villasg Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εχω πει απειρες φορες στο νημα αυτο : ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Εμμανουήλ Μπενάκη 5 Επεξ/σία 17 Ιουλίου από villasg 1
VonLoutsos Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου 1 hour ago, villasg said: Μια και το ειπες το εψαξα , δεν εχω βαλει τηλεφωνο αν και το ζηταει Ακυρο λαθος εχω βαλει αλλα δεν θυμαμαι πως , μηπως το πηρε αυτοματα απο τον λογαριασμο amazon.de ? δεν ξερω τια να σου πω . Απο PC εκανα το λογαριασμο αν βοηθαει Εμένα αυτό το not now δεν το βγάζει. Δοκίμασα και από άλλον browser αλλά τίποδα. Θα δω και από άλλο pc μπας και....Ευχαριστώ!
Dante80 Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου Ας βάλουμε μια εδώ και το τελευταίο αγροτεμάχιο. Από Ελβετία αυτή την φορά, φτηνούλι και άκρως καλοκαιρινό. Το μπορντοροδοκόκκινο γενικά μου αρέσει και το κυνηγάω, οπότε με το που βγήκε αυτό δεν θα μου την γλύτωνε με τπτ. Κλασσικά είναι ρολόι που φοριέται μεγαλύτερο από τις διαστάσεις του, και η γωνία λήψης της φωτογραφίας το δείχνει ακόμα μεγαλύτερο. Αλλά τελικά κάθεται μια χαρά στον καρπό από κοντά (δεν ξεπερνάνε τα lugs αριστερά, δεξιά, είναι πολύ άνετο το μπρασελέ κλπ). Ένα λουράκι θέλει τώρα, και έτοιμο για μπλουμ! 13
Neo4 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Καλημέρα, Ψάχνω δώρο για τη γυναίκα μέχρι 300€ στο στυλ των παρακάτω, κατά προτίμηση χωρίς φανταχτερά «πετράδια» στο καντράν. Από όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι που να μου τραβήξει το μάτι. Έχει κανείς να προτείνει κάποιο;
MISKIN Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Εγώ της πήρα ένα Henry Archer https://henryarcher.com/en-eu/collections/sekvens-petite/products/petite-dag?variant=44512762757413 Το δερμάτινο λουράκι είναι λίγο μάπα, πάρε το καλύτερα με μπρασελέ 1
MiKe-Dee Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Νέο αγροτεμάχιο, είπα να παίξω έτσι γιατί λυπάμαι ειδικά τώρα με θάλασσες, άμμους, χωράφια κ.λπ. να φοράω τα άλλα. 10
Grim Ripper Δημοσ. Πέμπτη στις 04:25 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:25 μμ Όταν πηγαίνεις για διακοπές στο χωριό και ο πατέρας σου σου δείχνει κάποια παλιά του ρολόγια. 😂 (μόνο το πρώτο φαίνεται να έχει κολλήσει και δεν λειτουργεί καθόλου, τα άλλα δύο με λίγο κούνημα ξεκίνησαν να δουλεύουν) 8
Neo4 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:35 μμ (επεξεργασμένο) Νέο μέλος στη σειρά Tsuyosa της Citizen σε εκπληκτικό χρωματισμό. Edit: 8,000 pieces worldwide. Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:40 μμ από Neo4 7 1
Dante80 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:27 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:27 μμ (επεξεργασμένο) Πανέμορφο. Ο κωδικός είναι ο NJ0200-50E για όποιον ενδιαφέρεται, και μιλάμε για τα νέα μικρά Tsuyosa. Είναι δλδ 37mm το συγκεκριμένο. Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:27 μμ από Dante80
Helionar Δημοσ. Παρασκευή στις 04:19 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:19 μμ Πολύ ωραίο το grainy / sandstone στυλ στο dial. Me likey. 1
Neo4 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Spoiler Τελικά αφού δεν βρήκα κάτι που να μου αρέσει ιδιαίτερα και με τη βοήθεια ενός κουπονιού, ανέβηκα λίγο στην τιμή και πήρα αυτό Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Neo4 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα