Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oχι ευχαριστω δεν θα παρω...:lol:

Σιγουρα θα υπαρχει ενα μικρο ρισκο οσο αφορα την ασφαλεια της ..παρολο που υποθετω οτι θα υπαρχουν ειδικοι αισθητηρες...

Ασε...να το σκεφτομαι και να μου κοπει ο υπνος ?? :lol:

Πατροπαραδοτοι τροποι...δηλαδη ωραιες ζεστες κουβερτουλες της γιαγιας..και μια πολυ θερμη γυναικα...:-D

Χρονια πολλα !!

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.

ααα :-D εχω να σου προτεινω και γατο (αρσενικο, στειρωμενο και να γουργουριζει) ειναι πιο οικολογικος απο ο,τιδηποτε ηλεκτρικο και κοστιζει λιγοτερο απο μια γυναικα (και σε χρημα και σε ψυχικη οδυνη) ;)

Δημοσ.
ααα :-D εχω να σου προτεινω και γατο (αρσενικο, στειρωμενο και να γουργουριζει) ειναι πιο οικολογικος απο ο,τιδηποτε ηλεκτρικο και κοστιζει λιγοτερο απο μια γυναικα (και σε χρημα και σε ψυχικη οδυνη) ;)

Το κρεβατι μου το μοιραζομαι μονο με θηλυκα !! :-D

Προς το παρον εχω μια ''γατα''...και σαν κοιμομονουνα τη νυχτα μου χωνε βαθια τα νυχια...που λεει και το ασμα...:lol:

Δημοσ.

Για να το λες αυτό προφανώς δεν έχει τύχει να ξαπλώσεις πάνω σε γάτο την ώρα που κοιμάσαι.

Ξυπνητήρια και μαλακίες...

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ακούσει πως η ηλεκτρική κουβέρτα χρησιμεύει για υπόστρωμα.

χρησιμοποιείται κυρίως για να ζεστάνει το κρεβάτι αρχικά και μετά βγαίνει απ' την πρίζα.

Δημοσ.

μια χαρα ειναι...δεν νομιζω να χουν συμβει ατυχηματα.

φτανει μην το αφηνεις ολο το βραδυ ανοιχτο κ εσυ κοιμασε.

απ οσο ξερω dream kati λεγεται η εταιρια κ κανει κ εξαγωγες...

Δημοσ.

Εγώ έχω μια και είναι τρέλα. Αλλά δεν ξέρω τι μαγνητικά πεδία δημιουργούνται με τους αγωγούς που έχει μέσα.

Φέτος το σκέφτομαι αν θα τη βάλω. Είναι τέλεια όμως για προθέρμανση κρεβατιού.

Δημοσ.

Για προθέρμανση είναι τέλεια. Μόνο ως υπόστρωμα την έχω δει. Αλλά κάνει θαύματα. Ειδικά αν μένεις - φιλοξενείσαι σε περιοχές με μεγάλο υψόμετρο ή δεν έχεις θέρμανση ή σου την κλείνουν από της 8μμ, γιατί όλοι οι άλλοι στην πολυκατοικία κοιμούνται από της 9μμ :-(

Δημοσ.

λοιπον, μεχρι τωρα εχω δει δυο διαφορετικες μαρκες και οι δυο σε υποστρωμα, και οι δυο περιπου στην ιδια τιμη (γυρω στα 80-κατι ευρω η διπλη). και εγω εχω καταληξει πως η καλυτερη χρηση τους ειναι για προ-θερμανση και σκοπευω να την παιρνω μαζι μου στο σπιτι μας στο νησι που δεν εχει θερμανση. αλλα εχω ακουσει οτι στο εξωτερικο υπαρχει κατι και σε σκεπασμα.

και μεσα στα υπερ του γατου ξεχασα να αναφερω οτι ειναι και τελειο ξυπνητηρι ;)

Δημοσ.

και μεσα στα υπερ του γατου ξεχασα να αναφερω οτι ειναι και τελειο ξυπνητηρι ;)

Ναι ξέρω ... Στις 5 το πρωί να έρχεται και να σου γλείφει τα αυτιά για να ξυπνήσεις , να τον ταΐσεις και να του ανοίξεις να την κάνει...:mad:

Όσο για την κουβέρτα...

Την βάζεις όπως θες. Και την κλείνεις όταν ζεστάνει (πριν ξαπλώσεις).

Αν την αφήσεις αναμμένη απλά θα σκάσεις από τη ζέστη...

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα γιατί σκέφτομαι να αγοράσω ηλεκτρική κουβέρτα και θα ήθελα τη γνώμη όσων γνωρίζουν...σε τι τιμές κυμαίνεται μια καλή για διπλό κρεβάτι;Είναι ασφαλής και σε ποια μαγαζιά θα προτείνατε να κοιτάξω;

Δημοσ.

εγω θα επελεγα οσες εχουν πολλα χρονια εγγυηση...απ οτι βλεπω υπαρχουν 2-3

https://www.google.gr/#q=ηλεκτρικη+κουβερτα

https://www.google.gr/#q=ηλεκτρικη+κουβερτα+5+%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1

η dream που χα παρει πριν χρονια ειναι http://www.dream.com.gr/http://www.dreamin.gr/

Δημοσ.

Ξεθάβω το θέμα γιατί σκέφτομαι να αγοράσω ηλεκτρική κουβέρτα και θα ήθελα τη γνώμη όσων γνωρίζουν...σε τι τιμές κυμαίνεται μια καλή για διπλό κρεβάτι;Είναι ασφαλής και σε ποια μαγαζιά θα προτείνατε να κοιτάξω;

έχω πάρει ένα διπλο υποστρωμα το οποιο ειναι φτιαγμένο σε μια εταιρεία στη Λήμνο (!) με όλες τις πιστοποιήσεις του και 3 χρόνια εγγυηση. Δεν εχω μαρκα κλπ αλλα ψαξτο, αξίζει! Είχα δώσει γυρω στο 50αρικο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...