Dante80 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 2 hours ago, Psyber said: Έχω Seiko 5 και το μπρασελέ του είναι υποδειγματικό. Ποιο 5αράκι αν επιτρέπεται;
Silkcut Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μιας και μιλάμε για 5αράκι, να το δικό μου SRPD. Επεξ/σία 9 Μαϊου από Silkcut 8
foniki_melitzana Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου τα ρολόγια που η κορώνα είναι λοξά κι όχι στις 3, στο λαιμό μου κάθονται. Κατά τα άλλα πανέμορφο 1
mr.Vox Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 4 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε τα ρολόγια που η κορώνα είναι λοξά κι όχι στις 3, στο λαιμό μου κάθονται. Κατά τα άλλα πανέμορφο The name "Seiko 5" referred to the five key features that the watch promised: an automatic winding mechanism, water resistance, a day and date display, a durable case, and a recessed crown at the 4 o'clock position. One of the things that make the Seiko 5 so popular is its design. 2
Psyber Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 24 minutes ago, mr.Vox said: The name "Seiko 5" referred to the five key features that the watch promised: an automatic winding mechanism, water resistance, a day and date display, a durable case, and a recessed crown at the 4 o'clock position. One of the things that make the Seiko 5 so popular is its design. Συμφωνώ και με τους 2. Είναι περίεργο μέχρι να το συνηθίσεις αλλά είναι και εργονομικά προσεγμένη αυτή η τοποθέτηση της κορώνας. Το seiko 5 είναι κλασικό και το προτείνω ανεπιφύλακτα για αγορά. 2
foniki_melitzana Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 2 hours ago, mr.Vox said: The name "Seiko 5" referred to the five key features that the watch promised: an automatic winding mechanism, water resistance, a day and date display, a durable case, and a recessed crown at the 4 o'clock position. One of the things that make the Seiko 5 so popular is its design. μωρέ καταλαβαίνω ότι υπάρχει κόσμος που τους αρέσει, εμένα δε μου αρέσει Επίσης αυτά τα 5 key features δεν ξέρω πόσο ακριβή είναι, διότι π.χ. SNKL05, SNKM41 1
Lousy Offcomer Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) Έχω κάμποσο καιρό που δεν έχω ποστάρει.. εντιτ, πως μπήκε έτσι.. Επεξ/σία 10 Μαϊου από Lousy Offcomer 9
Lousy Offcomer Δημοσ. 11 Μαϊου Δημοσ. 11 Μαϊου Επειδή βαριέμαι μία-μία, εδώ η seiko συλλογή μου. Όλα μεταξύ 2006 με 2011. 15
Bomber-21 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Στις 11/5/2025 στις 8:03 ΠΜ, Dante80 είπε Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες! Πανέμορφο! Ποιό μοντέλο είναι; 1
Dante80 Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Bomber-21 said: Πανέμορφο! Ποιό μοντέλο είναι; Είναι το Seiko Selection SBTH001 Επεξ/σία 12 Μαϊου από Dante80 3
AntiCambeR Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εχω αυτό το Seiko κάπου 10 χρόνια, το είχα παρατημένο και έχει τελειώσει η μπαταρία. Μου είχαν αφαιρέσει στο κατάστημα 3 κομμάτια απο τον μπρασελέ γιατί ήταν μεγάλο, αλλά και πάλι χωράει ο δείκτης του άλλου χεριού κάτω απο τον καρπό, το ρολόι κατεβαίνει αρκετά προς το χέρι.Δεν θυμάμαι αν είχαμε δοκιμάσει να αφαιρέσουμε ακόμα 1 κομμάτι, θα πρέπει να το δοκιμάσω. Είναι το μοντέλο 7T92-OHEO, αλλά έχει διαφορετικό κούμπωμα απο τα άλλα παρόμοια μοντέλα.Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν λουράκια για αυτό τον ρολόι;Μπορεί να υπάρχουν, αλλά να μένει αναγκαστικά το κομμάτι μπρασελέ στο τέλος που ενώνεται με το ρολόι; Επίσης πόσο είναι, 40 mm; Επεξ/σία 12 Μαϊου από AntiCambeR 1
Nabuko Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε αλλά να μένει αναγκαστικά το κομμάτι μπρασελέ στο τέλος που ενώνεται με το ρολόι; Απ' ότι βλέπω έχει και αυτό τρύπα για αφαίρεση του πίρου οπότε λογικά αφαιρείται όλο.
AntiCambeR Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Απ' ότι βλέπω έχει και αυτό τρύπα για αφαίρεση του πίρου οπότε λογικά αφαιρείται όλο. Ναι, λογικά αφαιρείται, αλλά εννοώ ότι αν υπάρχουν λουριά, μήπως κουμπώνουν μόνο με αυτό το τελευταίο κομμάτι.Θα ρωτήσω στο κατάστημα που το είχα πάρει, νομίζω ότι είναι ακόμα ανοιχτό, αλλιώς θα ρωτήσω αλλού.
Dante80 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Σούμα σχετικά περιεκτική για την κατάσταση αυτή την στιγμή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα