Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετε,

Πολυ ωραιο θεμα, τυχαια επεσα πανω του. Μου αρεσει αυτο το ρολοι. Μηπως ξερει καποιος πως μπορω, απο που, να το αγορασω? Εκει που το βρηκα λεει Ελλαδα δεν στελνει. Ιδανικα θα ηθελα καποιον ευκολο τροπο, να ειναι ολα μεσα στην τιμη, ωστε να μην τρεχω σε τελωνεια και λοιπα μιας και δεν ειμαι ιδιαιτερα σχετικος. 

Ευχαριστω!

• Like 1
  • Απαντ. 8,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Dimitris.S είπε

Χαιρετε,

Πολυ ωραιο θεμα, τυχαια επεσα πανω του. Μου αρεσει αυτο το ρολοι. Μηπως ξερει καποιος πως μπορω, απο που, να το αγορασω? Εκει που το βρηκα λεει Ελλαδα δεν στελνει. Ιδανικα θα ηθελα καποιον ευκολο τροπο, να ειναι ολα μεσα στην τιμη, ωστε να μην τρεχω σε τελωνεια και λοιπα μιας και δεν ειμαι ιδιαιτερα σχετικος. 

Ευχαριστω!

Ασφαλες και χωρις τελωνεια 

https://www.chrono24.com.gr/seiko/seiko-seiko-selection-radio-control-sbtm317-jdm-395mm-100m-wr-sapphire-crystal-sapphire-crystal--id35032175.htm

Επεξ/σία από villasg
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπόψιν @Dimitris.S, μπορείς να το πάρεις και απευθείας από τον Ισπανό (είναι γνωστός έμπορος) για ακόμα πιο φθηνότερα. Γλυτώνεις έτσι τα έξοδα του Chrono24.

https://www.watches111.com/reloj-radio-control-solar-hombre-Seiko-Selection-SBTM317-JDM-39-5mm-100m-WR-cristal-de-zafiro-correa-de-acero-JDM-Mercado-interior-japonés-Hecho-en-Japón-p673581190

------------

Ας βάλουμε μια και το τελευταίο αγροτεμάχιο, δυστυχώς όμως αυτό πάει απευθείας για αγγελία. Αν και όμορφο, πέρασε αλλά δεν ακούμπησε.

3I2BYEu.jpg

OsZ4Y6p.jpg

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 6
Δημοσ.

Σας ευχαριστω πολυ παιδια! Θα τα μελετησω μολις επιστρεψω σπιτι! Μαλλον θα προτιμησω αγορα κατευθειαν απο τον Ισπανο λογω χαμηλοτερης τιμης! Ειναι ασφαλες λετε, σωστα? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Dimitris.S said:

Σας ευχαριστω πολυ παιδια! Θα τα μελετησω μολις επιστρεψω σπιτι! Μαλλον θα προτιμησω αγορα κατευθειαν απο τον Ισπανο λογω χαμηλοτερης τιμης! Ειναι ασφαλες λετε, σωστα? 

@Dimitris.SΕίναι ακριβώς το ίδιο κατάστημα, απλά δεν περνάς μέσα από το Chrono24 οπότε γλυτώνεις το 9% που τον χρεώνει.

Έχω αγοράσει απευθείας από τον Ισπανό (και έχουν αγοράσει και άλλοι). Είναι λίγο αργός με τα JDM (ένα δεκαήμερο πριν στείλει) αλλά 100% συνεπής και σοβαρός.

Το ρολογάκι που κοιτάς φίλε Δημήτρη το έχω αγοράσει δύο φορές, είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του. Τώρα το έχω σε πράσινο, παλαιότερα το είχα σε μαύρο.

3Va8M59.jpg

Νομίζω πως σε μαύρο μόνο έχει βουρτσισμένο το μπέζελ, όλα τα άλλα χρώματα έχουν γυαλισμένη την στεφάνη.

xWp0WmB.jpg

Είμαι σίγουρος πως θα το χαρείς, βουρ!

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dante80 είπε

@Dimitris.SΕίναι ακριβώς το ίδιο κατάστημα, απλά δεν περνάς μέσα από το Chrono24 οπότε γλυτώνεις το 9% που τον χρεώνει.

Έχω αγοράσει απευθείας από τον Ισπανό (και έχουν αγοράσει και άλλοι). Είναι λίγο αργός με τα JDM (ένα δεκαήμερο πριν στείλει) αλλά 100% συνεπής και σοβαρός.

Το ρολογάκι που κοιτάς φίλε Δημήτρη το έχω αγοράσει δύο φορές, είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του. Τώρα το έχω σε πράσινο, παλαιότερα το είχα σε μαύρο.

3Va8M59.jpg

Τοση ωρα ενω και ημουν φουλ αποφασισμενος για το λευκο ειδα το πρασινακι (σου) και εχω παθει πλακα! 😳 Ποσο ομορφο και αυτο ρε γμτ! Αντε τωρα ξανα απο την αρχη να αποφασισω ποιο μου αρεσει περισσοτερο.. Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη🙏

• Haha 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Dimitris.S είπε

Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη🙏

Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις ανάμεσα σε 2 τότε η λύση είναι μία. Τα αγοράζεις και τα 2. 

• Haha 3
Δημοσ.
50 minutes ago, Dimitris.S said:

Τοση ωρα ενω και ημουν φουλ αποφασισμενος για το λευκο ειδα το πρασινακι (σου) και εχω παθει πλακα! 😳 Ποσο ομορφο και αυτο ρε γμτ! Αντε τωρα ξανα απο την αρχη να αποφασισω ποιο μου αρεσει περισσοτερο.. Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη🙏

Αν σε βοηθάει σε κάτι, ο Ισπανός δεν έχει το πράσινο καθόλου.

• Sad 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Αν σε βοηθάει σε κάτι, ο Ισπανός δεν έχει το πράσινο καθόλου.

Ναι ρε γμτ και απο οσο μπορω να δω, δεν παιζει πουθενα.. Κριμα, μου αρεσε πολυ! Τι ηθελες και μου το εδειξες!😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα παίδες, πολύ καλός φίλος δίνει Rolex Datejust 41mm του 2021 με Wimbledon dial ref.126300 για να πάει σε κάτι πάλι Rolex αλλά με πενταπλάσια τιμή..

Μου πρότεινε να το αγοράσω, αλλά θέλω να ξέρω μία δίκαιη τιμή και για τους δυο μας. 

Επίσης, κάθε πόσα χρόνια χρειάζεται service και ποιο το κόστος του;

Πρόκειται γι' αυτό.

s-l1600.jpg

Επεξ/σία από bill_viper
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, bill_viper said:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα παίδες, πολύ καλός φίλος δίνει Rolex Datejust 41mm του 2021 με Wimbledon dial ref.126300 για να πάει σε κάτι πάλι Rolex αλλά με πενταπλάσια τιμή..

Μου πρότεινε να το αγοράσω, αλλά θέλω να ξέρω μία δίκαιη τιμή και για τους δυο μας. 

Εξαρτάται από το ρολόι και το σετ (σε τι κατάσταση είναι η κάσα και το μπρασελέ, αν έχει το κουτί και τα χαρτιά του, αν έχει όλους τους κρίκους στο μπρασελέ, αν έχει περάσει service στην επίσημη με πιστοποίηση, αν έχει γυαλιστεί μετά την αγορά κλπ).

Για το συγκεκριμένο ref, νομίζω πως κάτι κάτω από το δεκάρικο θα ήταν τίμιο και για τους δύο σας, με δεδομένο πως είναι καλός φίλος.

Για θέματα service, η επίσημη δίνει περίπου μια στην δεκαετία για τον 3235, εξαρτάται πάντα και από την χρήση βέβαια. Νομίζω πως στην Σταδίου ζητάνε γύρω στα 750€ τον τελευταίο καιρό.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το chatgpt είναι "φίλος" σου:

Αναφορά σε κείμενο

Η τιμή ενός μεταχειρισμένου Rolex Datejust 41mm με καντράν "Wimbledon" (ref. 126300) του 2021 κυμαίνεται ανάλογα με την κατάσταση, την πληρότητα του σετ (κουτί, έγγραφα) και τον πωλητή. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες αγγελίες στην Chrono24, οι τιμές για μοντέλα του 2021 κυμαίνονται περίπου από 8.987 € έως 10.900 €. 

Για παράδειγμα, ένα κομμάτι του 2021 σε πολύ καλή κατάσταση, με πλήρες σετ (κουτί και έγγραφα), προσφέρεται από επαγγελματία πωλητή στη Γαλλία στα 10.900 € . Αντίστοιχα, ιδιώτης πωλητής στην Ιταλία διαθέτει το ίδιο μοντέλο με πλήρες σετ στα 8.987 €, με τιμή διαπραγματεύσιμη . 

Επεξ/σία από dtk-386
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 hours ago, bill_viper said:

Πρόκειται γι' αυτό.

s-l1600.jpg

https://www.wmltime.com/page/2/

• Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dante80 είπε

Εξαρτάται από το ρολόι και το σετ (σε τι κατάσταση είναι η κάσα και το μπρασελέ, αν έχει το κουτί και τα χαρτιά του, αν έχει όλους τους κρίκους στο μπρασελέ, αν έχει περάσει service στην επίσημη με πιστοποίηση, αν έχει γυαλιστεί μετά την αγορά κλπ).

Για το συγκεκριμένο ref, νομίζω πως κάτι κάτω από το δεκάρικο θα ήταν τίμιο και για τους δύο σας, με δεδομένο πως είναι καλός φίλος.

Για θέματα service, η επίσημη δίνει περίπου μια στην δεκαετία για τον 3235, εξαρτάται πάντα και από την χρήση βέβαια. Νομίζω πως στην Σταδίου ζητάνε γύρω στα 750€ τον τελευταίο καιρό.

Επίσης αν δεν έχει fluted bezel (όπως στη φώτο) είναι πιο φθηνό. Καινούργιο αυτό το ρολόι κάνει κοντά στα 12k (δεν εννοώ στον τιμοκατάλογο). Δες το λίγο πάντως και στο χέρι σου, γιατί το 41 είναι λίγο γκουμούτσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...