατοτητες...ηδη μετραω δυο αποτυχημενες προσπαθειες στο history me Arch κ Ubuntu
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 βάλε και Φίνα παρεπιπτόντως...
copydisk Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Βάλε και 2 κιλά λαδωτήρι ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 1ον Πριν το δούμε όχι μόνο το βαφτίσαμε αλλά και το παντρέψαμε, 2ον Λίνουξ δεν βάζω δεν πανα τρολάρετε όσο θέλετε. Η ποζεριά εγώ ξέρω/έχω 10-50-100 λινουξ/μακ/σαν/Bsd και είμαι ο άρχοντας της πληροφορικής και εσυ που εχεις γουιντοους εισαι θύμα/χαζός/ηλίθιος/βλάκας σου βιάζει το σπίτι ο Βασίλης ο Πόρτας σας το λεω ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ. 3ον Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες οτι το bogus kernel της MS πρέπει να γίνει από δω και πέρα modular scalable (και λαϊκός του μπάσε βγάλε) και ναι πιστεύω ότι το visualization θα μας σώσει από αυτό τvn καρκίνο του backward compatibility . Τώρα αυτό με το online document management/storage δεν ξέρω μάλλον με έχει φοβίσει πολύ ο big brother Μπους με τα κόλπα του
ghost0002001 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 "στον προγραμματισμο ισχυει η συμβατοτητα σκοτωνει την καινοτομια " Και στις επιχειρήσεις και τα λειτουργικά ή μη συμβατότητα παλιάς εκδοσης με την καινούρια σημαίνει αυτοκτονία ... Τα Linux όμως ποτε δεν το κατάλαβαν ... Πάλι με χρόνια με καιρούς, παλι ξύπνιοι θα ναι ... Εγώ θα περιμένω ανυπομονα τη νέα εκδοση... 'Οπως και για καθε νεο προιον της M$. What can I say ... M$ stuff works, while Linux stuff sleeps in deep hibernation ... So, till you wake up ... - oh boy, that 'll take a long time ... - forget about it !
DrFreeman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 To midori είναι μάλλον το λειτουργικό για την μετά-Windows 7 εποχή δηλάδη 2011-2012 και μετά. Από αυτά που λένε πρόκειται για cloud-based λειτουργικό με έμφαση στη φορητότητα. Πάντως όση γκρίνια και να υπάρχει πάλι ΧP και Vista χρησιμοποιεί η πλειονότητα και πως να κάνει αλλιώς όταν μόνο εκεί βρίσκεις την μέγιστη συμβατότητα και το πλήρες πακέτο: επαγγελματικές εφαρμογές, gaming, συμβατότητα με περιφερειακές συσκευές, ευκολία χρήσης, κλπ. Το Linux είναι σε καλό δρόμο - δε το σνομπάρω σε καμία περίπτωση - αλλά πρέπει να γίνει πιο εύχρηστο, πιο συμβατό, πιο "αποδεκτό" από την αγορά. Πρέπει όλες αυτές οι μεγάλες εφαρμογές (Adobe, games, κλπ) να κυκλοφορούν ΚΑΙ με συμβατότητα Linux. Οταν το Linux αποκτήσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά (προσπάθειες όπως το Ubuntu είναι στο σωστό δρόμο νομίζω) τότε θα μιλάμε για σοβαρό ανταγωνιστή των Windows - ή των λειτουργικών της MS γενικότερα. Μέχρι τότε το Linux ΔΕΝ είναι για όλους. Τα Windows είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα