Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, Psyber said:

Έχω Seiko 5 και το μπρασελέ του είναι υποδειγματικό.

Ποιο 5αράκι αν επιτρέπεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και μιλάμε για 5αράκι, να το δικό μου SRPD.

spacer.png7auBWLg.jpega0Pbru8.jpegU99og3R.jpegmmdfpTN.jpegTEXgtTc.jpegzotqwJE.jpeg9fm5ib6.jpeg

Επεξ/σία από Silkcut
  • Like 8
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε

τα ρολόγια που η κορώνα είναι λοξά κι όχι στις 3, στο λαιμό μου κάθονται. Κατά τα άλλα πανέμορφο :) 

The name "Seiko 5" referred to the five key features that the watch promised: an automatic winding mechanism, water resistance, a day and date display, a durable case, and a recessed crown at the 4 o'clock position. One of the things that make the Seiko 5 so popular is its design.

• Like 2
Δημοσ.
24 minutes ago, mr.Vox said:

The name "Seiko 5" referred to the five key features that the watch promised: an automatic winding mechanism, water resistance, a day and date display, a durable case, and a recessed crown at the 4 o'clock position. One of the things that make the Seiko 5 so popular is its design.

Συμφωνώ και με τους 2. Είναι περίεργο μέχρι να το συνηθίσεις αλλά είναι και εργονομικά προσεγμένη αυτή η τοποθέτηση της κορώνας. Το seiko 5 είναι κλασικό και το προτείνω ανεπιφύλακτα για αγορά.

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, mr.Vox said:

μωρέ καταλαβαίνω ότι υπάρχει κόσμος που τους αρέσει, εμένα δε μου αρέσει :P Επίσης αυτά τα 5 key features δεν ξέρω πόσο ακριβή είναι, διότι π.χ. SNKL05, SNKM41

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κάμποσο καιρό που δεν έχω ποστάρει..

εντιτ, πως μπήκε έτσι..

1000005593β.jpg

Επεξ/σία από Lousy Offcomer
  • Like 9
Δημοσ.
Στις 11/5/2025 στις 8:03 ΠΜ, Dante80 είπε

Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!

ntoYXzZ.jpeg

j3HKA8x.jpeg

Πανέμορφο! Ποιό μοντέλο είναι;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω αυτό το Seiko κάπου 10 χρόνια, το είχα παρατημένο και έχει τελειώσει η μπαταρία.

Μου είχαν αφαιρέσει στο κατάστημα 3 κομμάτια απο τον μπρασελέ γιατί ήταν μεγάλο, αλλά και πάλι χωράει ο δείκτης του άλλου χεριού κάτω απο τον καρπό, το ρολόι κατεβαίνει αρκετά προς το χέρι.Δεν θυμάμαι αν είχαμε δοκιμάσει να αφαιρέσουμε ακόμα 1 κομμάτι, θα πρέπει να το δοκιμάσω.

Είναι το μοντέλο 7T92-OHEO, αλλά έχει διαφορετικό κούμπωμα απο τα άλλα παρόμοια μοντέλα.Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν λουράκια για αυτό τον ρολόι;Μπορεί να υπάρχουν, αλλά να μένει αναγκαστικά το κομμάτι μπρασελέ στο τέλος που ενώνεται με το ρολόι;

Επίσης πόσο είναι, 40 mm;

20250512_180033-1.jpg

20250512_193812-1.jpg

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

αλλά να μένει αναγκαστικά το κομμάτι μπρασελέ στο τέλος που ενώνεται με το ρολόι;

Απ' ότι βλέπω έχει και αυτό τρύπα για αφαίρεση του πίρου οπότε λογικά αφαιρείται όλο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Απ' ότι βλέπω έχει και αυτό τρύπα για αφαίρεση του πίρου οπότε λογικά αφαιρείται όλο. 

Ναι, λογικά αφαιρείται, αλλά εννοώ ότι αν υπάρχουν λουριά, μήπως κουμπώνουν μόνο με αυτό το τελευταίο κομμάτι.Θα ρωτήσω στο κατάστημα που το είχα πάρει, νομίζω ότι είναι ακόμα ανοιχτό, αλλιώς θα ρωτήσω αλλού.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...