Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ναι, εχει ξανα-αναφερθει οντως. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2010 από GeorgeMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Yeap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rooters Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα.Μια ερώτηση/πρόταση...Μια κατηγορία με manuals θα την βρίσκατε απαραίτητη...Κυρίως μητρικών αλλά και manulas εξαρτημάτων υπολογιστών... Θα ήταν χρήσιμη...;;; Φιλικά, Rooters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δεν είναι κακή ιδέα, εγώ έχω ήδη μερικές δεκάδες στην προσπάθειά μου να αντλήσω πληροφορίες για διάφορες καταστάσεις :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ωραιο θα ήταν αλλα νομίζω πως απαγορεύεται από τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Πάντως υπάρχει κι αυτό εδω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rooters Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Ωραιο θα ήταν αλλα νομίζω πως απαγορεύεται από τη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας. . Eυχαριστώ για τις απαντήσεις...Αυτό δεν το ήξερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Σε topic με πολλές σελίδες, βρίσκω ανούσιο να είναι clickable οι 5 πρώτες σελίδες. Σπάνια υποθέτω ότι τις πατάει κάποιος. Νομίζω θα ήταν πιο χρήσιμο να είναι κάπως έτσι. First Page....... και εδώ οι 2-3 τελευταίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ωραία ιδέα Linus! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Συμφωνώ, πολύ πιο πρακτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark_banishing Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Είναι από αυτές τις ιδέες που λες πώς δεν το είχε σκεφτεί κάποιος τόσο καιρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rooters Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Με έχει κοράσει να βλέπω ειδήσεις με πηγή blog με απώτερο σκοπό την έμμεση διαφήμιση/προώθηση blog...Κανας Moderator να πάρει μέρος επί του θέματος...;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Είναι από αυτές τις ιδέες που λες πώς δεν το είχε σκεφτεί κάποιος τόσο καιρό... Εμένα μου είχε περάσει από το μυαλό μια φορά, αλλά δεν έδωσα σημασία και απλά το άφησα. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Linus! Καλό θα ήταν να γίνει αυτή η αλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Με έχει κοράσει να βλέπω ειδήσεις με πηγή blog με απώτερο σκοπό την έμμεση διαφήμιση/προώθηση blog...Κανας Moderator να πάρει μέρος επί του θέματος...;;; Δεν χρειάζεται να πάρουν θέση οι moderators, το κάνουν καθημερινά τα ίδια τα μέλη κρίνοντας με την ψήφο τους τη σημαντικότητα κάθε είδησης στο Lobby και αν θα βγει στην κεντρική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rooters Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2010 Δεν χρειάζεται να πάρουν θέση οι moderators, το κάνουν καθημερινά τα ίδια τα μέλη κρίνοντας με την ψήφο τους τη σημαντικότητα κάθε είδησης στο Lobby και αν θα βγει στην κεντρική. Ευχαριστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakaraki Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2010 Να μεγαλώσουμε το χώρο περιγραφής των προσφερομένων προϊόντων στις Αγγελίες. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι παζάρι εδώ μέσα και όποιος θέλει ντε και καλά να κονομήσει πουλώντας εδώ,καλά θα κάνει να αλλάξει παραλία,αλλά κι αυτό το στυλ "να-γκαβέ-παράδες" που φορέσατε,δεν μ' αρέσει. Γούστο σας και καμποϋλίκι σας πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις