Lucifer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Τον συγκεκριμένο μαλάκα δεν τον έβαλε το υπουργείο εκεί για τις ιδέες του αλλά να διδάξει στα παιδιά, αυτά που το παιδαγωγικό ινστιτούτο έχει αποφασίσει ότι πρέπει να μάθουν. Δεν πάει έτσι στην πρωτοβάθμια κατά τη γνώμη μου, μα είμαι γνωστός ουτοπιστής και η άποψή μου δεν είναι ιδιαίτερα έγκυρη.
punky Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Ρε Μονικολάγνε, δεν διαφωνούμε ως προς τη συμπεριφορά του δασκάλου. Απλά αφορμή για άθεη προπαγάνδα βρήκα.
afentiko7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Εσείς νομίζετε πως επειδή τα παιδιά δεν κάναν θρησκευτικά, γι' αυτό και επαναστάτησαν οι γονείς? Η μήπως γιατί δεν πίστευε στην εθνική συνέχεια των Ιωαννιτών? Γιατί εμένα αλλιώς μου το πανε το παραμύθι. Πάντως όσο ωραία πόλη είναι και όσες γκόμενες από Σαλονίκη κι αν έχει φοιτήτριες, οι ντόπιοι είναι τραγικοί
punky Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Έχει το φόρουμ την τεχνική δυνατότητα να ειδοποιούμαι με sms, κάθε φορά που ποστάρει ο όμνι;
teo64x Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Άξιζε όλο το περπάτημα μέχρι να φτάσω σπίτι και να ανοίξω το insomnia...
ZELDA Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 προσωπικα συμφωνω με αυτο που κανει ο δασκαλος και μαλιστα χρειαζεται μεγαλα @@ να το κανεις αυτο ο καθε ανθρωπος ειναι ελευθερος να πιστεψει οπου θελει και οχι με πλυση εγκεφαλου με το που γεννιεται ενα παιδι του κολλανε ταμπελα μουσουλμανος η βουδιστης , χρηστιανος κτλ ελεος με τα προσυτιλισμενα μυαλα ποια το καλυτερο ειναι να μην υπαρχουν τα θρησκευτικα σα μαθημα οχι βασικο τουλαχιστων αλλα προαιρετικο ισως!
afentiko7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Εμένα μου χουν πει ότι τους έλεγε τουρκόσπορους με λίγα λόγια. @ζελντα στο σχολείο σου μάλλον το γράφω και μαθαίνω δν ήταν υποχρεωτικό.
Tenshi Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Εμένα μου χουν πει ότι τους έλεγε τουρκόσπορους με λίγα λόγια. @ζελντα στο σχολείο σου μάλλον το γράφω και μαθαίνω δν ήταν υποχρεωτικό. "Σκέφτομαι και γράφω" λέγεται
afentiko7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 "Σκέφτομαι και γράφω" λέγεται τσ σκέφτομαι και γράφω ήταν η έκθεση. Η ορθογραφία ήταν γράφω και μαθαίνω
soturin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Έχει το φόρουμ την τεχνική δυνατότητα να ειδοποιούμαι με sms, κάθε φορά που ποστάρει ο όμνι; το ρίγος στη ραχοκοκκαλιά δεν σου αρκεί?
teo64x Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 το ρίγος στη ραχοκοκκαλιά δεν σου αρκεί? Εγώ γιατί δεν το νιώθω αυτό το ρίγος; Θέλει μήπως να ενεργοποιήσω τη Java;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Έχει το φόρουμ την τεχνική δυνατότητα να ειδοποιούμαι με sms, κάθε φορά που ποστάρει ο όμνι; το ρίγος στη ραχοκοκκαλιά δεν σου αρκεί? spider sense ftw...
DrLo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Με την ίδια λογική, θεωρείς ότι η απεργία είναι καθολικά και κατά πάσα χρόνο, μια ανεπίτρεπτη πράξη γιατί "ήξερες τι θα πληρωνόσουν όταν μπήκες στον χ χώρο εργασίας"; Άλλο κάνω απεργία και άλλο δε πατάω στη δουλειά μου 9-11 γιατί βλέπω πρωινό καφέ. Θα μπορούσα να συζητήσω ο δάσκαλος να μην παρέδειδε θρησκευτικά να μην πληρωνόταν τις ώρες αυτές και να πλήρωνε πρόστιμο καθώς θα κόστιζε περισσότερο στο κράτος να έχει 2ο δάσκαλο μόνο για τα θρησκευτικά. Με την ίδια λογική ένας φανατικός θρησκευόμενος θα μπορούσε να αρνηθεί να διδάξει βιολογία ή κεφάλαια θετικών επιστημών αφού έροχνται σε ρίξη με τη δική του πίστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.