Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Psyber είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Λογικά μπορώ να πάω από το κατάστημα να το δω

32 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Ποιο είναι το budget σου ακριβώς για χρονογράφο που θες; Επίσης, τι χρώμα moonswatch κοιτάζεις;

Στο χιλιάρικο υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές, μια από πολύ καλή μπήκε στο παραπάνω ποστ. 

Σκέψου λίγο περισσότερο, ξέρεις αν στον κολλητό αρέσει κάποιο συγκεκριμένο χρώμα; Ομάδα; Επίσης, με τι ασχολείται; 

Γενικά είναι ολυμπιακός αλλά δεν ασχολείται πολύ. Αγαπημένο χρώμα θα έλεγα το μπλε και οι αποχρώσεις του. Προγραμματιστής είναι, όπως και εγώ.

Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Το μέγεθος πώς θα το βρω αν είναι οκ?

• Like 2
  • Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, BlackRose56 said:

μέχρι 300 το budget, αν τώρα βρεθεί κανέναν με 320-350, θα κάνω την υπέρβαση.

Κύριος για καθημερινά το θέλω.

Το πράσινο μπλε mission to Earth κοιτάω συγκεκριμένα.

Ρίξε μια ματιά από κοντά στα κάτωθι, είναι εντός budget για αγορά Αθήνα κέντρο. 

hZ8pcHb.jpeg

c4XaG2y.jpeg

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, BlackRose56 said:

μέχρι 300 το budget, αν τώρα βρεθεί κανέναν με 320-350, θα κάνω την υπέρβαση.

Κύριος για καθημερινά το θέλω.

Το πράσινο μπλε mission to Earth κοιτάω συγκεκριμένα.

Είναι ωραία ρολόγια, ωστόσο έχουν γίνει αναφορές ότι ξεφάβουν.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, jimakos234 said:

Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Λογικά μπορώ να πάω από το κατάστημα να το δω

Γενικά είναι ολυμπιακός αλλά δεν ασχολείται πολύ. Αγαπημένο χρώμα θα έλεγα το μπλε και οι αποχρώσεις του. Προγραμματιστής είναι, όπως και εγώ.

Σε γενικές γραμμές, αν δεν είναι πολύ ψηλός/λεπτός/εύσωμος κλπ τα περισσότερα ρολόγια θα του κάνουν. Δεν είναι εύκολο να τσεκάρεις μέγεθος καρπού χωρίς να καρφωθείς. 

Το PRX που μπήκε παραπάνω είναι ταμάμ, αλλά κάτω ράφι μηχανισμός για Tissot, μπορείς λίγο καλύτερα στο budget σου. Θα σου πρότεινα στην ίδια εταιρία το Heritage COSC που έχει λουράκι + μπρασελέ. 

h7r2EZ4.png

Μια ακόμα επιλογή εντός budget, 

yWXVMHs.jpeg

και μια τρίτη σαν outsider, αλλά Limited Edition

iOtdnL0.jpeg

Σε κάθε περίπτωση, βίο ανθόσπαρτο εύχομαι! Καλές αγορές!

Επεξ/σία από Dante80
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psyber είπε

Είναι ωραία ρολόγια, ωστόσο έχουν γίνει αναφορές ότι ξεφάβουν.

Ναι αυτό με κρατάει πίσω. Βλέπω επίσης AVI-8 και triwa, θα ψάξω λίγο ακόμα να δω.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dante80 είπε

Σε γενικές γραμμές, αν δεν είναι πολύ ψηλός/λεπτός/εύσωμος κλπ τα περισσότερα ρολόγια θα του κάνουν. Δεν είναι εύκολο να τσεκάρεις μέγεθος καρπού χωρίς να καρφωθείς. 

Το PRX που μπήκε παραπάνω είναι ταμάμ, αλλά κάτω ράφι μηχανισμός για Tissot, μπορείς λίγο καλύτερα στο budget σου. Θα σου πρότεινα στην ίδια εταιρία το Heritage COSC που έχει λουράκι + μπρασελέ. 

h7r2EZ4.png

Μια ακόμα επιλογή εντός budget, 

yWXVMHs.jpeg

και μια τρίτη σαν outsider, αλλά Limited Edition

iOtdnL0.jpeg

Σε κάθε περίπτωση, βίο ανθόσπαρτο εύχομαι! Καλές αγορές!

Υπεροχα θα πω ολα. Ιδανικα τα 2 τελευταια, το SEIKO και το citizen μου αρεσουν πολυ. Το citizen 1 κλικ παραπανω νομιζω.
Οσο το κοιταω τοσο πιο ωραιο  μου φαινεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 minutes ago, jimakos234 said:

Υπεροχα θα πω ολα. Ιδανικα τα 2 τελευταια, το SEIKO και το citizen μου αρεσουν πολυ. Το citizen 1 κλικ παραπανω νομιζω.
Οσο το κοιταω τοσο πιο ωραιο  μου φαινεται

Έχουν και τα τρία κάτι το ιδιαίτερο και διαφορετικό. 

1. Το Tissot έχει για μένα την καλύτερη μηχανή από τα τρία, την γνωστή ΕΤΑ 2824-2 σε έκδοση χρονομέτρου. Αν και έχει μικρότερο απόθεμα ενέργειας σε σχέση με τα άλλα δύο (και δεν έχει ημερομηνία), είναι με διαφορά η πιο σταθερή και ακριβής μηχανή αν θέλει ο φίλος να φοράει το ρολόι συχνά. Και έχει και πιστοποίηση για αυτό. Το καντράν με τις μπλε λεπτομέρειες είναι πανέμορφο από κοντά, ενώ είναι και το μόνο ρολόι που έχει στην συσκευασία και μπρασελέ, και λουράκι. Και τα δύο έχουν σύστημα γρήγορης αλλαγής, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις κάποιο εργαλείο. 

2. Το συγκεκριμένο Sharp Edged της SEIKO είναι εκτός παραγωγής πλέον, αλλά συνεχίζει να αποτελεί πολύ αξιόπιστη επιλογή "για όλες τις δουλειές" στα λεφτά του. Ο λόγος που το έβαλα είναι πως το κρύσταλλο του έχει καταφανώς την καλύτερη αντιανακλαστική επίστρωση από τα τρία, με αποτέλεσμα να το κάνει υπό γωνίες εντελώς αόρατο. Είναι σαν να ξέχασαν να βάλουν τζάμι στο ρολόι, αρκετά εντυπωσιακό από κοντά. 

3. Το Citizen έχει την καινούρια μηχανή της Miyota που έβγαλε για την σειρά 8, την 9051-24A η οποία τρέχει στην ίδια ταχύτητα με αυτή του Tissot αλλά κρατάει κάποιες ώρες περισσότερο. Επίσης, έχει το πιο ενδιαφέρον καντράν από κοντά αν το δεις, και είναι μοντέλο περιορισμένης έκδοσης 1800 τεμαχίων που βγήκε μόνο για την Ευρωπαϊκή αγορά. Έχει επίσης με διαφορά την πιο εντυπωσιακή συσκευασία από τα τρία. 

Καλές αγορές!

Επεξ/σία από Dante80
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, jimakos234 said:

image.png.0015be5cbc536904869c527a7d0ee507.png

• Like 3
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Έχουν και τα τρία κάτι το ιδιαίτερο και διαφορετικό. 

1. Το Tissot έχει για μένα την καλύτερη μηχανή από τα τρία, την γνωστή ΕΤΑ 2824-2 σε έκδοση χρονομέτρου. Αν και έχει μικρότερο απόθεμα ενέργειας σε σχέση με τα άλλα δύο (και δεν έχει ημερομηνία), είναι με διαφορά η πιο σταθερή και ακριβής μηχανή αν θέλει ο φίλος να φοράει το ρολόι συχνά. Και έχει και πιστοποίηση για αυτό. Το καντράν με τις μπλε λεπτομέρειες είναι πανέμορφο από κοντά, ενώ είναι και το μόνο ρολόι που έχει στην συσκευασία και μπρασελέ, και λουράκι. Και τα δύο έχουν σύστημα γρήγορης αλλαγής, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις κάποιο εργαλείο. 

2. Το συγκεκριμένο Sharp Edged της SEIKO είναι εκτός παραγωγής πλέον, αλλά συνεχίζει να αποτελεί πολύ αξιόπιστη επιλογή "για όλες τις δουλειές" στα λεφτά του. Ο λόγος που το έβαλα είναι πως το κρύσταλλο του έχει καταφανώς την καλύτερη αντιανακλαστική επίστρωση από τα τρία, με αποτέλεσμα να το κάνει υπό γωνίες εντελώς αόρατο. Είναι σαν να ξέχασαν να βάλουν τζάμι στο ρολόι, αρκετά εντυπωσιακό από κοντά. 

3. Το Citizen έχει την καινούρια μηχανή της Miyota που έβγαλε για την σειρά 8, την 9051-24A η οποία τρέχει στην ίδια ταχύτητα με αυτή του Tissot αλλά κρατάει κάποιες ώρες περισσότερο. Επίσης, έχει το πιο ενδιαφέρον καντράν από κοντά αν το δεις, και είναι μοντέλο περιορισμένης έκδοσης 1800 τεμαχίων που βγήκε μόνο για την Ευρωπαϊκή αγορά. Έχει επίσης με διαφορά την πιο εντυπωσιακή συσκευασία από τα τρία. 

Καλές αγορές!

Σε ευχαριστω πολυ για την λεπτομερεστατη απάντηση.  Νομιζω με έχει κερδισει το citizen οποτε για εκει το βλεπω το δωρο.

46 λεπτά πριν, Neo4 είπε

image.png.0015be5cbc536904869c527a7d0ee507.png

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση, αλλα νομιζω βρηκα ήδη αυτο που εψαχνα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα σε κάποιο microbrand που ο κουμπάρος θα εκτιμήσει την πιο ψαγμενη επιλογή. Θα έβαζα πρώτα Ianos αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει στοκ στο μπάτζετ σου. Μετά θα έβλεπα εδώ https://www.kuoe-en.com/

Δημοσ.

Για πείτε ρε γνώστες, έχω αυτό το bulova και τελείωσε η μπαταρία. Που να το πάω για αλλαγή? Να βρω κοσμηματοπωλειο που τα προμηθεύει? Να πάρω τηλ να πω ότι είναι για 300μ? Είναι βιδωτο αυτό το καπάκι? Μπορεί να το ανοίξει οποιοδήποτε (αρκεί να έχει και τα Χ εργαλεία) μαγαζί? 

Μοντέλο 98d156

20230402_195437.jpg

20250608_040238(1).jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι κοσμητοπωλεια κλπ , θα πας σε τεχνικο ρολογιων ( εχουμε αναφερει κατα καιρους καποιους εδω στο νημα πχ στεφανιδη στην ομονοια 2103251590 ) γιατι το θεμα δεν ειναι να ανοιξει αλλα να στεγανωσει σωστα μετα .

Επεξ/σία από villasg
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, SabotazNic said:

Για πείτε ρε γνώστες, έχω αυτό το bulova και τελείωσε η μπαταρία. Που να το πάω για αλλαγή? Να βρω κοσμηματοπωλειο που τα προμηθεύει? Να πάρω τηλ να πω ότι είναι για 300μ? Είναι βιδωτο αυτό το καπάκι? Μπορεί να το ανοίξει οποιοδήποτε (αρκεί να έχει και τα Χ εργαλεία) μαγαζί? 

Μοντέλο 98d156

20230402_195437.jpg

20250608_040238(1).jpg

O οποιοσδήποτε σοβαρός τεχνικός Αθήνα κέντρο θα σου αλλάξει μπαταρία, τσιμούχα (Ο-ring) και θα κάνει μια στεγανοποίηση να είσαι ήσυχος. 

Κόστος περί τα 15€ συνήθως. To ρολόι σου έχει τον μηχανισμό NM50 και παίρνει μια απλή CR2016.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dante80 είπε

O οποιοσδήποτε σοβαρός τεχνικός Αθήνα κέντρο θα σου αλλάξει μπαταρία, τσιμούχα (Ο-ring) και θα κάνει μια στεγανοποίηση να είσαι ήσυχος. 

Κόστος περί τα 15€ συνήθως.

Είμαι λίγο επαρχία, με βολεύει πχ να πάω Πτολεμαΐδα :P. Οπότε να ψάξω ας πούμε κάποιο κυριλέ μαγαζί? Να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, SabotazNic said:

Είμαι λίγο επαρχία, με βολεύει πχ να πάω Πτολεμαΐδα :P. Οπότε να ψάξω ας πούμε κάποιο κυριλέ μαγαζί? Να ρωτήσω κάτι συγκεκριμένο? 

Ναι σε αυτή την περίπτωση γυρνάς τα τοπικά κοσμηματοπωλεία και ψάχνεις το ίδιο πράγμα. 

Αλλαγή μπαταρίας και στεγανοποίηση

Συνήθως αυτά που έχουν ρολόγια με μπρασελέ στην βιτρίνα και τα δουλεύουν, μπορούν να εξυπηρετήσουν. 

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...