freedubus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δε χρησιμοποιώ, πολύ σπάνια. Οταν και αν χρειαστεί να ξυριστώ, το κάνω με στεγνή φαλτσέτα και μετά οινόπνευμα.
gf030 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2008 Για ξυρισμα που το ευχαριστιεμαι, ξυραφι, αυτο το μπλε ντε, με τις τρεις λεπιδες. Για ξεπετες του τυπου βιαζομαι και πρεπει να δειχνω ξυρισμενος εχω μια philips...
duende Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ο γαυρος θα το παρει και αυτο ποια? αα ξυριστικη..οχι, δε ξυριζομαι ποτε, μου "μπιπ" το δερμα.ξυραφακι, μπλε, το κλασσικο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ποια ξυραφάκια ρε...με το μαχαίρι σαν τον Rambo!
VagosM Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Σηγγνώμη για τον λάθος τόνο στο <<ή>> στην υπογρα. μου.
soturin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Σηγγνώμη για τον λάθος τόνο στο <<ή>> στην υπογρα. μου. learn Greek first!! edit: you missed this one, feel free to eradicate sorry:o Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2008 από soturin
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Σβήστηκαν όλα τα άχρηστα και offtopic μηνύματα!
duende Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 ειχα παρει παλια μια philishave, ηταν πεταμενα λεφτα..σου αλλαζει τα φωτα στο δερμα.ισως μετα απο καιρο να συνηθιζεις, εγω δεν ειχα τοση υπομονη..απο οσους χρησιμοποιουν παντως νομιζω η καλυτερη ειναι αυτη που ειναι αδιαβροχη και παιρνει μια ιστορια σα γαλακτωμα για να ενυδατωνει το δερμα κατα το ξυρισμα..εγω κατα κει θα κοιταζα..
mentoras99 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Gillete Mach3. edit: νομιζα ελεγες για απλη ξυριστικη. οχι με μοτερακι.
greekarmy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 εγω περνω το αλησοπριωνω για τα ορθογραφικα λαθοι μαγκεσ μην τα μπλεπετε καντε τα στραβα ματια
kfyros Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Philips κι από τις ακριβές είχα, αλλά μου γύρναγε όλες τις τρίχες μέσα στο δέρμα και την πέταξα. Τώρα ξυράφι gillette M3 power (με μπαταρία) κι έχω βρει την υγειά μου.
4saken Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Εδω και χρόνια ξυριζομαι με mach3 και συνηθως μενω αξυριστος για 7-10 μερες. Θελω ομως πια να αφηνω γενια 4-5 ημερων και οποτε μεγαλωνουν να τα παιρνω ωστε να διατηρουντε στο ιδιο στυλ.H λυση σε αυτη την περιπτωση ειναι η ξυριστικη μηχανη?Θα πρεπει να τα παιρνω σε καποια συγκεκριμενη σκαλα?Ποια ξυριστικη μηχανη θα προτεινατε?Ευχαριστω!
ApSiMan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασα Phillips με τις 3 κεφαλές αλλά μου @$Ε!@!@# το δέρμα οπότε την σούταρα.....Μετά ξυράφι κ πάλι ξυράφι. Πρόσφατα πήρα την Braun Cruzer4, αδιάβροχη,χωρίς να μου @#$%!@#$ το δέρμα όπως η παλιά.... Κ το βασικότερο έχει κ 4 σκάλες για να αφήνεις γένια σε σταθερό μήκος. @ 4saken εσύ θέλεις είτε μια κουρευτική μηχανή είτε μια ξυριστική που να μπορεί να αφήσει γένια σε συγκεκριμένο μήκος. Ενδεικτικά να σε πω: Η ξυριστική μηχανή Cruzer 4 έχει 4 σκάλες για γένια από 1 χιλιοστό ώς 4 χιλιοστά. Μια κουρευτική έχει παραπάνω σκάλες (πχ αυτή που έχω εγώ έχει 7 σκάλες ανά 3χιλιοστά, 3-6-9-12-15-18-21). Διαλέγεις κ παίρνεις.... PS έχει να πέσει ξυράφι (ή κεφαλή μηχανής) στο πρόσωπο μου πολύυυυυυυυυυ καιρό.............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα