Προς το περιεχόμενο

Περιοδικό RAM!!! 10Euro!!!

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους σας!

Πήγα και αγόρασα σήμερα το περιοδικό RAM, το διαβάζω αρκετά χρόνια, όμως η τιμή που είδα θα με κάνει κάπου εδώ να σταματήσω. 10Ευρώ ένα περιοδικό? Δηλαδή κάποιος που δουλεύει 8ώρο, πρέπει να δώσει σχεδόν το μισό μεροκάματο για να αποκτήσει το περιοδικό?

Τέλος να πω ότι λόγω της αύξησης των χρηστών του Internet, όχι μόνο δεν έπρεπε να ανεβάσουν τη τιμή, αλλά αντίθετα να τη κατεβάσουν! Πλέον όλα μπορείς να τα μάθεις από το Internet και όχι από ένα περιοδικό.

Περισσότερο το αγόραζα πιο παλιά επειδή έγραφε ο Νίκος Δήμου και πλέον για να διαβάζω τις αρχικές στήλες.

Κρίμα για άλλη μία φορά, που το περιοδικό "πουλάει" τους αναγνώστες του... :-(

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α καλά,τον μπούλο τώρα ,και τους θυμάμαι που κλαίγονταν πριν κανα 2 χρόνια οτι έχουν πέσει οι πωλήσεις τους.Προσωπικά σταμάτησα να το αγοράζω όταν ξεπέρασε τα 6 ευρώ..

Δημοσ.

οσο θυμαμαι τον εαυτο μου ημουν συνεχεια με ενα περιοδικο η με μια εφημεριδα παραμασχαλα.

παιρνοντας τον πρωτο μου υπολογιστη (commodore 64 ) επαιρνα και το pixel που εβγαινε τοτε.

αργοτερα οταν αγορασα την μηχανη πακετο μαζι καθε μηνα τους `2 τροχους` το `moto` κλπ.

λιγα χρονια πριν και αρκετα μετα αφου αγορασα το αυτοκινητο οποιοδηποτε περιοδικο ειχε σχεση με αυτο οπως `4 τροχοι , motoτριτη, auto moto & sport` κ.α

με τη τρελα του χρηματιστηριου οτι εφημεριδα υπηρχε την αγοραζα.

το 2003 και αφου αγορασα τον τωρινο μου υπολογιστη παλι εκει εγω με τα περιοδικα `ram . pc magazine,pc master` κ.α.

η τρελλα μου για αυτοκινητα ,υπολογιστες και χρηματιστηριο εξακολουθει μεχρι και τωρα και δεν προκειται να σταματησει.

αυτο ομως που σταματησε και με εχει γλυτωσει απο πολλα εξοδα ειναι η αγορα περιοδικων και εφημεριδων απο τη στιγμη που εβαλα adsl την ανοιξη του 2005.

πλεον οτι χρειαζομαι το βρισκω στο internet.

το χειροτερο απ`ολ`αυτα ειναι πως το 99% αυτων των περιοδικων τα εχω κρατημενα στην αποθηκη του σπιτιου μου!!!!

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά δεν παραπονιόμαστε γιατί μας υποχρέωσαν κάποιοι παρα τη θέληση μας να προβούμε σε αγορά που δεν επιθυμούμε.

Απλά "κριτικάρουμε" ως αγοραστικό κοινό την τιμή ενός προϊόντος το οποίο δεν αξίζει να είναι τόσο ακριβό. Και προφανώς δεν αγοράζουμε το RAM και το όποιο RAM γιατί το θεωρούμε κοροϊδία.

Δημοσ.

Μόλις απολύθηκα από τον στρατό σταμάτησα να αγοράζω το RAM και το PC Magazine. Δεν βλέπω τον λόγο από την στιγμή που και κάτι καινούριο δεν έβλεπα και η τιμή είχε πάει στα 12-14? και για τα 2 μαζί.

Δημοσ.

Εγώ ήμουν συνδρομητής ένα χρόνο, αφού την πλήρωνε η εταιρία μου.

Το παράπονό μου ήταν, οτι το RAM δεν είναι πλέον αυτό που είχα συνηθίσει παλιότερα. Έχει ξεφύγει απο το καθαρά κομπιουτερίστικο τομέα.

Περιέχει άρθρα για την φωτογραφία, για κινητά, ηχοσυστήματα κα τα οποία όχι οτι δεν με ενδιαφέρουν αλλά αν θέλω να διαβάσω για αυτά θα πάρω το αντίστοιχο εξεδικευμένο περιοδικό (πχ Hitech).

Οπότε, παρόλο που δεν χρεωνόμουν την συνδρομή, την σταμάτησα.

Δημοσ.

Εντάξει μη τα θέλουμε και όλα δικά μας, 6 Ευρώ νομίζω καλά ήταν, το 10 όμως είναι πάρα πολύ. Απορώ πως και δεν το καταλαβαίνουν! 10 Ευρώ???

Δημοσ.
Εντάξει μη τα θέλουμε και όλα δικά μας, 6 Ευρώ νομίζω καλά ήταν, το 10 όμως είναι πάρα πολύ. Απορώ πως και δεν το καταλαβαίνουν! 10 Ευρώ???

Επειδή κάνουν όλα τα περιοδικά 5+ ? πλέον λες ότι τα 6 είναι καλά;

Γιατί σαν αξία πάλι πολλά είναι. Ειδικά όταν σε θέματα τεχνολογικά ένα έντυπο δεν μπορεί με τίποτα να ανταγωνιστή μία ιστοσελίδα (ταχύτητα, κόστος).

Δημοσ.

Ναι, αν το πάρουμε έτσι τότε να μην υπάρχουν περιοδικά. Για πολλούς όμως δεν είναι εύκολο να ψάχνουν στο Internet και πέρα από αυτό το περιοδικό το παίρνεις και διαβάζεις σε κάποια καφετέρια, ή τέλος πάντων κάπου που δεν υπάρχει WiFi ή πρόσβαση στο Internet.

Τα 6Ευρώ φυσικά δεν είναι λίγα, αλλά όλα πλέον με το ευρώ πήραν την άνοδο. Και 4,50Ευρώ ο καφές πολλά είναι, αλλά ok, τι να κάνουμε? Φαντάσου να στον έβαζε 8Ευρώ! Κάτι τέτοι έγινε και με το RAM τώρα.

Δημοσ.
Ναι, αν το πάρουμε έτσι τότε να μην υπάρχουν περιοδικά. Για πολλούς όμως δεν είναι εύκολο να ψάχνουν στο Internet και πέρα από αυτό το περιοδικό το παίρνεις και διαβάζεις σε κάποια καφετέρια, ή τέλος πάντων κάπου που δεν υπάρχει WiFi ή πρόσβαση στο Internet.

Τα 6Ευρώ φυσικά δεν είναι λίγα, αλλά όλα πλέον με το ευρώ πήραν την άνοδο. Και 4,50Ευρώ ο καφές πολλά είναι, αλλά ok, τι να κάνουμε? Φαντάσου να στον έβαζε 8Ευρώ! Κάτι τέτοι έγινε και με το RAM τώρα.

Μα δεν εννοώ ότι είναι άχρηστο. Απλά είναι φύσιν αδύνατον να ανταγωνιστεί ένα περιοδικό σε θέματα ενημέρωσης μια ιστοσελίδα. Άρα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ασχοληθεί με αφιερώματα, tutorials και άλλα τέτοια γιατί σε παρουσιάσεις νέων προϊόντων είναι 1 μήνα πίσω.

Και επίσης και μένα μου αρέσει η έντυπη ενημέρωση, δεν διαφωνούμε στο να είσαι αρντάν και να διαβάζεις χωρίς να ψάχνεις πρίζα. Απο την άλλη όμως κόστος για μια ολοσέλιδη διαφήμιση σε αυτά τα έντυπα είναι αστρονομικό. Όταν λοιπόν κατά 60% είναι μόνο διαφημίσεις τότε το ότι είναι η τιμή 5+ είναι εκμετάλλευση και κακό σημείο των καιρών (για όλα τα έντυπα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...