kostakiss Δημοσ. Τρίτη στις 12:28 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:28 πμ 14 minutes ago, dkstopo said: αν ειναι 5αψηφιο το νουμερο μπορείς να κανεις μια καλη αρχή εχω την εντυπωση οτι με 5ψηφιο ισως να ηξερα και μονος την λυση 😛
dkstopo Δημοσ. Τρίτη στις 02:05 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:05 πμ 1 ώρα πριν, kostakiss είπε εχω την εντυπωση οτι με 5ψηφιο ισως να ηξερα και μονος την λυση 😛 Διάλεξε ένα που να λέει Swiss made και συμπλήρωσε τα κενά 😃 1
kostakiss Δημοσ. Τρίτη στις 10:51 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:51 πμ Πέρα από τη πλάκα, βρέθηκα με ένα ρολόι και επειδή ήθελα.να το ψάξω ζήτησα πιστωτικο το οποίο έχει ισχύ για ένα χρόνο. Έχω δλδ χρόνο να το ψάξω, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν θελω να επένδυσω στο κεφάλαιο "ρολόι".
Dante80 Δημοσ. Τρίτη στις 10:55 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:55 πμ (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, kostakiss said: Πέρα από τη πλάκα, βρέθηκα με ένα ρολόι και επειδή ήθελα.να το ψάξω ζήτησα πιστωτικο το οποίο έχει ισχύ για ένα χρόνο. Έχω δλδ χρόνο να το ψάξω, το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν θελω να επένδυσω στο κεφάλαιο "ρολόι". Πόσο είναι το πιστωτικό; Και πόσα θα σκεφτόσουν να δώσεις για ρολόι; Επεξ/σία Τρίτη στις 10:56 πμ από Dante80
kostakiss Δημοσ. Τρίτη στις 11:41 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:41 πμ 44 minutes ago, Dante80 said: Πόσο είναι το πιστωτικό; Και πόσα θα σκεφτόσουν να δώσεις για ρολόι; Το πιστωτικο είναι 300€ και θα σκεφτόμουν να δώσω έως 500-700 για κατι διαχρονικό και αξιόπιστο εφόσον δεν μπορώ να το εκμετάλλευτω αλλιώς πχ να πάρω κάποιο κόσμημα. 1
imr Δημοσ. Τρίτη στις 12:15 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:15 μμ 31 minutes ago, kostakiss said: Το πιστωτικο είναι 300€ και θα σκεφτόμουν να δώσω έως 500-700 για κατι διαχρονικό και αξιόπιστο εφόσον δεν μπορώ να το εκμετάλλευτω αλλιώς πχ να πάρω κάποιο κόσμημα. Με αυτά τα χρήματα παίρνεις καλο ρολόι, αλλά όχι κάτι που θα είναι επένδυση η θα δώσεις στα εγγόνια σου. Ένα Tissot prx η ένα seiko 5 gmt είναι 2καλες επιλογές ανάλογα και με το γούστο σου 1 1
avacan23 Δημοσ. Τρίτη στις 12:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:17 μμ https://www.oroloi.gr/orel/roloi-tissot-srv-black-leather-strap-269857-gr κράτα το εξυπνο ρολοι και πάρε για δώρο αυτό. win-win κατάσταση. τώρα επειδή δεν ξέρω το μαγαζί οι κλασικές επιλογές μέχρι 500 ευρώ είναι 1) citizen tsuyoza 2) seiko 5 3)tisot prx 4) hamilton khaki field και casio -orient Μου άρεσε πολύ σε αυτά λεφτά ενα orient είδα πρόσφατα. https://www.oroloi.gr/orel/roloi-orient-sports-mako-40-automatic-75th-anniversary-limited-edition-269502-gr 1 1
kostakiss Δημοσ. Τρίτη στις 01:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:14 μμ Εν τω μεταξύ το πιστωτικο προέκυψε από την επιστροφή ενός εκ των παραπάνω 👻 Έχω την εντύπωση ότι σχεδιαστικά και από άποψη μεγέθους είμαι πιο κοντά στο seiko 5. Τα υπόλοιπα μου κάνουν πολύ κλασσικά
Nabuko Δημοσ. Τρίτη στις 01:38 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:38 μμ 22 λεπτά πριν, kostakiss είπε Έχω την εντύπωση ότι σχεδιαστικά και από άποψη μεγέθους είμαι πιο κοντά στο seiko 5. Υπάρχει και το seiko prospex σε διάφορες τιμές όμως. Στα λεφτά που θέλεις είναι πχ αυτό σε τυχαίο κατάστημα 2
Dante80 Δημοσ. Τρίτη στις 02:54 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:54 μμ 1 hour ago, kostakiss said: Εν τω μεταξύ το πιστωτικο προέκυψε από την επιστροφή ενός εκ των παραπάνω 👻 Έχω την εντύπωση ότι σχεδιαστικά και από άποψη μεγέθους είμαι πιο κοντά στο seiko 5. Τα υπόλοιπα μου κάνουν πολύ κλασσικά Ωραια. Πες μας και το κατάστημα τώρα, αν έχει site να σου προτείνουμε κάτι από αυτό. Είναι δυστυχώς λόγω του πιστωτικού ο μεγαλύτερος περιορισμός σου. 1
kostakiss Δημοσ. Τρίτη στις 05:55 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:55 μμ 2 hours ago, Dante80 said: Ωραια. Πες μας και το κατάστημα τώρα, αν έχει site να σου προτείνουμε κάτι από αυτό. Είναι δυστυχώς λόγω του πιστωτικού ο μεγαλύτερος περιορισμός σου. Πρόκειται για το tempus. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ο κωδικός αλλά είναι συνεργαζομενη εταιρία μπορεί να γίνει παραγγελία οποιουδήποτε κωδικού. Αλλιώς με βλέπω να δίνω το πιστωτικο 😂 1
dkstopo Δημοσ. Τρίτη στις 06:42 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:42 μμ 42 λεπτά πριν, kostakiss είπε Πρόκειται για το tempus. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ο κωδικός αλλά είναι συνεργαζομενη εταιρία μπορεί να γίνει παραγγελία οποιουδήποτε κωδικού. Αλλιώς με βλέπω να δίνω το πιστωτικο 😂 Πάνε στο δεύτερο τους κατάστημα στο cosmos (οχι σε αυτο που ειναι στις κυλιώμενες) εκει θα βρεις άνετα κάτι για να ξοδέψεις το πιστωτικό.
Dante80 Δημοσ. Τρίτη στις 06:45 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:45 μμ (επεξεργασμένο) 59 minutes ago, kostakiss said: Πρόκειται για το tempus. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ο κωδικός αλλά είναι συνεργαζομενη εταιρία μπορεί να γίνει παραγγελία οποιουδήποτε κωδικού. Αλλιώς με βλέπω να δίνω το πιστωτικο 😂 Μια χαρά. Θα σου βάλω σαν πρόταση μόνο ρολόγια που έχω δοκιμάσει στον καρπό. Για να καλύψεις μόνο το πιστωτικό αυτά τα τρία: https://tempus.gr/product/seiko-essential-time-men/ μπαταρία αλλά ζαφείρι κρύσταλλο και πολύ ωραίο χρώμα καντράν. https://tempus.gr/product/seiko-5-sports-automatic/ εξαιρετικό φτηνό αυτόματο field day-date. https://tempus.gr/product/seiko-5-sports-3/ το dressKX σε phantom grey, τρομακτικά ευέλικτο φτηνό αυτόματο GADA Επεξ/σία Τρίτη στις 06:55 μμ από Dante80 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα