Προς το περιεχόμενο

Τι δουλεια θα ονειρευοσασταν να κανετε?

SCORPIO777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ δύο πράγματα ονειρευόμουν πάντα: ή μουσικός ή ηθοποιός. Πέτυχα το πρώτο και έχω χόμπι το δεύτερο. Καλά τα πήγα. :-)

Δημοσ.

Νομίζω ότι θα προτιμούσα να είχα γίνει εκπαιδευτικός.

Η επικοινωνία με τα παιδιά είναι τεράστιο στοίχημα και φοβερά ικανοποιητικό όταν καταφέρνεις να τους προσφέρεις κάτι.

Χώρια που οι ενήλικες είναι βαρετοί μαλάκες και δεν αντέχεται η συναναστροφή μαζί τους.

Δημοσ.
Εγώ δύο πράγματα ονειρευόμουν πάντα: ή μουσικός ή ηθοποιός. Πέτυχα το πρώτο και έχω χόμπι το δεύτερο. Καλά τα πήγα. :-)

Νομίζω ότι θα προτιμούσα να είχα γίνει εκπαιδευτικός.

Ξέχασα ν' αναφέρω ότι το πρώτο δικό μου, το συνδύασα και με του punky, που ήταν και για μένα ένα ακόμα όνειρό μου. Και αυτό τον καιρό άρχισα να το ζω σε μεγάλη ένταση και είμαι τρισευτυχισμένος.

Πραγματικά μοναδικό συναίσθημα.Την προηγούμενη εβδομάδα ένα κοριτσάκι 4ης δημοτικού που μόλις ξεκίνησε μου έγραψε μια σύνθεση της, με στίχους και μόνο που δε με πήραν τα κλάματα.

Έχει φυσικά και τα άσχημά του, τα οποία δεν αναλογίζεται κανείς μέχρι να του συμβούν πχ εσύ να μιλάς με ενθουσιασμό για κάτι και το παιδί να βαριέται γιατί δεν είχε όρεξη να μάθει μουσική αλλά το έστειλαν οι γονείς του, γονείς που θέλουν βαθμούς ή χαρτιά για να διορίσουν τα παιδιά τους, (ναι, ναι, υπάρχει κι αυτό) κτλ κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...