MiKe-Dee Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Dante80 είπε Ομορφιές! Πως βρίσκεις το μπρασελέ; Διάβαζα πως το αναβάθμισαν σε σχέση με τα απλά 5KX. Μου φαίνεται πολύ φασαριόζικο, πολλά κλίκι κλίκι . Επίσης μου έκανε εντύπωση που η στεφάνη, δεν κάνει κλίκι κλίκι, είναι απλά περιστεφόμενη, σα να κάνει slide . Είναι η έκδοση SBSC019 (JDM). 1
nvel Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 28 λεπτά πριν, MiKe-Dee είπε Επίσης μου έκανε εντύπωση που η στεφάνη, δεν κάνει κλίκι κλίκι, είναι απλά περιστεφόμενη, σα να κάνει slide δεν έχει κλικ γιατί δεν είναι για μέτρηση χρόνου, δεν θα γίνει κάτι αν περιστραφεί κατά λάθος. 1
Dante80 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 40 minutes ago, MiKe-Dee said: Επίσης μου έκανε εντύπωση που η στεφάνη, δεν κάνει κλίκι κλίκι, είναι απλά περιστεφόμενη, σα να κάνει slide . Θέλεις να περιστρέφεται και προς τις δυο πλευρές, σε αντίθεση με την καταδυτική στεφάνη που πρέπει υποχρεωτικά να στρέφεται μόνο αριστερόστροφα. To ότι δεν κάνει κλικ είναι κάτι διαφορετικό. Υπάρχουν ελατήρια που το επιτρέπουν (παράδειγμα), αλλά συνήθως αυτές οι στεφάνες πρέπει να έχουν μόνο 24 κλικ για πλήρη περιστροφή (δλδ ένα κλικ για κάθε ώρα), κάτι πιο σπάνιο. Οπότε πολλές φορές (όπως εδώ), αντί να πας σε ακριβότερα ελατήρια και αυλακώσεις (ή ρουλεμάν, σε πιο ακριβά GMT), η στεφάνη είναι απλά friction fitted στην κάσα και κινείται ελεύθερα. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από Dante80 1
Nabuko Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, dtk-386 είπε ένα ταπεινό καθαρό κρυστάλλινο MTP-VD01-5EVUDF από έναν Casio fan. Θα το αγοράσεις? Ή απλά έβαλες τη φωτό επειδή σου άρεσε το ρολόι?
dtk-386 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου το εχω παραγγείλει. πρέπει να βάζουμε φωτογραφίες από τα χέρια μας ?? δεν ήξερα ότι είναι όρος συμμετοχής στο θέμα....
Grim Ripper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Μιας και είμαι σε ένα γάμο ας το ξαναβάλω. 😂 4
hawkpilot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Casio DW-300 του 1985. Από τα λίγα που έχουν rating 300M. 40 χρονών και ακόμα δουλεύει άψογα. 9
andreas-d Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Ρολόγια που έχω στην κατοχή μου και πλέον για πολλά χρόνια κάθονται στο ντουλάπι. Ούτε κούρδισμα Ούτε μπαταρία για πολλά χρόνια, λέτε να εχουν χαλάσει.. Το fila δώρο από την γυναίκα μου, το mercedes δώρο απο τον κουνιάδο μου εδώ γερμανία, και το casio της γυναίκας μου απο όταν ήταν φοιτήτρια.. 5
Locke_John Δημοσ. Τρίτη στις 10:01 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:01 πμ Γεια σας. Έχω ένα Seiko ωραίο ρολογάκι που όμως με αλλαγή μπαταρίας δε πήρε μπρος. Πιστεύετε αξίζει να το πάω για επίσημο σέρβις; Κέντρο Αθήνας μένω, υπάρχιε η αντιπροσωπεία Seiko κοντά;
villasg Δημοσ. Τρίτη στις 10:37 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:37 πμ 38 λεπτά πριν, Locke_John είπε Πιστεύετε αξίζει να το πάω για επίσημο σέρβις; Κέντρο Αθήνας μένω, υπάρχιε η αντιπροσωπεία Seiko κοντά; Θα πας στο Βασιλη Στεφανιδη στο κεντρο Εμ.Μπεανκη 5α να κανεις δουλεια 1
Locke_John Δημοσ. Τρίτη στις 10:40 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:40 πμ 2 λεπτά πριν, villasg είπε Θα πας στο Βασιλη Στεφανιδη στο κεντρο Εμ.Μπεανκη 5α να κανεις δουλεια ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω άμεσα.
villasg Δημοσ. Τρίτη στις 01:31 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:31 μμ 2 ώρες πριν, Locke_John είπε ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω άμεσα. Και να μας πεις και εντυπώσεις μετα 1
Locke_John Δημοσ. Τρίτη στις 01:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:38 μμ 6 λεπτά πριν, villasg είπε Και να μας πεις και εντυπώσεις μετα φυσικά. Θα προσπαθήσω να το φτιάξω, κρίμα να κάθεται σε αχρηστία.
mr.Vox Δημοσ. Τρίτη στις 07:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:42 μμ 6 ώρες πριν, Locke_John είπε φυσικά. Θα προσπαθήσω να το φτιάξω, κρίμα να κάθεται σε αχρηστία. Τους κάνουν ένα ας πούμε "ηλεκτροσόκ" και παίρνουν μπροστά. Έχει συμβεί και σε δικό μου. 1
jakis13 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:22 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:22 μμ Νέα JDM προσθήκη: Citizen Promaster Land AT6085-50E 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα